gas Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 v DM prodávají VÝBORNOU směs na Boloňské špagety.....vyzkoušejte,doporučuji!!!!! drogerii ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 jo...budeš se divit,ale prodávají tam nejen drogerii,ale také velmi kvalitní potraviny...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 No koukám na to .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 Ty paštiky a omáčky jsou vážně moc dobré..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 jo...budeš se divit,ale prodávají tam nejen drogerii,ale také velmi kvalitní potraviny...... a víc teček už neumíš hele .......................................................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 umím...hele,asi Tě to štve,ale jsem takhle zvyklej psát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 umím...hele,asi Tě to štve,ale jsem takhle zvyklej psát. neštve, jen používám tři tečky za jiných podmínek mám DM 20m od mé provozovny, tak zvedám zadek a jdu se tam podívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 běž Kup celozrné špagety,nějakou omáčku a pokud máš chuť i na pomazánku,tak zkus žampionovou!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 tak jsem dokvačil a nic tam nemají, sladkosti, kojeneckou výživu a žrádlo pro kočky omáčky žádné, prej jsou malá prodejna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 Hmm,škoda. Tak až budeš někde u nějaké větší,tak testni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2009 Chlapi,je tu někdo,kdo máte rád paštiky??? Nemyslím májku a tak...ale opravdovou,ňamózní paštiku???? Nemáte nějaký tip????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2009 Chlapi,je tu někdo,kdo máte rád paštiky??? Nemyslím májku a tak...ale opravdovou,ňamózní paštiku???? Nemáte nějaký tip????? Naposledy jsem jedl dobrou loni ve Francii - nejaka s orechy, ale vylozene mnamozni Koupena v nejakem obchodaku velkem asi jako nas Globus. Od te doby mi zadna, co jsem ochutnal tady tolik nechutnala. Totez plati o nakladanych zampionkach v rajske omacce. Bohuzel ty jsem u nas take jeste nikde nevidel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2009 Otevřená nová restaurace - krčma u Jonáše v Chrasti u Chrudimi. Prostředí hezké a jídlo výborné... Mohu jen doporučit. PS: Příští sraz chronomagorů z VČ tady?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 12. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2009 máme sezónu okurek tak si dáme něco z těch zelených věcí. Třeba oblíbenou pochutinu z Řecka- Tzatziki. Receptů na to jsem viděl mnoho, zřejmě se to liší regionálně anebo si to různí patlalové upravují aby to bylo originálnější. Mě ale nejvíc chutná ten nejjednodušší. Množství přísad po mě nechtějte, dělám to jak mi to přijde pod ruku a podle chuti, ale aspoň přibližně na moji dávku: Okurky, já používám přerostlé z fóliovníku, asi 3-4 kusy Bílý jogurt půlkilový, kvalitní, žádný light nesmysl Česnek, podle toho jak je silný a jak má kdo rád Olivový olej, asi polévkovou lžíci sůl, pepř dle vkusu každého soudruha Okurky nastrouháme na hrubo, kvalitní salátovky klidně se slupkou, ty moje loupu protože jsou poněkud sado-maso. Necháme chvíli v misce odležet a pak v cedníku vymačkáme přebytečnou vodu aby z toho pak nebyla břečka. Rozmačkáme do toho česnek, vmícháme jogurt a přikápneme olej. Osolíme a opepříme dle chuti ale můj názor je že to moc není třeba. Viděl jsem prodávat jakousi směs koření na tzatziki a v některých receptech je kopr. Nevím jestli to tam řekové někde dávají ale já ne. Kopr má tu vlastnost že jakmile ho dáte do čehokoliv tak to pak má jedinou chuť a vůni- koprovou. Známý žvanil a nenažranec Petr Novotný to popisoval bez kopru a v nějaké Cestománii v televizi to tam bába taky dělala jen bez kopru. No a tu věc hotovou dáme do ledničky a jíme kdykoliv a s čímkoliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2009 Hmm, Tzatziki, mňam! A teď z jiného soudku, nemá někdo tip na hezký "čaj o páté" někde v Praze? (může to patřit do vlákna, nebo SZ, jeden skvělý tip na restauraci už odsud mám a dodnes se mi sbírají sliny ) (ideální by bylo něco ve stylu Café Paris apod. jdu hledat ve Zlatých stránkách, ale dám přednost osobní referenci od chronomagora ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2009 A teď z jiného soudku, nemá někdo tip na hezký "čaj o páté" někde v Praze? (může to patřit do vlákna, nebo SZ, jeden skvělý tip na restauraci už odsud mám a dodnes se mi sbírají sliny ) Která to byla? Na čaj bych šel do Café Louvre, nebo se mi hodně líbila kavárna a čajovna v Mánesově ulici ve stylu šedesátých let, nepamatuji si, jak se jmenuje, je to kousek pod Amigos (bývalý Kojak). Pokusil jsem se to označit v mapě: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2009 Cafe Imperial, roh Na Poříčí a Zlatnické I Kavárna Slavia je dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2009 (upraveno) to: PepaSFI není nad jednoduchost Upraveno 4. října 2009 uživatelem brett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2009 (upraveno) Cafe Imperial, roh Na Poříčí a Zlatnické I Kavárna Slavia je dobrá Viktor, Kamil vřelé díky! (Imperial byl včera, klasická kulajda, carpaccio z vepřové hlavy a řízek s kaší - partnerka se ve "Zdeňkovi" zhlédla (nikoliv účesem..)) Slávie je základ, nafackoval bych si.. Takže buď to, nebo podle mapy, případně hotel Paříž či Obecňák - (mám důležitou návštěvu) Co se restaurace týká, minule to vyhrála La Degustation, není to na každodenní žvýkání, ale Zážitek. Edit: odstranění opakovaného obrázku Upraveno 4. října 2009 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2009 Pred nejakou dobou se tady resili Taliani a kde je koupit v Praze. Mate nekdo prosim overene misto v Brne (pokud se to tu vubec prodava )? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se