dagou Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Odesláno 8. února 2012 ??????? ? ??? ?? ???? proč pečeš lososa kůží nahoru? nementoruji, jenom se ptám, ovbykle se to dělá obráceně, tak mě zajímá důvod.
montemar Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Odesláno 8. února 2012 proč pečeš lososa kůží nahoru? nementoruji, jenom se ptám, ovbykle se to dělá obráceně, tak mě zajímá důvod. kůží nahoru jsem ho pekl proto, protože kůže byla potřená česnekem a já jsem nechtěl, aby zčernal. kousky rybky jsem opekl jen ze tří stran, aby se zatáhly a pak jsem to dodělal v páře.
montemar Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Odesláno 8. února 2012 A proč tam máš ten meloun? meloun se syrovým masem se dobře doplňuje. třeba s parmskou šunkou je vynikající ... a taky je hezky barevnej a já jím i očima
XXXfazerXXX Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Odesláno 8. února 2012 meloun se syrovým masem se dobře doplňuje. třeba s parmskou šunkou je vynikající ... a taky je hezky barevnej a já jím i očima Ty vole,ale žlutej meloun......nechceš povídat,že žereš vodního melouna zabalenýho do parmy?Nic proti tobě,ale todle vlákno je druhá největší blbost hned po tý vostudě---VYSOMRUJ SI VORLÍKY---Sorrry ,aš na vyjímky-pánové,když něco neumim,tak to nedělam a když uš to dělam,tak to aspon nefotim.
montemar Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Odesláno 8. února 2012 (upraveno) Ty vole,ale žlutej meloun......nechceš povídat,že žereš vodního melouna zabalenýho do parmy?Nic proti tobě,ale todle vlákno je druhá největší blbost hned po tý vostudě---VYSOMRUJ SI VORLÍKY---Sorrry ,aš na vyjímky-pánové,když něco neumim,tak to nedělam a když uš to dělam,tak to aspon nefotim. proč, mě přijde tohle vlákno náhodou milý. ale na druhou stranu uznávám, že tomu rozumíš víc. třeba, že pohlreich v cafe imperial smaží řízky ve friťáku, to jsem nevěděl... a ani bych to asi nepoznal Upraveno 8. února 2012 uživatelem montemar
Gilius Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Odesláno 9. února 2012 ...ale todle vlákno je druhá největší blbost hned po tý vostudě..... Nebuď tak přísnej, Dane Ty jsi profík, my nadšení amatéři. Jo a fakt moc díky za ten tip s česnekem, fakt to funguje !!!!!
XXXfazerXXX Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Odesláno 9. února 2012 Nebuď tak přísnej, Dane Ty jsi profík, my nadšení amatéři. Jo a fakt moc díky za ten tip s česnekem, fakt to funguje !!!!! Tak to sem rád.První muj příspěvek,kterej měl hlavu a patu.Vlastně sem to nenapsal veřejně.PRO TY,CO SE JIM DĚLÁ BLBĚ PO ČESNEKU.STARÁ RADA CO POMĚRNĚ FUNGUJE.KUPULTE ČESKEJ ČESNEK 150-250 ZA KILO.NIKDY ČINU,PERU NEBO ŠPANĚLSKO STOJÍ TAKY ZA h...o.STROUŽEK ROZŘÍZNĚTE PODÉL A VYKROJTE STŘED,JAKOBY KLÍČEK NEBO SRDÍČKO.Dost lidem to pomohlo česnek normálně konzumovat.................Jendo,já sem h...o profík,jen mi s..e,jak šmejd místo masa prodávanej v součastnosi ve velkym na krámech,nutí lidi do ruznejch prdelních kombinací,aby vyrazili z masa bez chutě a zápachu aspon nějakej výsledek.Prasata sou narvaný bobulema a antibiotikama,kuře prej roste devatenáct dní a ryby ležej na břiše v sádkách a jedinej pohyb co udělaj je nastavit huby,aby měla kam spadnout granule..........Pamatuješ si,kdyš babička hodila na pánef kus domácího vepřovýho ,jen tak na přirodno,jak to vonělo a jak se výbornym chlebem vytíral ten skvělej vejpek?Koho by napadlo tenkrát zaplácnout to plátkem hnusnýho sejra......Kdyby měl Brett hovězí na urovni běžně používané v civilizovanějších oblastech např.Black Anguse,nemusel by vubec přemejšlet co s tím a kdyby to maso takhle upravoval,pánvička by mu vyskočila z plotny,vynadala by jeho ženě,nakopla by psa a šla by se hodit do kontejneru.
Gilius Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Odesláno 9. února 2012 Pamatuju, právě proto často kupuju maso od kamaráda, co má farmu. Nebo ještě Vocílka ( Billa ) - to se taky celkem nechá, alespoň něco. Jinak se masu v supermarketech už vyhejbám .Vono u nás je to i znát na dětech....když dostanou kvalitku, nic jim není. Jakmile jim dám nějakej napíchanej sajrajt, osejpaj se atd. Což mne neba....tož raději dám víc peněz za dobré maso.A pak poslouchám pindy jako :" nezbláznil jsi se....za kus hovězího dát pětikilo ??? "
fermuello Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Odesláno 9. února 2012 Páni zajtra divinka .....má niekto dajaký nápad ?
jartop Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Odesláno 9. února 2012 Páni zajtra divinka .....má niekto dajaký nápad ? Se šípkovou...
jirka404 Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Odesláno 9. února 2012 Se šípkovou... S knedlíkem a zelím ))))) .
Gilius Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Odesláno 10. února 2012 Páni zajtra divinka .....má niekto dajaký nápad ? co konkrétně máš za maso ????
fermuello Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Odesláno 10. února 2012 bola srnka ....postup som nefotil ale ked si to dám na večeru tak to cvaknem na tanieri ....
Ludwig Wittgenstein Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Odesláno 10. února 2012 Páni zajtra divinka .....má niekto dajaký nápad ? Se šípkovou... S knedlíkem a zelím ))))) . co konkrétně máš za maso ???? bola srnka ....postup som nefotil ale ked si to dám na večeru tak to cvaknem na tanieri .... Už včera jsem si říkal, jak asi tohle lingvistický okýnko dopadne...
kubson Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Odesláno 11. února 2012 mám tady 1,5 kila krku z mladého bio hovězího - čo s tým?
Návštěvník Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Odesláno 11. února 2012 mám tady 1,5 kila krku z mladého bio hovězího - čo s tým? Hovězí po burgundsku. Miluju ho v zime. Rapikaty celer, mrkev, trochu tymianu, rulandske modre, olivoVy olej, slanina, zampiony, rajcatove pyre, cibulka, cesnek. orestuj cibulku a slaninu, vysmahni maso, pridej mrkev a celer, zalej vinem, dus pomalu. Dodej cesnek tymian a protlak a dus. Vedle v rendliku orestuj na masle zampiony. Dohod k masu, zahusti trochou mouky . S brkaší a flaškou vína bohovske. Dej tam jako vino opravdu tu rulandu. Treba vavrinec udela to jidlo kyselejsi a neni to dobre
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se