kubson Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 Hovězí po burgundsku. Miluju ho v zime. Rapikaty celer, mrkev, trochu tymianu, rulandske modre, olivoVy olej, slanina, zampiony, rajcatove pyre, cibulka, cesnek. orestuj cibulku a slaninu, vysmahni maso, pridej mrkev a celer, zalej vinem, dus pomalu. Dodej cesnek tymian a protlak a dus. Vedle v rendliku orestuj na masle zampiony. Dohod k masu, zahusti trochou mouky . S brkaší a flaškou vína bohovske. Dej tam jako vino opravdu tu rulandu. Treba vavrinec udela to jidlo kyselejsi a neni to dobre dík, jdu na nákup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 moc slozite, dej to sousedum a zajdi do hospody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 moc slozite, dej to sousedum a zajdi do hospody člověk, co spálí čaj, nemůže nám gurmetům zkazit náladu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 člověk, co spálí čaj, nemůže nám gurmetům zkazit náladu. nelzi, caj uz umim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 mám tady 1,5 kila krku z mladého bio hovězího - čo s tým? Já bych z toho asi udělal "falešnou" roštěnou. I když to "po Burgunsku" též vypadá velmi chutně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 Dnes vecer len donaska... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 Dnes vecer len donaska... nádhera :-) to je pro jednoho? (ty norimaki a sashimi tuňák - ňam ňam) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 nádhera :-) to je pro jednoho? (ty norimaki a sashimi tuňák - ňam ňam) Já teda vidím dvoje hůlky i dvakrát sojovku... Taky bych si dal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 Praveze, minule som si dal v restauracii tuto porciu for two persons len sam... K tomu som si este doobjednal sashimi tuniaka samostatnu XL porciu, kedze sa mi zdalo, ze...pre istotu Padlo par teplych sake, nejake sapporo...a ked doniesli jedlo, kolegovia vytiahli fotaky. Holt, trapas. Cisty hulvat. Kebyze sa to stane v Japonsku, kde je hrube porusenie bontonu nechat na tanieri zrnko ryze...asi by ma...radsej na to nemyslim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 Praveze, minule som si dal v restauracii tuto porciu for two persons len sam... K tomu som si este doobjednal sashimi tuniaka samostatnu XL porciu, kedze sa mi zdalo, ze...pre istotu Padlo par teplych sake, nejake sapporo...a ked doniesli jedlo, kolegovia vytiahli fotaky. Holt, trapas. Cisty hulvat. Kebyze sa to stane v Japonsku, kde je hrube porusenie bontonu nechat na tanieri zrnko ryze...asi by ma...radsej na to nemyslim. přesně tak jsem to myslel. taky vidím dvě sójovky... :-) ale já si většinou taky nedokážu neobjednat repete, případně další dvě porcičky navíc... ideální je running sushi... tam to není tak okatý a člověk nevypadá tak nena.raně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 (upraveno) mám tady 1,5 kila krku z mladého bio hovězího - čo s tým? S tím krkem je už asi pozdě, ale kdyby náhodou... Co takhle někdy zkusit malý experiment se "sous vide" úpravou? takto připravený krk si občas dávám v týhle restauraci a musím říct, že je to lahůdka neuvěřitelná. Upraveno 11. února 2012 uživatelem Ludwig Wittgenstein Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 na sous vide nemám vercajk - další heblo do naší panelákové kuchyně nepropašuju maso jsem dal marinovat - Romanův recepis jsem oplodnil tímto od Dolcevity. Zítra to propukne, držte place! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosé24 Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 na sous vide nemám vercajk - další heblo do naší panelákové kuchyně nepropašuju maso jsem dal marinovat - Romanův recepis jsem oplodnil tímto od Dolcevity. Zítra to propukne, držte place! Tož chlapci.ne že bych záviděl vaše opulentní hody / čí so hodé / , Ale kurna vite kolik jste pros...prožrali krásných hodinek ? No mohovitých sa to netýká ,ale ty chudáci za po..suši s rodinu maju super Ag OMEGA.....Tož synci....Copak si ta rodina to zasluží ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosé24 Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Už včera jsem si říkal, jak asi tohle lingvistický okýnko dopadne... kolko strojčekou musím opravit za 3 kilá diviny ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Dneska dušené hovězí líčka na víně a br. kaše. Už se moc těším. Jo a předtím hovězí vývar s masem a nudlemi. Sehnat dneska líčka je celkem šichta........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Tož chlapci.ne že bych záviděl vaše opulentní hody / čí so hodé / , Ale kurna vite kolik jste pros...prožrali krásných hodinek ? No mohovitých sa to netýká ,ale ty chudáci za po..suši s rodinu maju super Ag OMEGA.....Tož synci....Copak si ta rodina to zasluží ? vůbec ti nerozumím, o čem to mluvíš.......? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 vůbec ti nerozumím, o čem to mluvíš.......? já myslím, že na čas příspěvku celkem slušný výkon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Kubo, jak to jede u Vás v kuchyni?Vše podle plánu?Teď to tam má vonět jako ve zhmotnění božské many. Finálové foto nutné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Dneska dušené hovězí líčka na víně a br. kaše. Už se moc těším. Jo a předtím hovězí vývar s masem a nudlemi. Sehnat dneska líčka je celkem šichta........ Jo, to je ňamka jako svině,já na ně jezdím do Hradce K. do Šatlavy,tam je maj vymazlený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Já dnes držím celodenní očistný půst. Výhledově to chci dotáhnout na 40 dnů. Člověk by se nemusel furt shánět co kde sežrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se