Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum

Doporučené příspěvky

Hovězí po burgundsku. Miluju ho v zime. Rapikaty celer, mrkev, trochu tymianu, rulandske modre, olivoVy olej, slanina, zampiony, rajcatove pyre, cibulka, cesnek. orestuj cibulku a slaninu, vysmahni maso, pridej mrkev a celer, zalej vinem, dus pomalu. Dodej cesnek tymian a protlak a dus. Vedle v rendliku orestuj na masle zampiony. Dohod k masu, zahusti trochou mouky . S brkaší a flaškou vína bohovske. Dej tam jako vino opravdu tu rulandu. Treba vavrinec udela to jidlo kyselejsi a neni to dobre

dík, jdu na nákup :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Praveze, minule som si dal v restauracii tuto porciu for two persons len sam... K tomu som si este doobjednal sashimi tuniaka samostatnu XL porciu, kedze sa mi zdalo, ze...pre istotu :)

Padlo par teplych sake, nejake sapporo...a ked doniesli jedlo, kolegovia vytiahli fotaky. Holt, trapas. Cisty hulvat. Kebyze sa to stane v Japonsku, kde je hrube porusenie bontonu nechat na tanieri zrnko ryze...asi by ma...radsej na to nemyslim.

Odkaz ke komentáři

Praveze, minule som si dal v restauracii tuto porciu for two persons len sam... K tomu som si este doobjednal sashimi tuniaka samostatnu XL porciu, kedze sa mi zdalo, ze...pre istotu :)

Padlo par teplych sake, nejake sapporo...a ked doniesli jedlo, kolegovia vytiahli fotaky. Holt, trapas. Cisty hulvat. Kebyze sa to stane v Japonsku, kde je hrube porusenie bontonu nechat na tanieri zrnko ryze...asi by ma...radsej na to nemyslim.

přesně tak jsem to myslel. taky vidím dvě sójovky... :-) ale já si většinou taky nedokážu neobjednat repete, případně další dvě porcičky navíc... ideální je running sushi... tam to není tak okatý a člověk nevypadá tak nena.raně :-)
Odkaz ke komentáři

mám tady 1,5 kila krku z mladého bio hovězího - čo s tým?

S tím krkem je už asi pozdě, ale kdyby náhodou... Co takhle někdy zkusit malý experiment se "sous vide" úpravou? takto připravený krk si občas dávám v týhle restauraci a musím říct, že je to lahůdka neuvěřitelná. :) Upraveno uživatelem Ludwig Wittgenstein
Odkaz ke komentáři

na sous vide nemám vercajk - další heblo do naší panelákové kuchyně nepropašuju :)

maso jsem dal marinovat - Romanův recepis jsem oplodnil tímto od Dolcevity. Zítra to propukne, držte place!

Tož chlapci.ne že bych záviděl vaše opulentní hody / čí so hodé / , Ale kurna vite kolik jste pros...prožrali krásných hodinek ? No mohovitých sa to netýká ,ale ty chudáci za po..suši s rodinu maju super Ag OMEGA.....Tož synci....Copak si ta rodina to zasluží ?
Odkaz ke komentáři

Tož chlapci.ne že bych záviděl vaše opulentní hody / čí so hodé / , Ale kurna vite kolik jste pros...prožrali krásných hodinek ? No mohovitých sa to netýká ,ale ty chudáci za po..suši s rodinu maju super Ag OMEGA.....Tož synci....Copak si ta rodina to zasluží ?

:eek: vůbec ti nerozumím, o čem to mluvíš.......?
Odkaz ke komentáři

Dneska dušené hovězí líčka na víně a br. kaše. Už se moc těším. Jo a předtím hovězí vývar s masem a nudlemi. Sehnat dneska líčka je celkem šichta........

Jo, to je ňamka jako svině,já na ně jezdím do Hradce K. do Šatlavy,tam je maj vymazlený
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...