Návštěvník Kamil Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 Zapomněl jsem na včerejší kachnu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 Ty se taky neosidis :-) ja dnes rucolu s rajcaty k veceri, hubnu do plavek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. řepa teďko moc nefrčí, všichni po dlouhé zimě potřebujeme spíše maso, tak dáme třeba psa na česneku? http://www.varimepsy.cz/recipes/pes-na-cesneku/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 koupil jsem pekny kousek teleciho. rodinka dostane echt wiener schnitzel, smazeny na prepustenem masle a ja se potesim tatarackem.. (snad se nepotkam s najakou tou taenii) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 Včera jsem koupil kus bůčku z přeštického vepříka a jak sem ho pek tak sem se skoro posral blahem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 Slovo bůček mě tak nějak inspirovalo na večeři. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 bucek je na druhem miste ankety "nejvetsi objevy v historii lidstva" .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 Včera jsem koupil kus bůčku z přeštického vepříka a jak sem ho pek tak sem se skoro posral blahem.A je to fakt znat proti normal bucku? laka me to teda taky, jen vitezi lenost ze se mi nechce objednavat maso z farmy a pak pro to nekam jet ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 A je to fakt znat proti normal bucku? laka me to teda taky, jen vitezi lenost ze se mi nechce objednavat maso z farmy a pak pro to nekam jet ...Fakt jo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 a kdes to kupoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 No, v Hradci Králové, kupodivu, v takový prodejně co tam chodím kupovat bio hrách. Bazalka se to jmenuje. Ale nerad se takhle vobnažuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 aha tak to mam trochu z ruky :-) kazdopadne diky za strip ... zkusim to bud objednat nebo farmarskou prodejnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 Do Jihlavy zajet nebo někam zavážej atd. Ještě mám kejtu, tu sežeru syrovou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 Bacha na parazity :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 Sám sem parazit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 neboj ja taky, ale jen na castecny uvazek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 20. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2013 Dneska knedlo-zelo-vepř Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 20. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Abrakadabra Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 21. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2013 Filo-boxer: jsem sice po obědě ale to vypadá fakt dobře. Inspirace na příští víkend až budu přemýšlet co uvařit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 21. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2013 Jojo, kus peceneho bucku, ten neurazi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se