Bob Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Odesláno 19. května 2013 Tak to je jeste minimalne o deset let starsi recept nez jsem myslel :-) naposledy jsem ho jedl s rodicema pod stanem v DDR :-)
PepaSFI Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Odesláno 19. května 2013 tady se to určitě zvrhne, to budou prasárny :-) Luncheón, to je klasika, jen tak na chleba, nebo dlabat lžící přímo z plechovky, cibule k tomu. Nebo na kostky, osmažit s vejcem. Do polívky jsme ho přidávali, dokonce i cosi jako guláš jsme z toho dělali. Loni na srazu spolužáků jsme vzpomínali na internátní stravu. Populární pomazánka zvaná Lepidlo nejde zapomenout. To se nehodilo vůbec k ničemu, mělo to strukturu sklenářského tmelu, lepilo to ke všemu, jen z chleba to odpadávalo. Házeli jsme to po ruských regulovčících co stávali na křižovatce. Jenže to pak byl hlad, takže co s tím? Měli jsme oblíbenou krmi. Koupil se čerstvý chleba, náš nebo i ruská kostka byla dobrá, ten jsme jen tak ulamovali a namáčeli do tatarky. Nevím čím to je ale takovou tatarku jsem nikdy už neochutnal.
marosh Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Odesláno 19. května 2013 Marné, řekli jste si o to sami.Lančmít nebo-li spam je všudypřítomný... To už dávno ukázali i géniové z M.P.F.C.
kdojinej Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Odesláno 19. května 2013 To mi povídej, na tom jsem odchodil pár prvních čundrů... bylo mě čerstvě 14 a nevěděl jsem nic o cestování s batohem na zádech, takže jsem si nabalil pytel cibule, konzervy lančmítu a šlo se...to byly časy..Luncheón, to je klasika, jen tak na chleba, nebo dlabat lžící přímo z plechovky, cibule k tomu.
tombed Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Odesláno 19. května 2013 Je to lančmít.taky jsme to za totáče jedli, obalený jako levná varianta řízku, na čundrech s cibulí, nejlepší byla čínská oranžovomodrá konzerva, akorát jsem radši neuvažoval nad přítomností psů, popř. političtých věznů, těch mají soudruzi taky dost...
montemar Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Odesláno 19. května 2013 já si dal taky takovej landšmíd.. z uruguayský krávy..
kdojinej Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Odesláno 19. května 2013 Ty krávo. Já si dal před tejdnem argentinskou krávu, ale chutnala jak česká a ještě k tomu blbě udělaná. Udělat krávu není prdel.
montemar Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Odesláno 19. května 2013 (upraveno) coz kravu.. ale udelat zagorku, to je teprv neco... .. ale vazne. z tech jihoamerickejch mas se vari samo. ani nemusi bejt clovek sefkuchar a temer vzdy se povede.... edt.: datum porazky byl 21.2. ... s masem uz skoro hybali cervici.. Upraveno 19. května 2013 uživatelem montemar
Návštěvník Kamil Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Odesláno 20. května 2013 Trochu jsem nakupoval, domácí uzené, ruční chleba, co vyhrál 1. cenu a neznate nekdo ten sýr? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Kamil Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Odesláno 20. května 2013 http://www.salix-syry.cz/ Kdyz odkaz, tak spis tady: http://mlekarnakopecky.webnode.cz/vyrobky/photogallerycbm_278152/4/
Bob Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Odesláno 20. května 2013 (upraveno) To uzeny s domacim chlebem, uplne zive si to umim predstavit, tecou mi sliny ...Ad argentinsky maso - trosku mam etickej problem se zpracovanim masa cestou do evropy na lodi ... Zlata ceska jatka :-) Btw my mame taky dietku dneska ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. května 2013 uživatelem Bob123
montemar Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Odesláno 20. května 2013 toho bych se nebal.. kdyz to vakuum votevres, maso voni po mliku.. takze ok., ..asi 3 kg kousek, co jsem mel ja, mel uruguaysky nalepky, pak nakou zminku o prebaleni v rotterdamu.. jo, asi to je v jednu chvili lehce zmrazeny, pravdepodobne na lodi, ale maso je fakt ok. jsem na to citlivej.. .. no, ono ty tunaci a mecouni, ktery se prodavaj (nejen u nas, ale i v japonsku a jinde) jako chlazeny, cerstvi, jsou na mori zmrazeny.. sice na par dni, ale sou...
adamo Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Odesláno 20. května 2013 Vcera Indie - Kure Jalfrezi, mango chutney a domaci cesnekovy naan :-) image.jpg jak děláš naan? to bych se potřeboval naučit
milomac Odesláno 23. května 2013 Nahlásit Odesláno 23. května 2013 (upraveno) Trochu jsem nakupoval, domácí uzené, ruční chleba, co vyhrál 1. cenu a neznate nekdo ten sýr?Kamile, tenhle sýr konkrétně neznám, je to z rodinné sýrárny něco jako regionální specialita, ale myslím, že to bude chutnější varianta "továrně" vyráběného dvouplísňového sýra Vltavín ze Sedlčan. Jako bývalý sýrař jím rád všechny sýry, ty plísňové kvůli problémům s žaludkem tedy míň. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. května 2013 uživatelem milomac
Bob Odesláno 23. května 2013 Nahlásit Odesláno 23. května 2013 jak děláš naan? to bych se potřeboval naučitDelal jsem to podle tohodle receptu http://allrecipes.com/recipe/naan/Dela se to na vroubkovany panvi, je dulezity placky vytahat hodne na tenko a vychytat rozpaleni panve aby se to nepalilo, taky je dulezity jak ti to vykyne, ale celkove je to moc dobry ...
honzyk Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Odesláno 27. května 2013 Že prý Vařte jako šéf, tak jsem to zkusil a k večeři byla omeleta s chorizem, pravda ta moje nevypadá tak hezky, měl jsem tam dát o vejce navíc ale dobrý to bylo to zas jó recept zde: http://www.iprima.cz/novinky/varte-jako-sef-recepty-na-vejce-z-1-dilu P.S. omlouvám se za kvalitu fotek, nechtělo se mi lovit foťák z batohu a telefon evidentně nezvládá ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honzyk Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 A jedna snídaňová. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se