marosh Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 ... no, to je gran moravia... (vyrobeno litovel, baleno v italii, coz trochu nechapu)... a seriozne muzu rict, ze mi chutna (i detem) vic, nez origo parmigiano.. Tak to gut, mě to mátlo, že máš takové dlouhé šlajzy, z parmazánu mívám po strouhání takové krátké drobky.Gran Moravia jsem ještě neměl, abych pravdu řekl. No, pokuď si pamatuju dobře, tak to vozí do Talošska zrát, firmu vlastní dajaký Ital. Sejra se najezdí po Evropě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Tak to gut, mě to mátlo, že máš takové dlouhé šlajzy, z parmazánu mívám po strouhání takové krátké drobky.Gran Moravia jsem ještě neměl, abych pravdu řekl. No, pokuď si pamatuju dobře, tak to vozí do Talošska zrát, firmu vlastní dajaký Ital. Sejra se najezdí po Evropě.protože 90% produkce Gran Moravia se prodává v Itálii a ve světě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Ja jsem se smiril s tim, ze jsou dva ruzne druhy pizzy, bud domaci, nebo z pece v pizzerii. Kazda je proste jinak dobra :-)Naprosty souhlas. Laboruju s domaci pizzou neco pres tri roky, uz jsem se smiril s tim, ze bez teploty kterou umi profi pec to tak nepujde. S testem jsem taky zkousel ruzne veci, ale pobyt v lednici se nejak zasadne na vysledku neprojevil. Pecu na cca 240 v el. troube (ale realnou teplotu jsem nikdy nemeril) jednu pizzu asi 15-20 minut.Az zas nekdy budu pect, zkusim si vzpomenout a jednu margheritu vyfotim Podle me se podoba asi tomuto Me by spise zajimalo, jak by mela vypadat ta "prava" pizza - jestli to, co byva v pizzerce, nebo to, co upeceme doma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 "prava pizza" je mytus... dobra pizza je proste ta, co chutna dobre... marosh: piliny po strouhani parmazanu znam... ale taky jsem videl nadherny zakrouceny tenky hobliny.. a nevim, jak na ne... (mozna nejake figle s teplotou...) ... xxxxxxxxxxxxxxx fazer xxxxxxxxxxx urcite by vedel..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 (upraveno) Prava pizza jedine Margharita v Neapoli to vi prece kazdy ... :-) Upraveno 30. května 2013 uživatelem Bob123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Podle toho,co jsem videl nejakej dokument,tak prava pizza je jen jedna a to Margherita,kterou vymysleli v Neapoli.Vsechny ostatni uz prej ty pravy nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 "prava pizza" je mytus... dobra pizza je proste ta, co chutna dobre... marosh: piliny po strouhani parmazanu znam... ale taky jsem videl nadherny zakrouceny tenky hobliny.. a nevim, jak na ne... (mozna nejake figle s teplotou...) ... xxxxxxxxxxxxxxx fazer xxxxxxxxxxx urcite by vedel..... Monte, hobliny se dají dělat nožem na sýr, něco, jak škrabka na brambory, ale ty hobliny jsou akorát tak dobré do šalátu, na pastu nic moc, na špagety obzvlášť... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 ještě existuje toto, ale kdo kupuje domů celá kola, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Dej se ještě fotku, jak to vypadá, až to vyndáš z lednice. Fotka špatná. Ale cibulka, čerstvě mletý pepř a pívo. Super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Fotka špatná. Ale cibulka, čerstvě mletý pepř a pívo. Super.A přitom nejseš nijak extrémně tlustej a naposled, co sem tě viděl, jsi vypadal docela i zdravě. V takový sklenici bych chtěl bejt jednou zavřenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 To sou samý zdravý věci, žádná chemie, navíc ten bůček byl až moc libovej.No co, mám 84 kilo a kardio cajk, jsem spokojenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 (upraveno) To sou samý zdravý věci, žádná chemie, navíc ten bůček byl až moc libovej.No co, mám 84 kilo a kardio cajk, jsem spokojenej Gratuluju. Já 90 a kardio v pÍči. :D Upraveno 30. května 2013 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 To máš z tý řepy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Villacher Brauhof Hausguláš Švajnebraten Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Dnes sice nic z vlastní produkce, ale právě končím 15 den v NYC (-3 dny v DC) a tak nějak musím postnout pár malinkejch obrázků z těch kulinářskejch orgií, co tady zažívám. je vůbec div, že si ještě držím váhu. Vynikající bagel z kosher deli - losos uzený klasickým kouřem: ...stejně chutné Bialy odtamtéž vynikající "kvašáky" od vyhlášených Pickle Guys obligátní hotdog Vynikající lobster z Lobster place v Chelsea Market ústřice od tamtéž Krevety a krabí polívka ze Seafood marketu (tohle je jediný z DC, ale bylo to výborný) nebo třeba kokosovo-ananasovej muffin z Williamsburgu ale především tenhle fantastickej burger z Jackson Hole v Astorii (kde bydlím). Tenhle podnik jsme vybrali nejen proto, že se tu dělaj jedny z nejlepších, nadýchaných burgerů v rámci východního pobřeží, ale taky se tu natáčeli Goodfellas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 hmm, dal bych si říct, kampánská nduja vyměněna za ústřice, dobře ty Marťas! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Tomášu, nduju jsem měl taky! Kousek od nás na 36 ulici je vynikající italský krám kde ji maj... A trošku "mimo mísu"... Doslova pár kroků před Jackson Hole maj sídlo tihle fešáci. A přesto, že mě hodinky už vlastně nebavěj, tak jsem neodolal a nakouknul. Pán na recepci trošku pookřál, když zjistil, že jsme z Čech a byl hodně milej: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Jo a ještě poslední oftopic věc... něco pro majitele moonwatchů... Ohořelej povrch tepelnýho štítu z návratovýho (velitelskýho) modulu Apolla 11. jediná část, která se mohla vrátit (a taky vrátila) na Zem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2013 První dvě fotky z praxe, aneb nutriční terapeut musí umět vše tak jsem holt pekl buchty , poslední fotka jest dnešní oběd, na olivovém oleji orestuj jarní cibulku, česnek, vrzni tam listový špenát, osol, opepři, hoď na talíř a přidej knedlíky plněné uzeným, přiznám bez mučení, že ty vyráběla babička a já je jen ohřál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2013 To je porce jak pro blechu Já dneska zas dělal zapíkané, noky. Fotku vám sem nedám, minule ste mě nasrali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se