Tomas_2002 Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Mimo jiný, taky se vám zdá, že se podlední dobou hrozně rozmohla domácí výroba paštik ? Za poslední měsíc to z mého okolí slyším ze všech stran. Asi bych se měl taky hecnout a zkusit to.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 U nás byl dnes bažant a vidím, že máme stejné nářadí.gde máš toho bažanta? vidíl jen pár kostiček........... ............ten oválnej černej kastrol mám taky a ještě černou pánev a rendlík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 gde máš toho bažanta? vidíl jen pár kostiček........... ............ten oválnej černej kastrol mám taky a ještě černou pánev a rendlík.bažanta jsem upečeného nestihl vyfotit...tomu nádobí říkám Hlučné, kdykoliv je vytahuji, tak je celý dům vzhůru.:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Tady je můj poslední šunkový pokus. Ta s rajčatovým zátiším je ale ta krůtí.Je sušší, než vepřík, ale taky supr. Člověk by řekl, že je to kilo masa, ale to se nedá nesežrat najednou...S tou solí jsem opatrnej, v receptu se píše 2% váhy masa, ale já jsem dával méně. Příprava té paštiky bude asi probíhat více méně stejně jako tohle. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 bažanta jsem upečeného nestihl vyfotit...tomu nádobí říkám Hlučné, kdykoliv je vytahuji, tak je celý dům vzhůru.:-Dno stím nádobím máš pravdu, ani mi to za ty roky nepřišlo, že ho připravuju už večer abych ráno nedělal randál, zvlášť ta poklice umí krásně zvonit............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Ta domácí šunka vypadá dobře....moc dobře....navíc člověk ví, že si tam nedal žádný sr@čky jako v krámu..... o tom budu vážně uvažovat... chci zkusit hovězí jazyk.... to si pamatuju z dětství, že mi to moc chutnalo... Ale jinak doporučuji šunkovat, paštikovat, chlebovat a udit doma. Sádlo od té doby, co ho škvaří v Globusu (a je lepší než to, co si uškvařím doma ), už tedy kupuju... Tak držím palce a neboj se jít do toho prsama! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Tady je můj poslední šunkový pokus. Ta s rajčatovým zátiším je ale ta krůtí.Je sušší, než vepřík, ale taky supr. Člověk by řekl, že je to kilo masa, ale to se nedá nesežrat najednou...S tou solí jsem opatrnej, v receptu se píše 2% váhy masa, ale já jsem dával méně. Příprava té paštiky bude asi probíhat více méně stejně jako tohle. Pěkná práce....No ale jak to děláš, že máš tu vepřovou tak hezky červenou ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Ona není tak růžová jako z obchodu, ale zase ne tak šedivá jako když jsem jí dělal poprvé. U téhle jsem striktně hlídal teplotu a čas. Dá se přidat i řeznická sůl místo normální, ale to už bych jí nemusel dělat po domácku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 aha...díky za odpověď... Zkusím být v těchto dvou aspektech příště taktéž striktní. Sůl jsem použil také nikoliv rychlosůl řeznickou, ale mořskou. V jedné diskusi to kdosi radil, že to pomůže právě té červenější barvě a zlepší to i chuť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2014 jaký používáte prkýnko? něco jsem početl a třeba Paulus doporučuje bambus, v IKEA je maj za slušnou cenu http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/80233430/ http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/60233426/ http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/00233429/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2014 (upraveno) Moty123: z těch co si vybral bych bral to řeznický, ty lepený praskají v těch jednotlivých článcích.... a klidně bych volil i dub... http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/00180162/ Upraveno 13. ledna 2014 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2014 Konecne hotovo!! image.jpgCo to je? To vypada moc pekne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2014 Tohlehttp://www.cuketka.cz/?p=3732Ovsem delal jsem to podle knihy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2014 Tohlehttp://www.cuketka.cz/?p=3732Ovsem delal jsem to podle knihy ... Ty okurky, to jsou klasický močáky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2014 Nevim co je mocak, ale jsou nalozeny v cukru, soli, vode a ryzovem octe :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2014 Nevim co je mocak, ale jsou nalozeny v cukru, soli, vode a ryzovem octe :-) Močáky, kvašáky, rychlokvašky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2014 No neco na ten zpusob to je, ale po asijsku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2014 (upraveno) Močáky, kvašáky, rychlokvašky :-) já bych řekl, že je to spíš salátová... Upraveno 13. ledna 2014 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2014 Jo je to salatovka, to mi nedoslo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2014 Tohlehttp://www.cuketka.cz/?p=3732Ovsem delal jsem to podle knihy ...Aha, zajimave. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se