Viktor Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2014 Dneska treska ve Fisch and Chips Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Že bude treska skvrnitá lepší než vánoční sádelnatý šupináč a že hranolky budou OK, jsem čekal, ale porazilo mě to hráškový pyré. Probudilo ve mně vzpomínku na lusk utržený z keříku na zahrádce u babky před čtyřiceti rokama, fakt něco neuvěřitelně dobrýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2014 to je porce pro jak staré dítě? 1-2 roky?tak urcite, pro me. 4 knedliky uz by mi rozhodily vyvazeny prijem a vydej kJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2014 hoši jak už jsem psal do jinýho vlákna dělám pořádek v knížkách a hodně toho dávám pryč. kdyby někdo chtěl kuchařky tak je rád daruju. nejlíp všechny a osobně a klidně si je pak mezi sebou rozešlete. teď jsem strávíl na poště skoro hodinu a asi bych je raděj vyhodil než jít napoštu 2x za rok. nic za to nechci a možná pujdu zítra na sraz kdyby to chtěl někdo kdo jde těstoviny rýže a ještě mnohem více velká babiččina kuchařka šéf na grilu pohlreich ottova kuchařka naší vesnice rodinná encyklopedie pečení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2014 jestli mi vyjde sraz tak bych si rád vzal ty těstoviny nebo se někde v Praze srazíme, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hatan Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Bob123: Mám dotaz na příravu Pork buns. Poléval jsi maso šťávou(sádlem) v prví fázi pečení? Nějak si to z originálu nejsem schopen přeložit. Jinak díky za inspiraci, už se nemůžu dočkat, až se do toho pustím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Jednou jsem to obracel po cca 30 minutach a po dalsich 30 jsem to prelil vypekem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hatan Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Dobrá, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubon Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Viktore docela si me navnadil, ryby miluju a zeleninu taky, vypada to fakt pekne, to bylo v Dlouhe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 JJ, http://fishandchipsprague.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubon Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Diky za tip, musim vyzkouset. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 JJ, http://fishandchipsprague.cz/ to tam opravdu podávají jídlo na novinách?není náhodou tiskové novinové barvivo jedovaté? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 To je taková anglická traďice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kytkosaurus Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Mam dojem, ze ty "noviny" si tisknou sami, aby jedovate nebyly a vypadalo to tradicne. Jinak dalsi takove bistro Ryby&chips nedavno otevrelo v Myslikove a reakce docela dobry. Sam jsem zatim nezkusil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 (upraveno) to tam opravdu podávají jídlo na novinách?není náhodou tiskové novinové barvivo jedovaté?to myslíš vážně? dokážeš si představit kolik lidí by umřelo než dočtou mladou frontu? Upraveno 17. ledna 2014 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubon Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Pokud me pamet neklame tak za komancu jsme do novin balili vsechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 to myslíš vážně? dokážeš si představit kolik lidí by umřelo než dočtou mladou frontu? jo, to myslím vážněnevím jak Ty, ale já noviny při čtení ani po čtení nejím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 (upraveno) A vsadím se že si ani nenaslinis prst. Jsou ale lidi co to dělají.Jméno růže... :-) Upraveno 17. ledna 2014 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 jo, to myslím vážněnevím jak Ty, ale já noviny při čtení ani po čtení nejím Základem jsou čerstvé potravinyV restauraci prodávají fish and chips i s sebou. Balí je do novinového papíru. Jde o papír, který obsahuje speciální jedlý inkoust. Ty, které držím v ruce, vyšly 3. června 1953. ?Když k nám přijdete v neděli, dostanete rybu, která pravděpodobně ještě před pár hodinami plavala v Severním moři. I to je součástí našeho úspěchu,? vykládá Pat opírající se o dominantu podniku plného předmětů připomínajících druhou světovou válku, nádherný americký Jukebox. V restauraci panuje rodinná atmosféra zdroj: http://m.rozhlas.cz/radiozurnal/zzz/_zprava/1170020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 A vsadím se že si ani nenaslinis prst. Jsou ale lidi co to dělají.Jméno růže... :-)ne,ale je to z důvodu, že při čtení novin na tabletu jsou mokré prsty na závadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Základem jsou čerstvé potravinyV restauraci prodávají fish and chips i s sebou. Balí je do novinového papíru. Jde o papír, který obsahuje speciální jedlý inkoust. Ty, které držím v ruce, vyšly 3. června 1953. ?Když k nám přijdete v neděli, dostanete rybu, která pravděpodobně ještě před pár hodinami plavala v Severním moři. I to je součástí našeho úspěchu,? vykládá Pat opírající se o dominantu podniku plného předmětů připomínajících druhou světovou válku, nádherný americký Jukebox. V restauraci panuje rodinná atmosféra zdroj: http://m.rozhlas.cz/radiozurnal/zzz/_zprava/1170020dík za info, to je hnedle jiná ... to bych si možná i kousek novin přidal jako dezert na konec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se