Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum

Doporučené příspěvky

Dneska treska ve Fisch and Chips

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Že bude treska skvrnitá lepší než vánoční sádelnatý šupináč a  že hranolky budou OK, jsem čekal, ale porazilo mě to hráškový pyré. Probudilo ve mně vzpomínku na lusk utržený z keříku na zahrádce u babky před čtyřiceti rokama, fakt něco neuvěřitelně dobrýho.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hoši jak už jsem psal do jinýho vlákna dělám pořádek v knížkách a hodně toho dávám pryč. kdyby někdo chtěl kuchařky tak je rád daruju. nejlíp všechny a osobně a klidně si je pak mezi sebou rozešlete. teď jsem strávíl na poště skoro hodinu a asi bych je raděj vyhodil než jít napoštu 2x za rok. nic za to nechci a možná pujdu zítra na sraz kdyby to chtěl někdo kdo jde

těstoviny rýže a ještě mnohem více

velká babiččina kuchařka

šéf na grilu pohlreich

ottova kuchařka naší vesnice

rodinná encyklopedie pečení

Odkaz ke komentáři

Bob123: Mám dotaz na příravu Pork buns. Poléval jsi maso šťávou(sádlem) v prví fázi pečení? Nějak si to z originálu nejsem schopen přeložit.

Jinak díky za inspiraci, už se nemůžu dočkat, až se do toho pustím.

Odkaz ke komentáři

jo, to myslím vážně

nevím jak Ty, ale já noviny při čtení ani po čtení nejím :sad01_anim:

Základem jsou čerstvé potraviny

V restauraci prodávají fish and chips i s sebou. Balí je do novinového papíru. Jde o papír, který obsahuje speciální jedlý inkoust. Ty, které držím v ruce, vyšly 3. června 1953. 

?Když k nám přijdete v neděli, dostanete rybu, která pravděpodobně ještě před pár hodinami plavala v Severním moři. I to je součástí našeho úspěchu,? vykládá Pat opírající se o dominantu podniku plného předmětů připomínajících druhou světovou válku, nádherný americký Jukebox. 

V restauraci panuje rodinná atmosféra

zdroj:   http://m.rozhlas.cz/radiozurnal/zzz/_zprava/1170020

Odkaz ke komentáři

Základem jsou čerstvé potraviny

V restauraci prodávají fish and chips i s sebou. Balí je do novinového papíru. Jde o papír, který obsahuje speciální jedlý inkoust. Ty, které držím v ruce, vyšly 3. června 1953. 

?Když k nám přijdete v neděli, dostanete rybu, která pravděpodobně ještě před pár hodinami plavala v Severním moři. I to je součástí našeho úspěchu,? vykládá Pat opírající se o dominantu podniku plného předmětů připomínajících druhou světovou válku, nádherný americký Jukebox. 

V restauraci panuje rodinná atmosféra

zdroj:   http://m.rozhlas.cz/radiozurnal/zzz/_zprava/1170020

dík za info, to je hnedle jiná ... to bych si možná i kousek novin přidal jako dezert na konec

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...