gandalf Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Tak jsem se zase zbláznil - včera jsem dělal chilli omáčky /ty tmavé jsou chilli BBQ trochu šmrnclý tekutým kouřem/. Ale asi mi "ujela ruka" s chilli. Celkem 21 kousků. Při sterilizaci mi jedna rupla :-(. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Tak jsem se zase zbláznil - včera jsem dělal chilli omáčky /ty tmavé jsou chilli BBQ trochu šmrnclý tekutým kouřem/. Ale asi mi "ujela ruka" s chilli. Celkem 21 kousků. Při sterilizaci mi jedna rupla :-(.máš to moc pěkný, když to viděl mladej tak mu slina ukápla............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 pěkné ruční granáty! Tak jsem se zase zbláznil - včera jsem dělal chilli omáčky /ty tmavé jsou chilli BBQ trochu šmrnclý tekutým kouřem/. Ale asi mi "ujela ruka" s chilli. Celkem 21 kousků. Při sterilizaci mi jedna rupla :-(. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Tak jsem se vrátil po tesování - na šrot. Ale prej výborný. Jen do těch BBQ jsem mohl dát víc toho kouře. Njn, neví, co by ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Tak jsem se zase zbláznil - včera jsem dělal chilli omáčky /ty tmavé jsou chilli BBQ trochu šmrnclý tekutým kouřem/. Ale asi mi "ujela ruka" s chilli. Celkem 21 kousků. Při sterilizaci mi jedna rupla :-(.krása, ale když už ani sklo nevydrží, tak bych se toho trochu bál, co se vnitřností týče... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 350g rumpsteaková jednohubka.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Hlásím že Ryby & Chips v Myslíkově jsou OK. Asi víc fastfood styl než v Dlouhé. Ryba, hrancle i ocet jsou autentické a řekl bych že lepší, než ve většině smažíren v UK. Obsluha je zatím trochu nejistá, ale tak nějak mile. Hráškové pyré mají taky dobré. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubon Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Tak tos byl rychlejší jak já, ale příští týden to snad napravím Co sis to dal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Tak tos byl rychlejší jak já, ale příští týden to snad napravím Co sis to dal?fišendčipsy, otestovali jsme oba druhy tresky (obě dobré), regular porce je dostatečná, mushy peas je taky dost? příště zkusím pie, ještě by to chtělo nakládaná vejce. Interiér je nula, nejsou tam stoly, dá se sedět u zdí na barových židlích, takže opravdu fastfood nebo take away. Každopádně jde vidět do kuchyně, ta je moderní, nová, čistá? spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubon Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Zni to dobre, sem zvedavej a dvojnasobne naladenej. Popravde zaujala me ta kombinace s hraskovym pyre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 (upraveno) Recept z netu, na marinádu lžíci medu, tak 2 dcl piva, sůl, chilli koření a trošku bazalky, maso naložit přes noc a ráno šup s tím do trouby. S bramborovou kaší to chutnalo dobře, sežráno za chvilku :-) Omlouvám se za kvalitu fotek, Ericsson G900i už to líp nedá. Edit: pořadí fotek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. ledna 2014 uživatelem honzyk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Chlapi, potrebuju poradit co furt dělat k večeři, došli mi nápady..co nějaká kuchařka od j. Olivera..je nějaká dobrá na večeře a chuťovky? Mam raději Britskou a francouzskou kuchyni než tuto českou. Lehká jídla a zároveň polévky (babicu nemůžu ani vidět, Ridiho zkousnu, ale taky moc ne..) Dik za doporuceni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Teď proběhla v tv reklama na nějakou echt dobrou polívku od Vitany z krabičky - stačí vyklopit. Co to jako kuwa je? Za chvíli bude 95% lidstva přesvědčeno že to je ok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Teď proběhla v tv reklama na nějakou echt dobrou polívku od Vitany z krabičky - stačí vyklopit. Co to jako kuwa je? Za chvíli bude 95% lidstva přesvědčeno že to je ok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Pánové, jsem zdrcen. K večeři jsem s díky odmítl ohřát klobásu a zcela bez nátlaku si vyrobil jablkovo - celerový salát se zázvorem, slunečnicovými semínky, rozinkami a bílým jogurtem. Ten špitlavý zázvor pěkně hraje se sladkým jabkem. Nejhorší je, že mně to fakt chutnalo Maroshi, promiň. Je mi ze sebe zle. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 K večeři jsem s díky odmítl ohřát klobásu začínáš mi dělat starosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 co nějaká kuchařka od j. Olivera..je nějaká dobrá na večeře a chuťovky? Youtube - Money saving meals Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 začínáš mi dělat starosti Jak píšu, je mi ze sebe zle. Ale kdyby se ta zelenina marinovala chvíli v calvadosu nebo koňaku a ten jogurt se hodil do prdele, kdo ví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 To bych nedělal, jogurt má sympatický množství kalorií a ochucenej calvadosem by mohl být fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Kua, Roman! Od včerejška je to tady samý coming-out a že jako už nebudu chlastat...Teď se ta móda dostala už i do žrádla, ale že to budeš Ty, Romane?!To mi nedělej.Na prostest hned mířím do ledničky a dojím zbytek uheráku z Vánoc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se