Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum

Doporučené příspěvky

Tak jsem se zase zbláznil - včera jsem dělal chilli omáčky /ty tmavé jsou chilli BBQ trochu šmrnclý tekutým kouřem/. Ale asi mi "ujela ruka" s chilli. Celkem 21 kousků. Při sterilizaci mi jedna rupla :-(.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem se zase zbláznil - včera jsem dělal chilli omáčky /ty tmavé jsou chilli BBQ trochu šmrnclý tekutým kouřem/. Ale asi mi "ujela ruka" s chilli. Celkem 21 kousků. Při sterilizaci mi jedna rupla :-(.

máš to moc pěkný, když to viděl mladej tak mu slina ukápla............... :D

Odkaz ke komentáři

krása, ale když už ani sklo nevydrží, tak bych se toho trochu bál, co se vnitřností týče... :photo:

Odkaz ke komentáři

Hlásím že Ryby & Chips v Myslíkově jsou OK. Asi víc fastfood styl než v Dlouhé. Ryba, hrancle i ocet jsou autentické a řekl bych že lepší, než ve většině smažíren v UK. Obsluha je zatím trochu nejistá, ale tak nějak mile. Hráškové pyré mají taky dobré.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Tak tos byl rychlejší jak já, ale příští týden to snad napravím :) Co sis to dal?

fišendčipsy, otestovali jsme oba druhy tresky (obě dobré), regular porce je dostatečná, mushy peas je taky dost? příště zkusím pie, ještě by to chtělo nakládaná vejce. Interiér je nula, nejsou tam stoly, dá se sedět u zdí na barových židlích, takže opravdu fastfood nebo take away. Každopádně jde vidět do kuchyně, ta je moderní, nová, čistá? spokojenost.

Odkaz ke komentáři

Recept z netu, na marinádu lžíci medu, tak 2 dcl piva, sůl, chilli koření a trošku bazalky, maso naložit přes noc a ráno šup s tím do trouby. S bramborovou kaší to chutnalo dobře, sežráno za chvilku :-)

Omlouvám se za kvalitu fotek, Ericsson G900i už to líp nedá. 

Edit: pořadí fotek

Upraveno uživatelem honzyk
Odkaz ke komentáři

Chlapi, potrebuju poradit co furt dělat k večeři, došli mi nápady..co nějaká kuchařka od j. Olivera..je nějaká dobrá na večeře a chuťovky?

Mam raději Britskou a francouzskou kuchyni než tuto českou. Lehká jídla a zároveň polévky (babicu nemůžu ani vidět, Ridiho zkousnu, ale taky moc ne..)

Dik za doporuceni

Odkaz ke komentáři

Pánové, jsem zdrcen. K večeři jsem s díky odmítl ohřát klobásu a zcela bez nátlaku si vyrobil jablkovo - celerový salát se zázvorem, slunečnicovými semínky, rozinkami a bílým jogurtem. Ten špitlavý zázvor pěkně hraje se sladkým jabkem. 

Nejhorší je, že mně to fakt chutnalo  :eek: Maroshi, promiň. Je mi ze sebe zle.

Odkaz ke komentáři

začínáš mi dělat starosti  :crying_anim02:

Jak píšu, je mi ze sebe zle. Ale kdyby se ta zelenina marinovala chvíli v calvadosu nebo koňaku a ten jogurt se hodil do prdele, kdo ví  :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...