gandalf Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2014 Já jsem někde četl, barakuda je jedovatá - nebo to chce nějakou zvláštní úpravu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2014 Já jsem někde četl, barakuda je jedovatá - nebo to chce nějakou zvláštní úpravu?jo něco málo o tom píšou tady http://cs.wikipedia.org/wiki/Solt%C3%BDn_barakuda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2014 Já jsem někde četl, barakuda je jedovatá - nebo to chce nějakou zvláštní úpravu? O tom nic nevím - já zas slyšel, že jedovatý maso má delfín kvůli rtuti :-). Barakudy tam měli skoro všude a za pár peněz. Chuťově mi to připomínalo naši štiku. Na obrázku níže je to to dlouhý :-) Kdo má rád ryby a mořské plody, ten si na Srí Lance užije na maximum :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2014 nejen delfín (tunak) .. ja dnes varil tradicni videnskou specialitu - plíčky na smetane .. tohle jidlo jsem "miloval" ve skolni jidelne, takze nostalgie... zajimavy, jak to vzaly deti. dcera se masa ani nedotkla, syn si dvakrat pridal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2014 Já měl nedávno v restauraci Slowpec u Prahy neskutečnou mňamku. Zadělávaný dršťky. To byla naprostá bomba. Známý je tam kuchař tak z něj musím vymámit recept. Je to opravdu luxusní záležitost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 Já měl nedávno v restauraci Slowpec u Prahy neskutečnou mňamku. tam mají všechno dobré? moje momentálně nejoblíbenější jídelní destinace, jen to mám trochu zruky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 (upraveno) Gastronomie ve školní jídelně, prezentace pokulhává, nicmee chuťové fakt super, za 55,- Mela by to byt houbova musaka, spis to je taková nádivka Zaslano iPhonem za použití Madly a Ťapiny Upraveno 7. března 2014 uživatelem Moty123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 To je legrace s tou školní jídelnou, že ano? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 Gastronomie ve školní jídelně, prezentace pokulhává, nicmee chuťové fakt super, za 55,- Mela by to byt houbova musaka, spis to je taková nádivka Zaslano iPhonem za použití Madly a ŤapinyCiwe pořádnej stakan, takhle v poledne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 A nemely by u musaky byt brambory uvnitr? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 Ciwe pořádnej stakan, takhle v poledne... :D Tak to jsem se fakt zasmál :D D: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 není to prdel, fakt sem tam byl:-)) ale stakan ???? mě pobavil jak sem psal, byla to spíš nádivka, ale nazvaly to takhle, asi aby si to děti nedávaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 (upraveno) No zase jsi usetril :-)Ja mel teleci kotletu s hribky - samodomo tvorba Sorry za blbou fotku, mel jsem hlad :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. března 2014 uživatelem Bob123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 No zase jsi usetril :-) Ja mel teleci kotletu s hribky - samodomo tvorba Sorry za blbou fotku, mel jsem hlad :-) Já si ale fakt pochutnal, nešel me tam kvůli ceně, hele co to máš za nůž, to je příborovej na steaky? Jinak telecí na hříbkách zní dobře Já včera ochutnal vyhlášený belgický tatarák v restauraci "Na Kopci" a byla to jedna báseň, doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triskell Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 jako bych to zas viděl ... není to náhodou menza UPOLu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 To je normalni kuchynskej nuz z IKEA :-)Ale je docela dobrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 jako bych to zas viděl ... není to náhodou menza UPOLu?2. ZŠ u nás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta66 Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2014 Já měl dnes chut na sladké. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 tam mají všechno dobré? moje momentálně nejoblíbenější jídelní destinace, jen to mám trochu zruky Tak se mi konečně podařilo vymámit z nich recept na ty zadělávaný dršťky :-) Takže dršťky mám objednaný u řezníka na zítra tak pak pošlu report, jak to dopadlo :-) Doufám, že se mi to podaří udělat stejně dobře jako to dělají u nich :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Pánové zkuste toto http://nejedle-recepty.blogspot.cz/2013/04/plneny-lilek-imam-bayildi.htmlSice delší příprava a je to bez masa, ale stojí to za to ! Imám omdlel bez masa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se