Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Já jsem někde četl, barakuda je jedovatá - nebo to chce nějakou zvláštní úpravu?

 

O tom nic nevím - já zas slyšel, že jedovatý maso má delfín kvůli rtuti :-). Barakudy tam měli skoro všude a za pár peněz. Chuťově mi to připomínalo naši štiku. Na obrázku níže je to to dlouhý :-) Kdo má rád ryby a mořské plody, ten si na Srí Lance užije na maximum :-)

 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gastronomie ve školní jídelně, prezentace pokulhává, nicmee chuťové fakt super, za 55,-y2uqasa3.jpg

 

Mela by to byt houbova musaka, spis to je taková nádivka

 

Zaslano iPhonem za použití Madly a Ťapiny

Upraveno uživatelem Moty123
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Zmizík

Gastronomie ve školní jídelně, prezentace pokulhává, nicmee chuťové fakt super, za 55,-y2uqasa3.jpg

 

Mela by to byt houbova musaka, spis to je taková nádivka

 

Zaslano iPhonem za použití Madly a Ťapiny

Ciwe pořádnej stakan, takhle v poledne...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No zase jsi usetril :-)

Ja mel teleci kotletu s hribky - samodomo tvorba

Sorry za blbou fotku, mel jsem hlad :-)

 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Bob123
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No zase jsi usetril :-)

Ja mel teleci kotletu s hribky - samodomo tvorba

Sorry za blbou fotku, mel jsem hlad :-)

 

Já si ale fakt pochutnal, nešel me tam kvůli ceně,

 

hele co to máš za nůž, to je příborovej na steaky? Jinak telecí na hříbkách zní dobře

 

Já včera ochutnal vyhlášený belgický tatarák v restauraci "Na Kopci" a byla to jedna báseň, doporučuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

tam mají všechno dobré? moje momentálně nejoblíbenější jídelní destinace, jen to mám trochu zruky

 

Tak se mi konečně podařilo vymámit z nich recept na ty zadělávaný dršťky :-) Takže dršťky mám objednaný u řezníka na zítra tak pak pošlu report, jak to dopadlo :-) Doufám, že se mi to podaří udělat stejně dobře jako to dělají u nich :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové zkuste toto 

http://nejedle-recepty.blogspot.cz/2013/04/plneny-lilek-imam-bayildi.html

Sice delší příprava a je to bez masa, ale stojí to za to !

 

Imám omdlel bez masa?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...