honza71 Odesláno 8. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2010 Sushi mám hodně rád, ale že bych na něm ujížděl to ne. Kachna se zelím je holt kachna se zelím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 (upraveno) Já mám nejradši tradiční česká jídla. Na ty ályja ólyja a podobný moc nejsemDneska jsem teda udělal famózní bramboráky. A aby to nebylo úplně bezmasý, tak jsem tam prdnul kus sušenýho boku od Bejry z Kněžmosta. Upraveno 19. srpna 2010 uživatelem Horhe 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2010 Já mám nejradši tradiční česká jídla. Na ty ályja ólyja a podobný moc nejsem Dneska jsem teda udělal famózní bramboráky. A aby to nebylo úplně bezmasý, tak jsem tam prdnul kus sušenýho boku od Bejry z Kněžmosta. jejdamane, rikal jsem si ze po osme uz jist nebudu, ale co jsem ted videl tu fotky bramboraku, asi si je taky pujdu udelat... 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2010 Právě jsem se vrátil z Petrovic..... Ubytování u Luhanů je příjemné a zhruba 5 minut pěšky od farmy. U Štěpána jsem byl taky na 2 večeře. Rezervace sice je potřeba dělat minimálně měsíc dopředu (včetně hotelu u Luhanů), ale jídlo výborné. Místo klasického stejku doporučuji roládu z pupku s pečeným bramborem, nebo kdo má rád tučnější hovězí, tak žebra. Na pití Svijanské kvasnicové a na podpodru trávení Jäger...... Byl jsem tam jenom 3 dny, takže tam musím ještě jednou , mám objednáno ubytování na velikonoce přímo u Štěpána, třeba můžeme udělat velikonoční Petrovický sraz s grilováním selátka......... Tak jsem tam byl taky. Některé věci mě celkem zklamaly, ale jinak to bylo fajn. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2010 CannellonCappelettiFarfalle Fettuccine Lasagne Linguine Manicotti Vermicelli Ravioli Tortellini Jsou báječné,ale takové opravdu DOMA vyválené nudle, uvařené a promíchané s houbami nakrájenými a podušenými s kmínem a trochou pepře,a jen zlehka v remosce zapečené s vejcem,které na povrchu udělá zlatavou křehkou krustičku no to je balada.Jsem na maso ,ale kdykoliv ho za tohle flekoto vyměním. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 28. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2010 prosurfoval jsem se na tyto stránky a dostal takový hlad, že jsem sežral poslední bresaolu, co ještě zbyla, posypanou hoblinami parmazánu, rukolou a zakapanou olivovým olejem, s bílým pečivem, k tomu červené primitivo... hned je na světě líp 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 29. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 Nic složitého, jen jsem dostal chuť na něco lehkého... 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 29. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 Já si dneska udělal salátek dle receptu kámoše z Ukrajiny (žádný mafián - staví u nás lodě... ). Okurku a rajčata nakrájet, jako by šly na šopák. Přidat červenou a žlutou kapii, pár rozpůlených cherry rajčátek, na kostky nakrájenou šalotku, nasekanou petžel, dle chuti kopr (ten já nemusím a proto nedávám). Zalít olivovým olejem, přidat šťávu z vymačkaných citronů, osolit, promíchat, dát alespoň na chvíli vychladit a pak sežrat Záměrně nepíšu poměr ingrediencí, vše na vlastní chuti každého soudruha. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 29. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 Včera jsem oěpt zkusil něco z Itálie. Hotový produkt jsem bohužel neměl možnost vyfotit, takže alespoň suroviny: Fileia di Tropea, omáčka Isnardi La "Spaghettata", soudková rajčata, stroužek česneku (jen úderem rozbitej, před dokončením vytaženej) olivovej olej Isnardi, Pecorino di Pienza od dozrávače Luigiho Guffanti, cuketa a především pravej sicilskej lilek, kterej se u nás bohužel dá sehnat jen velmi zřídka. A garantuju vám, že rozdíl v chuti (a především konzistenci - má pevnější strukturu a je "masitější") oproti klasickýmu poznáte. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 29. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 prosurfoval jsem se na tyto stránky a dostal takový hlad, že jsem sežral poslední bresaolu, co ještě zbyla, posypanou hoblinami parmazánu, rukolou a zakapanou olivovým olejem, s bílým pečivem, k tomu červené primitivo... hned je na světě líp vypadá to tak... Martine, ten lilek vypadá hódně dobře... my do takových omáček perem ještě kolikrát cuketu, lilek jen normální, o sicilském si můžeme v OV nechat zdát 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 29. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 Martine, ten lilek vypadá hódně dobře... my do takových omáček perem ještě kolikrát cuketu, lilek jen normální, o sicilském si můžeme v OV nechat zdát Víš co, mně kousek od firmy otevřeli snad první, skutečně na celý sortiment italské kuchyně zaměřenej, krám. Včetně bylinek a zeleniny. Ceny komentovat nebudu, to je jiná věc.... Však já psal, že jsem tam dal i cuketu. Tu dávám skoro vždycky. Lehce orestovaná dodá jídlu takovej šmrnc. Jinak to, co vidím na tvý fotce, vypadá... no prostě skvěle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 29. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 (upraveno) Tip na ideální rychlou večeři Tarapaca Syrah 0,7 litru a k tomu z prodejny Cheesy/ např v Podolí/ přestárlá gouda ,máslíčko ,a dalamánek. BTW a když spaghetti tak jedině pepperoncini kupuji je ve velkoskladu -ale prodají ti i třeba 3 balení naproti smíchovskému přístavu píší že al dente jsou za 16 min ale pokud jdou ještě na olej a česnek stačí 13. Upraveno 29. srpna 2010 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 4. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2010 HELP došla mi pátá sklenice Harissy, kterou mi má hodná paní dovlekla z Džerby - dá se ten maglajs někde koupit u nás ? = jsem na tom dost závislý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 4. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2010 HELP došla mi pátá sklenice Harissy, kterou mi má hodná paní dovlekla z Džerby - dá se ten maglajs někde koupit u nás ? = jsem na tom dost závislý V Teplicích se to koupit dá, kolega si to tam kupuje. Ti to tam můžu koupit a pak někde v Praze předat od pondělí tam budu dojíždět do práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 4. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2010 (upraveno) HELP došla mi pátá sklenice Harissy, kterou mi má hodná paní dovlekla z Džerby - dá se ten maglajs někde koupit u nás ? = jsem na tom dost závislý http://cestovani.ihn...ou-kde-nakoupit alláh s tebou! EDIT: máš to pod nosem...farahfood.cz Upraveno 4. září 2010 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 4. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2010 (upraveno) V Teplicích se to koupit dá, kolega si to tam kupuje. Ti to tam můžu koupit a pak někde v Praze předat od pondělí tam budu dojíždět do práce do Teplic jezdím to není problém - stačí adresa shopu EDIT: OOOO díky - vypadá to že nejsem ztracen Upraveno 4. září 2010 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 4. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2010 (upraveno) do Teplic jezdím to není problém - stačí adresa shopu OOOO díky - vypadá to že nejsem ztracen Zjistím a dodám Tak už to mám Čajovna Aladin - U Kamenných lázní 15 Upraveno 4. září 2010 uživatelem JakubS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 4. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2010 alláh s tebou! no je zajímavé jak se mění chutě - nikdy jsem na pálivá jídla a přísady nebyl - po deseti letech manželství, když manželka pije tabasco jako panáka v letadle jsem tomu přišel na chuť - zdravý to asi moc nebude, ale stoupačky po tom na WC fungují skvěle a spolehlivě Zjistím a dodám Tak už to mám Čajovna Aladin - U Kamenných lázní 15 jj - díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lusmir Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 <!--quoteo(post=236019:date=25.1.2009 - 20:25:name=jfidler)--><div class='quotetop'>QUOTE(jfidler @ 25.1.2009 - 20:25) 236019[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->Taky přispěju něčím drobným - na omaštěný plech nakrájet na plátky brambory a kolečka cibule (střídat vrstvy), na to potom položit závitky z masa, které máte rádi (vepřové řízečky, třeba), uvnitř s plátky anglické slaniny a kousky nivy, a celé to šoupnout do trouby...<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Dneska jsem to vyzkousel a velice jsme si pochutnali! Misto Nivy jsem pouzil Balkansky syr a doplnil klobaskou, jo a jeste masove zavitky jsem pred naplnenim a zabalenim namazal takovou smesi z kecupu, kari, hooodne cesneku, trosku oleje a tabaska a bylo to mnam. Doporucuji! Uff, nesmím se na to koukat před jídlem, jinak si ukousnu kus monitoru :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 právě mne hodně pobavil "ital z kuchyně"......pesimista je prý člověk,který se podívá na vaječné jídlo a vidí pouze kalorie a cholesterol :lol2: 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se