McStinger Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Manželka dneska vyhlásila dietný deň. Halibut na pare, s cesnakom, chilli a šťavou z limety. Tilapia je v tejto kombinácii lepšia. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabbath Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Steak z čerstvého tuňáka a zeleninovou ratatouille Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 (upraveno) U nás dnes takto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. května 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 hele vy labužníci, mám vám vyfotit tlačenku s cibulí................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Gastronomie nezná hranic, sem s tím ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Já se musím za trest potýkat se zelňáky. Taky to asi fotit nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 pozdě........... ............sežráno beze zbytku................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Tak příště... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Já se musím za trest potýkat se zelňáky. Taky to asi fotit nebudu. No hezký... jihočech a musel jsem si vygooglit co to je Hale proč ne, podle fotek na webu to nemusí vypadat zle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabbath Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Minulý víkend byl ve znamení pizzy Pokus o Margheritu, sýrovou s chilli (ricotta, mozarella a parmezán) a cibulovou se slaninou. Byla nečekaně dobrá - tenká a křupavá jak to mám rád. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Už zítra začíná Garden Food Festival. Kdo máte rádi dobré jídlo a pití, přijďte Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Zapomněl jsem referovat. V týdnu jsme jeli z KV a za Lubencem směrem na Prahu je už hodně dlouho takový dřevěný bistro a mají úžasný domácí klobásy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabbath Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Zapomněl jsem referovat. V týdnu jsme jeli z KV a za Lubencem směrem na Prahu je už hodně dlouho takový dřevěný bistro a mají úžasný domácí klobásy.Sakra, vypadá nebezpečně žravě...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Zapomněl jsem referovat. V týdnu jsme jeli z KV a za Lubencem směrem na Prahu je už hodně dlouho takový dřevěný bistro a mají úžasný domácí klobásy. Kua, mám to víc jak 100 kilásků. Nic no, ale vypadá to parádně! ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 (upraveno) Dnešní první pokus o Creme brulee, bohuzel nemam tavnou pistoli, tak bez krusticky, ale pecka! Upraveno 17. května 2015 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 vypadá dobře, to na dně je vanilka? hoď sem recept jinak pistole třeba tady http://www.elektrocr.cz/product/zapekaci-pistole-tristar-yb2611 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Jj, na dne je vanilka. Kamarad ji bere nekde v zahranici a byla vyborna, jeste me zbyly 2 lusky. Jinak recept je z Vanka, tusim ta evropska kuchyne. Delal jsem z pul davky bo nemam dost kokotek. 400g smetany (vic jak 30%) - ja mel doma jen 200g, tak jsem nastavil pulku mlikem a je to ok.80g cukru5g vanilkoveho cukru - priste hodlam vynechat...1 vanilkovy lusk - dle puvodniho receptu teoreticky pulka, nechal jsem cely120g zloudku - vychazelo cca z 8 vajec Vsechen cukr smichat se smetanou, vanilku rozriznout, vyskrabnout seminka a i s luskem hodit do smetaky. Smes ohrat na 37° (ja jen odhadoval dle teploty tela) a tretinu nalit na zloufky a promichat. Zbytek smetany privest k varu, vytahnout lusk a za staleho michani prilit smes zloudku. Na vyssi plech postavit misticky a naplnit je smesi. Nalit do plechu vodu, aby zaplavila misticky cca do 3/4. Pect na 170° cca 40 - 50 minut. Pak nechat schladnout prvne pri pokojove teplote a pak v lednici. Na zaver posipat cukrem a ten pistoli zkaramelizovat Za me vybornej dezert, ale drazsi no. Tato davka vysla do 4 kokotek tak akorat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 (upraveno) Pardon za typo, psal jsem to na mobilu cestou do práce. Díval jsem se ještě teď na různý recepty na webu - jak v CZ, tak zahraničí a všude mají žloudků o dost méně. Já měl jeden žloudek v průměru 15g, tak mi to vycházelo na 8 vajec, ale imho by se sneslo i méně, spíš tak 5-6 na tu dávku co jsem dělal... Upraveno 18. května 2015 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Hlavně až si pořídíš tu letlampu tak aby jsi měl doma dost Hasičáků................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Cena není nijak šílená:400g smetany litr 69,- 4 dcl = 27,6080g cukru = 1,-5g vanilkoveho cukru - v tomto receptu je skutečně zbytečný1 vanilkovy lusk = 20,-8 vajec = 20,- celkem 17,- korun na porci což při srovnání třeba s pudinkovým dezertem z obchodu je stejné nebo se za to dá pořídit kopeček zmrzlinytakže nákladově v pohodě a směle do toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se