VS Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 (upraveno) VS bohužel je Čína a Čína a Eta je dneska čína tý hodně podprůměrný kvality .. za sedm se dá vybrat výborně vybavenej a naprosto bezproblémovej robot od Bosche, což je dle mojich zkušeností naprosto nesmrtelný zařízení ...Dávají na to 5 let záruku.Ale na tenhle to nemá. http://www.hyperware.net/zbrojovka/ Upraveno 28. května 2015 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Jinak mohu doporučit udělejte si pštrosí krk, nechte ho dusit s oloupanými rajčaty, na cibulce a s troškou protlaku,pěkně až se to rozpadá, do toho takové ty velké bílé fazole a celý nechat krásně doměkka.Pak stačí jen čerstvý chleba . . .Hmm, to zní lakave, vyzkousim Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 (upraveno) VS jj. to dávaj no ale do servisů se to vrací jako bumerang jak gradus tak tohle gragussino, s..e se na tom elektronika a náhony a různý spojky.. ale přiznam se že už dva roky etu neobchoduju tak se možná někdo ve zlíně probral a klukum šikmovokejm vysvětlil jak se to má dělat. Upraveno 28. května 2015 uživatelem FrantisekH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 Rostbífy na víkendovou párty už půjdou do trouby :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabbath Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 Dnes odpoledne úřadovala přítelkyně a napekla mi pekáč buchet, večeře pak byla tím pádem lehčí - pečený pstruh se salátem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 Neklasicke Jahodove knedliky Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 Krása. Mám plné břicho řízků, takže něco sladkého by mi taky bodlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 To jsou pěkné jahodové . . . noky https://www.youtube.com/watch?v=6F6Mnhj61sk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 no vony to jsou spíš noky s jahodama ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 první, Franta platí pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 stav se večer v hospodě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 pánové nakládáte si někdo doma křen? mohl bych požádat o zaručený recept? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 Proto sem psal neklasicke, je to takhle lepší, ze jsou chutnéjsi jahody Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 v práci to k obědu taky občas míváme, říkají tomu Tvarohové knedlíky s jahodovým přelivem. Já to nazval Jahodový guláš. Ale dobrý to je, ikdyž to sice asi teda budou ty noky. Jak onehdá prohlásil náš ředitel: "no já bych to sice neměl ale co se dá dělat" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 Udělat noky je už trošku kumšt. Hezky vykrojit, nerozvařit, nerozmačkat . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 Nok děláš dvěma polivkovejma lzicema, je to jen grifu:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2015 já bych řek že v tý naší výkrmně to dělají tak že z těsta udělají dlouhou věc a tu pak prostě rozsekají na jednotlivý noky-knedlíky. Ona ta kuchyň krmí půl okresu, kdyby to měli dlachnit lžícema tak se unokujou do bezvědomí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2015 Lžícema to ve velkovýrobě nejde, to je mimo realitu. Buď v restauraci kde si s tím hrajínebo domácí výroba. Není to složitý, ale znám lidi co se to v životě prostě nebyli schopnínaučit Někdy za mým mladých (naivních) let jsem asi týden trénoval abych je měl na soutěžifakt jako super, pokud se nepletu tak jsme stejně byli celkově druzí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2015 Konečně grilování, povedlo se.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2015 po vcerejsi klobase dnes lehky obed - treska v testicku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se