Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Páni, oboje to vypadá šmakózně!

Vinnou jsme měli o víkendu u našich, klasika jen opečená, a po dlouhé době jsem si na ní fakt pochutnal.

@Moty: Pečivo home-made? Vypadá trochu jako by Koko.

Odesláno

Páni, oboje to vypadá šmakózně!

Vinnou jsme měli o víkendu u našich, klasika jen opečená, a po dlouhé době jsem si na ní fakt pochutnal.

@Moty: Pečivo home-made? Vypadá trochu jako by Koko.

Taky mi to na tom hotdogu tak přijde. Mimochodem, nemáte někdo dobrý a vyzkoušený recept na home made briošky na burgery? Budu mít za 14 dní větší grilovačku a říkal jsem si, že bych zkusil napéct...

Odesláno

Delaj to u nas v grillbaru, vlastní klobasky plněny masem do burgru v jehnecim strivku a i jejich "rohlíky" s příměsi brambor, velka šmakoza

Odesláno

Miluju je, ale je to jediný jídlo, na který jsem si diagnostikoval alergii. Zvracel jsem po nich v Bretani, Bruselu i v Bulharsku. To nemůže být náhoda. Po třetí "náhodě" už je do huby nevezmu

Odesláno

Vinná Cumerland klobás s jablečným přelivem

Ty vogo, nemáš tam těch jablek nějak moc? Já kombinaci mas a nakyslých jablíček dělám, jablkové chutney je ok, ale tohle vypadá jako jže jsi fakt apple guy

Odesláno

Miluju je, ale je to jediný jídlo, na který jsem si diagnostikoval alergii. Zvracel jsem po nich v Bretani, Bruselu i v Bulharsku. To nemůže být náhoda. Po třetí "náhodě" už je do huby nevezmu

No to není dobrý, ale může být hůř. Kámoš má těžkou alergii na korýše. Dlouho to netušil, neb je nikdy nejedl. Pak si je jednou dal na nějaké akce (tuším krevety), nastala parádní alergická reakce spojená s dušením. Tak ten ani nepotřebuje 3 pokusy, stačil mu jeden.

Odesláno

Luxus..paníček najezen, pes to samé ..

U nás dnes italsky salát s rukolou.. Foto jsem nestihl.. Podivné rychle byl sněden a teď podvečerní aperolspritz v tom hrozný vedru.. Apropos na příští víkend opět plánuju chobotnici, mate někdo dobrý recept? A domácí bagetky k tomu?

draha polovicka se neska vycajchnovala :)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Ku.wa proč z těch citací nemažete fotky, když je to těsně pod původním příspěvkem? :(

Odesláno

Včera špagety s boloňským ragů, dnes hovězí nudličky po znojemsku.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Maminka nebyla dneska doma a posílali jsme ji, na co se má těšit k pozdnímu obědu, až dorazí. Kuřecí vývar s drobením + vepřové na houbách. Obojí jednoduché na přípravu a rychle snězené :D

Odesláno

Ku.wa proč z těch citací nemažete fotky, když je to těsně pod původním příspěvkem? :(

Sorry, editoval jsem na iPadu a tam to jde mizerně..:(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...