Lamiczka Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 to nejsou šneci, ale vypadá to dobře, kde se ta snídaně podává
Maxel Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Jasně, šneci ne, spíš takový spirály Přísně tajné, velmi (ne)zabezpečené místo v Letňanech. Ale aby někdo zbytečně nedoufal, už je to fuč
Viktor Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Vinná Cumerland klobás s jablečným přelivem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Moty Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Horkej pes Bite my shiny metal ass with Tapa
Maxel Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Páni, oboje to vypadá šmakózně! Vinnou jsme měli o víkendu u našich, klasika jen opečená, a po dlouhé době jsem si na ní fakt pochutnal. @Moty: Pečivo home-made? Vypadá trochu jako by Koko.
Lamiczka Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Páni, oboje to vypadá šmakózně! Vinnou jsme měli o víkendu u našich, klasika jen opečená, a po dlouhé době jsem si na ní fakt pochutnal. @Moty: Pečivo home-made? Vypadá trochu jako by Koko. Taky mi to na tom hotdogu tak přijde. Mimochodem, nemáte někdo dobrý a vyzkoušený recept na home made briošky na burgery? Budu mít za 14 dní větší grilovačku a říkal jsem si, že bych zkusil napéct...
Maxel Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Zkoušel jsem dva druhy. Klasickou focacciu a pak bulku opět podle Koko.Oboje mělo docela úspěch. http://www.sitalemvkuchyni.cz/recept/Focacciahttp://www.menudomu.cz/domaci-houska-bulka-brioska-na-burger/
Moty Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Delaj to u nas v grillbaru, vlastní klobasky plněny masem do burgru v jehnecim strivku a i jejich "rohlíky" s příměsi brambor, velka šmakoza
warann Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Je to moc dobrý, ale že by to bylo na pohled hezký se asi říct nedá. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Miluju je, ale je to jediný jídlo, na který jsem si diagnostikoval alergii. Zvracel jsem po nich v Bretani, Bruselu i v Bulharsku. To nemůže být náhoda. Po třetí "náhodě" už je do huby nevezmu
Návštěvník Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Vinná Cumerland klobás s jablečným přelivemTy vogo, nemáš tam těch jablek nějak moc? Já kombinaci mas a nakyslých jablíček dělám, jablkové chutney je ok, ale tohle vypadá jako jže jsi fakt apple guy
montemar Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 flank steak. mam nejradsi tyhle veci absolutne cisty, zadna sul, not chilli, not pepper, nothing...
warann Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Miluju je, ale je to jediný jídlo, na který jsem si diagnostikoval alergii. Zvracel jsem po nich v Bretani, Bruselu i v Bulharsku. To nemůže být náhoda. Po třetí "náhodě" už je do huby nevezmuNo to není dobrý, ale může být hůř. Kámoš má těžkou alergii na korýše. Dlouho to netušil, neb je nikdy nejedl. Pak si je jednou dal na nějaké akce (tuším krevety), nastala parádní alergická reakce spojená s dušením. Tak ten ani nepotřebuje 3 pokusy, stačil mu jeden.
sibirnaya Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 draha polovicka se neska vycajchnovala
tenge Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 Luxus..paníček najezen, pes to samé ..U nás dnes italsky salát s rukolou.. Foto jsem nestihl.. Podivné rychle byl sněden a teď podvečerní aperolspritz v tom hrozný vedru.. Apropos na příští víkend opět plánuju chobotnici, mate někdo dobrý recept? A domácí bagetky k tomu? draha polovicka se neska vycajchnovala
Návštěvník Kamil Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 Ku.wa proč z těch citací nemažete fotky, když je to těsně pod původním příspěvkem?
Sabbath Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 Včera špagety s boloňským ragů, dnes hovězí nudličky po znojemsku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Asparagus Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 Nevím jestli to sem patří ale výsledek bude ,,jedlej" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ricous Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 Maminka nebyla dneska doma a posílali jsme ji, na co se má těšit k pozdnímu obědu, až dorazí. Kuřecí vývar s drobením + vepřové na houbách. Obojí jednoduché na přípravu a rychle snězené Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tenge Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 Ku.wa proč z těch citací nemažete fotky, když je to těsně pod původním příspěvkem? Sorry, editoval jsem na iPadu a tam to jde mizerně..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se