warann Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 Pěknej článek na daný téma http://www.martinhorsky.cz/britanie-v-utrzcich-novin/miluj-nebo-nenavid.php Jinak kromě M&S to mají i v Tescu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 No to jsem zvědavý, co to bude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 prasárnička po návratu z knajpy (zbytek vepřový panenky, poslední dvě vejce, pár deka hanáckýho salátu, půlka bagetky a samozřejmě kečup kupodivu to nemělo chybu ani následky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 Dneska jsem si udelal adobo - kure, vareny ve smesi vocta, sojovky a vody a bylo to uzasny. Ta nezvykla sladkokysela vomacka bude asi navykova. Idealni jidlo do techdle dni. Recept:http://recepty.vareni.cz/kure-adobo/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 Losos s rajčaty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 prasárnička po návratu z knajpy (zbytek vepřový panenky, poslední dvě vejce, pár deka hanáckýho salátu, půlka bagetky a samozřejmě kečup kupodivu to nemělo chybu ani následky Tuto dietní chybku docela chválím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 image.jpg Losos s rajčaty...Moc zdravý ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 Sháním tip na opravdu dobrou pánev s nepřilnavým povrchem. Ty Tefaly a spol rychle odejdou ..Nějaký tip? Pls pouze vlastní zkušenosti, žádné "slyšel jsem..."Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 vecerni svacina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 jehněčí ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 uruguay z makra.. ... jinak k te panvi, opravdu skvele kousky najdes na kulina, wmf, silit, mauviel a deBuyer jsou dokonaly.. (z vlastni zkusenosti mohu mluvit pouze o deBuyer) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 měď nebo ocel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 ja mam ocel, protoze med na indukci je drahej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 teď jsem koukal, že "never put into dishwasher" hledám dál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 noojo, s udrzbou je u techto dost pakarna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 Snídaně šampionů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 Carymaryfuk :-) a bude homemade zmrzka ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 Já jsem dělal fazolky na kyselo v bešamelu, k tomu vlastní brambory a vepřové dušené maso na kostičky - parádní /kam se hrabe hovězina/. Polévka byla hrachová /opravdová/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 Klasicka sekacka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 Sekacku jsem delal vcera Dneska mame medova zebra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se