Návštěvník Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Přijde mi, že máš tu strouhanku hrubou, já to rozsekal úplně na šrot. Ten jogurt jsem lehce stáhl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Dobre, priste se polepším, každopádně to vsem chutnalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 Na Smíchovské náplavce budou tuším 17.10 husí hody posezení prý na balících slámy povražděno a upečeno 800 hus, sádlo, lokše kaldoun škvarky a podobné husí dobroty.Byl jsem tam na barbercue a blue grass odpolední a stálo to za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 vikendovej kaprik pred a po, cerstva ryba je dokonalost sama i s minimem prisad a ani kosti nevadi, kdyz je to obirani tak dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 Já mám slíbeného amura. Ač jsem jihočech a bývalý rybář /převážně muškař/, tak jsem amura nikdy nedělal. Máte nějaké typy? Já uvažuji o tom, že bych ho udělal "na zelenině" /cibule, česnek, paprika, pórek, mrkev, patizón .... - co "pole" dá :-)/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 @gandalf: urcite tim nic nezkazis, amur / kapr, chutove podle me dost podobny, ja to pojal hodne jednoduse a vyplatilo se, z 1kg ryby zbyla jen hromadka kosti a mastny talire a priste udelam zase jednoduse, napr. podle : http://www.receptyonline.cz/recept--kapr-peceny-na-masle--2934.html, to by slo urcite aplikovat i na amura Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 V době mé aktivní rybařiny jsem preferoval ryby s tužším masem /okoun, candát, lipan, potočák, vyjímečně štika, případně darovaná treska z Norska/. Mimochodem - jako učedník muškařiny jsem dostal lipana 56 cm /tak to holt bývá/. Někdo mi říkal, že amur má tužší maso než kapr a to by bylo dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OssoBuco Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 O víkendu jsem poprvé zkusil indickou kuchyni - Tikka Masala.Držel jsem se tohoto receptu:http://www.jamieoliver.com/recipes/chicken-recipes/chicken-tikka-masala/#WkET5Seav3PrKmia.97 Ale maso připravil takto (opekl v troubě):http://allrecipes.com/recipe/228446/authentic-chicken-tikka-masala/ Suroviny se dají velmi snadno sehnat např. v prodejně koření www.kralovstvichuti.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 Dnes cocka na kyselo. Moc se mi nepovedla, spis teda peknej kentus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 Dnes cocka na kyselo. Moc se mi nepovedla, spis teda peknej kentus.Na tom se snad nic zkwit nedá, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 Moc vocta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 Pridej vic a chemtrails nemaj sanci. Sorry musel jsem. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 Jo tak to jo. Jedině přidat čočku.A jíst to 3 dny aby sis to zapamatoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Řízky, to se dá jíst (skoro) pořád Od včera jsem měl naloženo, ale trochu jinak než kolegové hore - mix krémové zakysané a normální smetany (béžová na vaření), plus koření dle chuti. Obaloval jsem v klasické strouhance, jen byla promixovaná s trochou parmazánu. Místo pánve jsem pekl v troubě.Jako příloha salát s balzamikem, brambor jsme nějak přejedení. P.S.: jako variaci dělám podobný recept, jen místo klasické strouhanky se použije rozmixovaný toustový chleba (bez kůrky), parmazán, citronová kůra a rozmarýn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Pánové, mám tady misku švestek, knedlíky už se vaří, a z těch švestek, co zbyly, bych rád udělal omáčku k masu. V ledničce je kuře, ale když mi sem hodíte recept s jiným masem, pořídím si ho.Nějaké tipy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 ja si obcas pochutnavam na hovezim steaku se svestkovou omackou, bez prilohy, jen omajda a maso, ale urcite by sla i veprova panenka, kruti steak, zverina, zalezi na co je chut a co je prave po ruce.+ jeden motivacni, az se mi sbehly sliny http://milujusteak.cz/svestkova-omacka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Jó švestková chilli omáčka - to je bašta :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lihard Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 ja si obcas pochutnavam na hovezim steaku se svestkovou omackou, bez prilohy, jen omajda a maso, ale urcite by sla i veprova panenka, kruti steak, zverina, zalezi na co je chut a co je prave po ruce.+ jeden motivacni, az se mi sbehly sliny http://milujusteak.cz/svestkova-omacka...ještě je super dát místo vína portské, ideálně červené a kdo má rád, přidat trochu chilli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 ja bych steak s omackou nesned. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Sarka Farka: Díky! Kuře nakonec upeču na zelenině, švestková omáčka bude o víkendu nejspíš k té panence... Už se těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se