Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

My včera nevařili ani nepekli, přesto byla celá rodina z výletu nadšená. Běžné jídlo, ale prostředí 3 Michelinských *

Chronomagor si ráčí povšimnout sladění džusu s víkendovým časoměřičem ;) Edit, raději jsem to zvětšil..

ty voe, tak to je parada. to muselo chutnat
Návštěvník Kamil
Odesláno

Jděte do řiti se žrádlem.

Byl jsem v Budějovicích a cestou jsem se zastavil v Řeznictví a uzenářství Kozel, Týn nad Vltavou. Jdu fotit.:thumbsup_anim:
Návštěvník Kamil
Odesláno

Moc jsem toho nekoupil, jen na chuť.:D Uherská klobása skvělá, šunková klobása s nivou taky výborná. Tý libový tlačence říkají šunková mozaika a nemá chybu, jitrnice moc dobré, sekaná je z těch lepších a trvanlivý salám jak má být. Celkově jednička s hvězdičkou.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Moc jsem toho nekoupil, jen na chuť.:D Uherská klobása skvělá, šunková klobása s nivou taky výborná. Tý libový tlačence říkají šunková mozaika a nemá chybu, jitrnice moc dobré, sekaná je z těch lepších a trvanlivý salám jak má být. Celkově jednička s hvězdičkou.

Až bude web přenášet i vůně...

bude zdravější tohle vlákno zamknout - už tak je to o hubu :oneeyed02:

Odesláno

Malá tečka před spaním? Ať nezmastíš peřiny :)
Odesláno

Promiň, ale nemohl jsem jinak... :)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Malá tečka před spaním? Ať nezmastíš peřiny :)

Promiň, ale nemohl jsem jinak... :)

Volové.:D
Odesláno

já před chvílí dožvejkal poslední žvejkačku. Tím myslím takovou malou klobásku, koupil jsem si jich v sobotu asi metr, pár jsem jich sežvejkal v autě a ostatní tak nějak průběžně až doteď. Nebezpečně se nám tady přemnožujou takové boudy s uzeninami. A tím myslím uzeniny, ne barvenou soju. Klobásy daňčí, koňské, kančí, jehněčí párky, no samá dobrota. Taky to na místě ohřívají, opékají, já toho musím nechat nebo si poslintám klávesnici.

Odesláno

Já si doma plácám na jídlo tohle. "Jé to je srandá, jé to je mazec, jé to je masakr :eek: " A ráno repete

Romane, po kolika dnech začneš zase normálně vnímat chutě? :)
Odesláno

A to je v ty tabulce na jaky urovni? :D

No je to Habanero. Já nevím, kolik to má grádů, ale je to něco jako ládovat pomletý žiletky. Pro padavky je Tabasco dole a teď pojeď vočima nahoru.... :suicide_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...