Jakubisko Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2010 gougy: to musela být skvostná hostina, navíc na čerstvém vzduchu... paráda Já dnes dostal chuť na pizzu, tak jsem si cvičně udělal dva plechy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2010 Kubo, ale chyba, ty Rolady jsi mel zapect taky = idealni kombinace - salam, slanina, syr, rolady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2010 Zapéct, hmm. Pan Městka přeci zakázal jen saunu. O troubě se nezmiňoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2010 gougy: to musela být skvostná hostina, navíc na čerstvém vzduchu... paráda Já dnes dostal chuť na pizzu, tak jsem si cvičně udělal dva plechy :-) Prdlajs, měl jsi si udělat místo pizzy roládu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 Musím se pochlubit - z dnešní sklizně. Zatím největší chili Habanero Savina Red. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 Musím se pochlubit - z dnešní sklizně. Zatím největší chili Habanero Savina Red.Hezký kousek a díky za vzorek. Ještě přidávám jednu tabulku: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 Já si doma plácám na jídlo tohle. "Jé to je srandá, jé to je mazec, jé to je masakr " A ráno repete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 Jděte do řiti se žrádlem. Zase kvůli vám začnu na zimu nabírat. Mám nějaký pravěký instinkty. Letos bude zima tuhá, normálně začínám žrát až tak od listopadu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 My včera nevařili ani nepekli, přesto byla celá rodina z výletu nadšená. Běžné jídlo, ale prostředí 3 Michelinských * Chronomagor si ráčí povšimnout sladění džusu s víkendovým časoměřičem Edit, raději jsem to zvětšil.. ty voe, tak to je parada. to muselo chutnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 Jděte do řiti se žrádlem.Byl jsem v Budějovicích a cestou jsem se zastavil v Řeznictví a uzenářství Kozel, Týn nad Vltavou. Jdu fotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 Jsem "jedno oko". Holt Netoličák :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 Moc jsem toho nekoupil, jen na chuť. Uherská klobása skvělá, šunková klobása s nivou taky výborná. Tý libový tlačence říkají šunková mozaika a nemá chybu, jitrnice moc dobré, sekaná je z těch lepších a trvanlivý salám jak má být. Celkově jednička s hvězdičkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 Moc jsem toho nekoupil, jen na chuť. Uherská klobása skvělá, šunková klobása s nivou taky výborná. Tý libový tlačence říkají šunková mozaika a nemá chybu, jitrnice moc dobré, sekaná je z těch lepších a trvanlivý salám jak má být. Celkově jednička s hvězdičkou. Až bude web přenášet i vůně... bude zdravější tohle vlákno zamknout - už tak je to o hubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 Moc jsem toho nekoupil, jen na chuť. Uherská klobása skvělá, šunková klobása s nivou taky výborná. Tý libový tlačence říkají šunková mozaika a nemá chybu, jitrnice moc dobré, sekaná je z těch lepších a trvanlivý salám jak má být. Celkově jednička s hvězdičkou. Malá tečka před spaním? Ať nezmastíš peřiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 Moc jsem toho nekoupil, jen na chuť. Uherská klobása skvělá, šunková klobása s nivou taky výborná. Tý libový tlačence říkají šunková mozaika a nemá chybu, jitrnice moc dobré, sekaná je z těch lepších a trvanlivý salám jak má být. Celkově jednička s hvězdičkou. Promiň, ale nemohl jsem jinak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 Malá tečka před spaním? Ať nezmastíš peřiny Promiň, ale nemohl jsem jinak... Volové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 já před chvílí dožvejkal poslední žvejkačku. Tím myslím takovou malou klobásku, koupil jsem si jich v sobotu asi metr, pár jsem jich sežvejkal v autě a ostatní tak nějak průběžně až doteď. Nebezpečně se nám tady přemnožujou takové boudy s uzeninami. A tím myslím uzeniny, ne barvenou soju. Klobásy daňčí, koňské, kančí, jehněčí párky, no samá dobrota. Taky to na místě ohřívají, opékají, já toho musím nechat nebo si poslintám klávesnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 Já si doma plácám na jídlo tohle. "Jé to je srandá, jé to je mazec, jé to je masakr " A ráno repete A to je v ty tabulce na jaky urovni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 Já si doma plácám na jídlo tohle. "Jé to je srandá, jé to je mazec, jé to je masakr " A ráno repete Romane, po kolika dnech začneš zase normálně vnímat chutě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 A to je v ty tabulce na jaky urovni? No je to Habanero. Já nevím, kolik to má grádů, ale je to něco jako ládovat pomletý žiletky. Pro padavky je Tabasco dole a teď pojeď vočima nahoru.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se