Frostie Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 Já zas nejím lutefisk. Tady si každý najde něco.No ten jsem se hrozil byť jen ochutnat. Ale kolik lidí, tolik chutí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 No ten jsem se hrozil byť jen ochutnat. Ale kolik lidí, tolik chutíJo, na něm je nejlepší ta hrachová kaše se slaninou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 Samá exotika, tak to trochu zvolním - buřtgulášek, na dnešní večeři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 Já ho dělal taky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stratom Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 Burtgulas už jsem dlouho neměl.Diky za inspiraci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 Samá exotika, tak to trochu zvolním - buřtgulášek, na dnešní večeři.... tenhle pokrm jsem zkousel asi 2x, ale nejak mi nesedl.. mozna proto, ze mi ho casto varila babinka kdyz jsem prisel ze skoly.. nicmene, ten jeji byl skvelej (v mych vzpominkach), a ja jsem se k nemu kvalitativne ani nepriblizil.., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 ... tenhle pokrm jsem zkousel asi 2x, ale nejak mi nesedl.. mozna proto, ze mi ho casto varila babinka kdyz jsem prisel ze skoly.. nicmene, ten jeji byl skvelej (v mych vzpominkach), a ja jsem se k nemu kvalitativne ani nepriblizil..,to se časem poddá až ho budeš coby dědeček vařit vnoučatům............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 to se časem poddá až ho budeš coby dědeček vařit vnoučatům............... to nevim.. vnoucata budou pravdepodobne brat doporuceni svetovy zdravotnicky organizace.. vazneji, nez my ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 Ja teda doufam, ze nebudou hysterky a nedaj se ovlivnit par dezinterpretacema z debilnich medii:)http://www.cuketka.cz/2135/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 V plánu byly kuličky, nakonec dopadly spíš koule. Ale dobré to bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Konečně jsme si pořídili troubu už se těším na husy kachny kuřata štrůdly atd. Teď ale pátrám po receptu na škvarkové placky , nekynuté- bez droždí, bez kvasnic, bez kvásku. Nemáte někdo nějaký osvědčený tip?Nikdo nic? Vy doma nepečete? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 myslíš lokše...............mamina je dělala pěkně na sporáku, omaštěné husím sádlem neměly chybu............jen už se jí bohužel nemůžu zeptat na recept...........na netu nějaký jsou ............ http://www.farmarsketrziste.cz/rubrika-recepty/bramborove-lokse http://www.prozeny.cz/recepty/recepty-a-vareni/babicciny-recepty/35733-babicciny-recepty-bramborove-lokse-s-pecenou-kachnou http://dobruchut.azet.sk/recept/19320/lokse/ http://dolcevita.blog.cz/1111/bramborove-lokse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Klucí, chystáme se poprvé (kupodivu) péct bůček na dlouho. Naložené v koření je to od včera. Četl jsem cca, že nechat 20 minut zatáhnout při 200 a pak 4 hodiny na 120°C. Máte někdo nějaké lepší zkušenosti či doporučení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Katz Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 To ja se zase chystal upect hovezi krk pres noc a taky premyslim jak.Budu rad za vase zkusenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Na ten bůček je to správně, ještě je samozřejmě varianta to opéct aby se maso zatáhlo a potom upéct.Hovězí krk přes noc bych dal pěkně na malou teplotu okolo 100 stupňů. Po upečení do výpeku rajčataa takové ty obrovské bílé řecké fazole, k tomu jen pečivo . . .uf . . . to vidím normálně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Na ten bůček je to správně, ještě je samozřejmě varianta to opéct aby se maso zatáhlo a potom upéct. Díky za upřesnění. Začínáme zatahovat na 200°C, po dokončení dám photo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Klucí, chystáme se poprvé (kupodivu) péct bůček na dlouho. Naložené v koření je to od včera. Četl jsem cca, že nechat 20 minut zatáhnout při 200 a pak 4 hodiny na 120°C. Máte někdo nějaké lepší zkušenosti či doporučení?Já bych ho spíš zatáhnul opečením zprudka na pánvy a pak šup s ním do trouby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Já bych ho spíš zatáhnul opečením zprudka na pánvy a pak šup s ním do trouby.+1, já taky. Jinak jsem dnes strašně línej, ale jíst se musí, tak jsem dal péct kuře: V pekáči nechat roztéct přepuštěné máslo (ghí), do něj sůl, nové koření, bobkový list, tymián, trochu chilli, kuře svlíknout z kůže, položit ho tam na prsa, na něj seshora zase sůl, tymián, chilli a čerstvý pepř, přihodit kolem něj načtvrcené oloupené brambory, přiklopit poklicí, nahodit troubu a vrazit to na hodinku do ní. Pak sundat poklici, trochu podlít, vždy po 5 minutách dvakrát přelít kuře výpekem, už bez poklice, aby se udělala trochu kůrka a dostalo lepší barvu... a to je vše. Pak stačí zavolat, že kuře je hotové a dá se krájet lžící, a už ho nestihnete vyfotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Kuře svlíknout z kůže?:-oJak se mu pak udělá ta kůrka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Kůrka se udělá přímo na svalech. Nechtělo se mi obírat mu z kůže zbytky peří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se