filo-boxer Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Tomu se rika esteticka prezentace vy nenazranci. Neni dulezite kolik tam toho je, ale jak to vypada. Ma to navodit apetit a ne ukazat TOOOLIK JSEM TOHO UVARIL A TED TO VSECHNO SEZERU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 to byla porce pro dcerku, na košt.. bohuzel, uspech jsem moc neslavil, pry to "divne smrdi".. (vnitrnosti byly jehneci) .. tak jsem musel jeste alternativne spichnout bazanta na smetane, ten uz byl ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Zítřejší oběd jde právě na 12 hodin do sauny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Rouro, musím říct, že těžce konkuruješ LukoviD z jiného vlákna...:-)Začínáš mne trochu iritovat ... :-):-):-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 ...a vůbec. Vytočil jsi mne! Šel jsem na zítra vyndat maso z mražáku. A to měl být v neděli puvodně bezmasý oběd !!!! :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Bezmasý oběd je nejlépe doplnit masem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 Už bych se do toho pustil i na snídani. Co udělá 12 hodin na 80 stupňů?Ještě u masa upíct brambory a zvlášt červenou řepu aby neobarvila šťávu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 Dnešní pečící maratón zakočen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 (upraveno) Uff, těším se na výsledek, aspoň vizuálně. Ono by vlastně stačilo sehnat amarouny a u jejich konzumace se dívat zde na fotky EDIT: jsem si nějak dlouho neobnovil vlákno. Vypadá to fantasticky... Upraveno 6. prosince 2015 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 Paráda Rouro, paráda...Já nakonec dneska gulášek z kližky, ani jsem ho nenafotil v této konkurenci. Ale aspoň jsem si částečně uklidnil slinové žlázy, vybuzené u tvých obrázků. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Zacal sem seredne ujizdet na hummusu. Dnes k nemu pecenej kvetak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Vytahni Haselblad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Kdyz ja uz to sezral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Mám hummus taky moc rád...ale...ty ho do sebe tlačíš jako přílohu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Mám hummus taky moc rád...ale...ty ho do sebe tlačíš jako přílohu ? Nejsem si úplně jistej, jestli příloha nebyl ten květák. Jak to mám teda dělat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Bye-bye za týden. Kachní prsa sušená v soli, cukru, nějaké byliny a pomerančová šťáva.Jak dopadly prsa? neviděl jsem žádnou dokumentaci?;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Tak to je přece na každým soudruhovi. Ale já to do sebe peru jen s pečivem...A kupodivu jsem na něj dostal chuť, sakra, budu s tím něco muset udělat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Pečivo nežeru, tam je mouka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 No jo no., já sem dobytek. Klidně sežeru i mouku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 (upraveno) Kup si k tomu placatý libanonský chleba, mají ho v Albertu.Výborný hummus mají tady, ale možná jsme byl ovlivněn těmi tanečnicemi ovšem kdyby jsi šel okolo tak určitě nevynechat a rezervé dopředuJinak domácí příprava je superjednoduchá, děláš si svůj? Upraveno 9. prosince 2015 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se