Frostie Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2016 My milovníci ostřejších chuti to máme možná trochu posunuto na tabulce SHU. Čemu já říkám jahodová marmeláda, z toho se žena osype. Co dle mne lehce pálí, ona nedá... :-) Odesláno z mého D2403 pomocí Tapatalk
Maxel Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2016 (upraveno) Dneska naše rodinná klasika, kterou mám od babičky - kuřecí řízky v čtyřobalu, zapečené s Kunovjankou.Už jsem to neměl ani nepamatuju... lábuž! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. ledna 2016 uživatelem Maxel
Frostie Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2016 Čtyřobal? Co je ta čtvrtá panáda po boku vejce-mouka-strouhanka? Odesláno z mého D2403 pomocí Tapatalk
Maxel Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2016 Vhozený míček - sem si řikal, že se určitě někdo zeptá Je to zas vejce, s trochou nasekaných bylinek - jde to do něj těsně před smažením.Výsledkem je takové spíše těstíčko, než strouhanková krusta.
Frostie Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2016 Jj, ok. Já jsem spíš tipoval kukuřičné lupínky...
Maxel Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2016 (upraveno) Ty někdy používám místo strouhanky - nadrcené na hrubo. Párkrát jsem dokonce koupil medové a taky super. Upraveno 9. ledna 2016 uživatelem Maxel
Frostie Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2016 Jj, medovky dáváme pomalu na každé druhé řízky, mělo to úspěch...
Návštěvník Zmizík Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2016 Hele neslo by neco misto strouhanky vobalovat v parmazanu?
bohus76 Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2016 Nešlo,parmazán,parmazán na chleba je namazán :-)
Maxel Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2016 (upraveno) Šlo, ale ne jenom čistě v parmazánu. Světlej toustovej chleba (kupuju ten větší "americkej"), odkrojit kůrku, chleba a parmazán nakrájet na kostičky, všechno do robotu a na jemno. Byliny podle chuti - já dávám tymián ; někdy k tomu ještě nastrouhaná citronová kůra.Smažit na menší volume než normál strouhanku. Upraveno 9. ledna 2016 uživatelem Maxel
tommas4 Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2016 (upraveno) Hele neslo by neco misto strouhanky vobalovat v parmazanu?Ne. Dej 1/3 strouhaného najemno parmazánu a 2/3 strouhanky.Doporučuju do toho ještě strouhnout trochu citronový kůry. Ediz -sorry maxel, píšu pomalu Upraveno 9. ledna 2016 uživatelem tommas4
Maxel Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2016 (upraveno) tommas4: Cajk, mně se to stává pořád Tohle je btw asi moje nejoblíbenější "strouhanka". Jo a ten tousťák normálně čerstvej, ne tvrdej. Upraveno 9. ledna 2016 uživatelem Maxel
montemar Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2016 .. zkousel jsem uz spoustu variant strouhanek, ale stejne je nejlepsi klasika z cerstve nastrouhanych rohliku.. .. dnesni pozdni vecere - nilsky okoun v obycejnym trojobalu..
tommas4 Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2016 Tak strouhanku samozřejmě že vlastní. A z vlastních rohlíků. Jako fakt.
Micey Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2016 Ja mam nejradsi japonskou panko. Na rizek, morsky ryby, spanelsky krokety a podobne mi smakuje vic nez klasika.
DavidLC Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2016 Palačinky k pozdní snídani.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza71 Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2016 Palačinky k pozdní snídani....Mi pripomnelo (s ohledem na cas postu) hlasku "kdyz se rano probudim, tak si pustim "Zakrutu" :-D
M3maniac Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2016 Dnes oběd trochu později :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza71 Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2016 Dal bych si rict, oboji ;-)Ale zaludek mam furt jeste zkazenej a hodinky Daytony uz mi nezbyly prachy :-(
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se