gandalf Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2010 A tos je ještě nejedl v Netolicích. Potom ti pošlu SZ. Ale musíš mít prověrku nejméně "D", protože je to starý "rodinný" recept - abys to nevykecal :-) /mám to od svých bývalých tlumočníků/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2010 A tos je ještě nejedl v Netolicích. Potom ti pošlu SZ. Ale musíš mít prověrku nejméně "D", protože je to starý "rodinný" recept - abys to nevykecal :-) /mám to od svých bývalých tlumočníků/. Prověrkou jsem prošel, viz příloha Jinak dneska dorazila zásilka ostrého zboží - moc ti za ni děkuji, na srazu máš u mě kapitána Morgána... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2010 Nejde nějak Ricousovi zablokovat tohle vlákno ? - to už není k vydržení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2010 Tak ještě bych přidal fotografii z mého letošního NEJ... kulinářského zážitku v naší vlasti - jedná se o kachní stehýnka, bramborovou kaši s cibulkou a žampiony. Sežráno (jinak to skutečně nazvat nelze) u fazera v Panoptiku, nafoceno flagolem. Vyrovná se tomu možná tak pověstná "Fazerova fošna", sežrána tamtéž. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2010 Tak tady pan kuchař rozhodně nešetří na surovinách! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2010 Moc velká dobrota jsou pečená kachní stehna 4 hodiny při 80stupních s poklicí. Pak to člověk otevře a na 15minut nechá udělat křupavou kůrčičku.S knedlou a červeným zelím je to žrádýlko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2010 katastrofální změti, tučných potravin, sorry pánové, ale většinu toho co tu prezentujete bych fakt nepozřel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2010 katastrofální změti, tučných potravin, sorry pánové, ale většinu toho co tu prezentujete bych fakt nepozřel Tak něco pro Tebe. Na Slovensku dělají tzv. "babu". Je to bramborákový těsto rozprostřené na plech na výšku tak 2cm. Velká dobrota a není to plný oleje jako ta klasická varianta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2010 Tož to já zas takové změti pozřívám rád 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2010 katastrofální změti, tučných potravin, sorry pánové, ale většinu toho co tu prezentujete bych fakt nepozřel Seš moc mlsnej Já teď objevil krásnou chuť Olomouckých tvarůžků a spolubydlící na koleji z toho nejsou nadšeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alojz Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2010 tomu věřím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2010 Prověrkou jsem prošel, viz příloha Jinak dneska dorazila zásilka ostrého zboží - moc ti za ni děkuji, na srazu máš u mě kapitána Morgána... Ale já vidim "V". /ale pošlu/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2010 Ty vase "dobroty" me zvedaji zaludek ja ted varil: filety z prazmy, salat z rukoly a cersrvych kalamaru, slavky na vine, spagety carbonara nebo steak z cerstveho tunaka. Tyhle vase tucne masa bych nedal, nedela me to dobre na zaludek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2010 Tak něco pro Tebe. Na Slovensku dělají tzv. "babu". Je to bramborákový těsto rozprostřené na plech na výšku tak 2cm. Velká dobrota a není to plný oleje jako ta klasická varianta. No tím by jsi mě nenadchnul, na bramboráku jsou nejchutnější ty tenké křupavoučké okraje když se žere přímo z pánve-ale proti chuti žádný dišputát nekdo holky někdo vdolky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2010 Ty vase "dobroty" me zvedaji zaludek ja ted varil: filety z prazmy, salat z rukoly a cersrvych kalamaru, slavky na vine, spagety carbonara nebo steak z cerstveho tunaka. Tyhle vase tucne masa bych nedal, nedela me to dobre na zaludek Člověk je všežravec, tak má jíst tučné i tu Tvouji rukolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2010 No tím by jsi mě nenadchnul, na bramboráku jsou nejchutnější ty tenké křupavoučké okraje když se žere přímo z pánve-ale proti chuti žádný dišputát nekdo holky někdo vdolky Jo, máš recht. Já taky preferuju ten tukem nacucanej bramborák s křupavým okrajem a navrch sklenici studenýho mléka, ale když von ten gas nechce mastný, tak jsem si vzpoměl na tuhle fintu. Ono je to fakt taky dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2010 Jo, máš recht. Já taky preferuju ten tukem nacucanej bramborák s křupavým okrajem a navrch sklenici studenýho mléka, ale když von ten gas nechce mastný, tak jsem si vzpoměl na tuhle fintu. Ono je to fakt taky dobrý. Jednou jsem byl v "pizzerii", kde si člověk mohl místo pizzového těsta nechat dát bramborákové. Ostatní ingredience nahoře zůstaly stejné. Nebylo to tak špatné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2010 (upraveno) Ty vase "dobroty" me zvedaji zaludek ja ted varil: filety z prazmy, salat z rukoly a cersrvych kalamaru, slavky na vine, spagety carbonara nebo steak z cerstveho tunaka. Tyhle vase tucne masa bych nedal, nedela me to dobre na zaludek Já tvrdé moc nepiju a když tak vůbec ne u nás v takové sousedské hospodě na rohu kam chodím na pivko jedinou výjimkou je fernet po bramboráku takže když přijdu a dám si fernet tak mi výčepní řekne-jak se vám dneska povedl bramborák Upraveno 20. října 2010 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2010 katastrofální změti, tučných potravin, sorry pánové, ale většinu toho co tu prezentujete bych fakt nepozřel Ty vase "dobroty" me zvedaji zaludek ja ted varil: filety z prazmy, salat z rukoly a cersrvych kalamaru, slavky na vine, spagety carbonara nebo steak z cerstveho tunaka. Tyhle vase tucne masa bych nedal, nedela me to dobre na zaludek ku.va to zní stejně sterilně jako ............................................ Rolex ? -- LOL (gasi, wole začni žít ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2010 Tak něco pro Tebe. Na Slovensku dělají tzv. "babu". Je to bramborákový těsto rozprostřené na plech na výšku tak 2cm. Velká dobrota a není to plný oleje jako ta klasická varianta. Tohle jsem zkoušel jednou, jelikož manželka nemá ráda vůni, co je po bytě po hodinovym smažení kasických bramboráků. Nebylo to úplně hnusný, ale bylo to moc suchý, prostě tenkej bramborák na sádle ničim nenahradíš. Jenom si občas na to prsknu takovou kejdu udělanou z na kostičky nakrájenýho a osmaženýho kněžmostskýho sušenýho boku, smíchanýho s rozdrolenou nivou a kečupem. Bramborák sypanej strouhym sýrem najde člověk v každý sedmý restauraci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se