Maxel Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 (upraveno) Já to pochopil tak, že on tam vařil pro šéfkuchaře, tzn. borce co už jen na finálu dohlíží a vydává.Ale je pravda, že jsem to musel louskat na vícekrát a dost možná sem stejně vedle jak ta jedle. Upraveno 26. července 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 (upraveno) Von nevařil u toho kuchaře, von vařil podle mě, tomu kuchařovi.Podle Tebe se vařit nedá.......... Upraveno 26. července 2016 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 (upraveno) Jestli ten "vosolenej" burger v okoralý housce z Tesca má bejt ten fájn dajnink, tak to teda asi nevim, co to znamená. Asi budu muset jít na pár let dělat kuchaře head sheffovi EDIT: Nebo jsou fine dining ty hranatý talíře pocákaný omáčkama a čokoládová cákanice zabodnutá do dezertu? Upraveno 26. července 2016 uživatelem RedAce666 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Fájn dajnink budou až ty šmakulády vot toho burgru níž. Burgr bych tipnul na houmejd. Ale to už zas špekulujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 To teda musim vyzkoušet. Si posolim chleba doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Dokud na to nehodíš vosolenou flákotu, tak to ale nebude ten fájn dajnink. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Tak jo. Tebe uznávám jakožto hedšefa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Nebuďte hnusný, je to jenom blbě nafocený to jídlo.Krom toho burgeru, ten se mi vůbec nelíbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Ten burger byl těžko vyfocenej v UK, když je za ním flaška českýho oleje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Ten burger byl těžko vyfocenej v UK, když je za ním flaška českýho oleje. A je na něm prdelka eidamu, jak jsou ty eidamy v tom červeným igelitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 A je na něm prdelka eidamu, jak jsou ty eidamy v tom červeným igelitu. To je fine dining verze - 31% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Hlavně, že nezapomněl na okurku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 A je na něm prdelka eidamu, jak jsou ty eidamy v tom červeným igelitu. To je vono, chvíli jsem na to čuměl ale radši držel zobák. Se tu nechci nějak ztrapňovat nebo tak něco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Z jinyho soudku. Vyrazim do Norska na ryby. Tahnu sebou jen olivac, sul, pepr, petrzel a citrony. Neco se da koupit tam. Nejakej tip na pripravu cerstvych ryb? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 (upraveno) ja uz delam cele ryby jen tak, ze je osolim hrubou soli, nasekam nat z petrzele, smicham ji bylinkama a kurou z citronu - tou smesi ryby vycpu a mazej na gril - maso je nadherne stavnate a chutove super Upraveno 26. července 2016 uživatelem dan83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 (upraveno) Losos + sůl + cukr a kopr - zabalit - do lednice - nakrájet na tenko. Na severu se tomu říká "gravad laks" nebo tak nějak. Moc dobrý. edit - pokud teda chytíš lososa no edit 2 - jo, tak si to pamatuju dobře, i přes ty kvanta akvavitu https://cs.wikipedia.org/wiki/Gravlax Upraveno 26. července 2016 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 ja uz delam cele ryby jen tak, ze si nasekam nat z petrzele, smicham ji bylinkama a kurou z citronu, osolim morskou soli a mazej na gril - maso je nadherne stavnate a chutove superPresne to mam v planu :-) jen jestli nekdo nevymyslel neco lepsiho :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Losos + sůl + cukr a kopr - zabalit - do lednice - nakrájet na tenko. Na severu se tomu říká "gravad laks" nebo tak nějak. Moc dobrý. edit - pokud teda chytíš lososa no Tam kde jedeme jsou jen tresky a sem tam se zadari halibut nebo vlkous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Brácha kdysi z Norska přivez nějakej citronovej pepř v mlýnku (asi pepř s citronovou kůrou či co?) a na ryby to bylo super. Ale asi nic, co by klasickej pepř s čerstvym citronem nenahradil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cherokee Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 V Jižní Americe se dělá seviche , párkrát jsem to už dělal a taky paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se