Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Jestli ten "vosolenej" burger v okoralý housce z Tesca má bejt ten fájn dajnink, tak to teda asi nevim, co to znamená. Asi budu muset jít na pár let dělat kuchaře head sheffovi :D

 

EDIT: Nebo jsou fine dining ty hranatý talíře pocákaný omáčkama a čokoládová cákanice zabodnutá do dezertu? 

Upraveno uživatelem RedAce666
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Losos + sůl + cukr a kopr - zabalit - do lednice - nakrájet na tenko. Na severu se tomu říká "gravad laks" nebo tak nějak. Moc dobrý.

 

edit - pokud teda chytíš lososa no :)

 

edit 2 - jo, tak si to pamatuju dobře, i přes ty kvanta akvavitu :D
https://cs.wikipedia.org/wiki/Gravlax

Upraveno uživatelem tommas4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...