tombed Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 Ty jsi pako Přesně řečeno mi bylo nabízeno v roce 2002, cca touto dobou, 48000,- Kč, když jí prodám do Německa, no a tak stále bydlí s námi.... Píte věkem nabírá nebo ztrácí na hodnotě? A budou ty dražší kočky mít výrazně lepší chuť nebo se musí spíš péct delší dobu? spíše delší dobu podle těch let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 Už se do něj nenavážejte, von mně dává pokaždý něco. Kočičí sádlo dětem na souchotiny, žena má ledviňák a já kočičí prackou straším důchodce v baráku. Takhle si to třeba rozmyslí a já vostrouhám. Pro šťouraly:" Vím, že na souchotiny neboli oubytě se dává psí sádlo, ale psy žere milosklikar a ten mi jako správnej škrt nedává nic." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 (upraveno) Vezmu vás jednoho po druhém, volové.... A budou ty dražší kočky mít výrazně lepší chuť nebo se musí spíš péct delší dobu? Cena na chuť asi vliv nemá, ale kvalita krmení určitě. Takže dobré krmení pro micinu = výborná pečínka pro tebe... To bude tuhe maso Stačí déle trápit v troubě, to víš, mladej bígl by byl lepší Píte věkem nabírá nebo ztrácí na hodnotě? spíše delší dobu podle těch let. S věkem hodnota nepřibude, ale vzhledem k pár titulům na výstavě a genetickému potencionálu cena asi stoupla... trošku. Už se do něj nenavážejte, von mně dává pokaždý něco. Kočičí sádlo dětem na souchotiny, žena má ledviňák a já kočičí prackou straším důchodce v baráku. Takhle si to třeba rozmyslí a já vostrouhám. Pro šťouraly:" Vím, že na souchotiny neboli oubytě se dává psí sádlo, ale psy žere milosklikar a ten mi jako správnej škrt nedává nic." Musím ti říct pravdu, sádlo nebylo kočičí, ale bylo z mojí poslední liposukce... Upraveno 8. listopadu 2010 uživatelem pete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 Už se do něj nenavážejte, von mně dává pokaždý něco. Kočičí sádlo dětem na souchotiny, žena má ledviňák a já kočičí prackou straším důchodce v baráku. Takhle si to třeba rozmyslí a já vostrouhám. Pro šťouraly:" Vím, že na souchotiny neboli oubytě se dává psí sádlo, ale psy žere milosklikar a ten mi jako správnej škrt nedává nic." V Holicích žere psy každej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2010 Už se do něj nenavážejte, von mně dává pokaždý něco. Kočičí sádlo dětem na souchotiny, žena má ledviňák a já kočičí prackou straším důchodce v baráku. Takhle si to třeba rozmyslí a já vostrouhám. Pro šťouraly:" Vím, že na souchotiny neboli oubytě se dává psí sádlo, ale psy žere milosklikar a ten mi jako správnej škrt nedává nic." Jen abych to uvedl na pravou míru: na souchotiny a další problémy dýchacího se opravdu používalo/používá psí sádlo, ale v tomto případě se jedná o název tradiční bylinné masti. Psí sádlo obsahuje asi tolik psů, jako medvědí česnek medvědů nebo volské oko volů. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2010 V Holicích žere psy každej. Když u nás se ty recepty dědí z generace na generaci.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2010 Jen abych to uvedl na pravou míru: na souchotiny a další problémy dýchacího se opravdu používalo/používá psí sádlo, ale v tomto případě se jedná o název tradiční bylinné masti. Psí sádlo obsahuje asi tolik psů, jako medvědí česnek medvědů nebo volské oko volů. Aha díky, už vím, proč moji malí souchotináři tak vehementně při kurýrování protestovali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2010 otestoval jsem "milisovu řepu", vizuálně to vypadá skvěle a kupodivu se i dá jíst. vhodné především jako válečné jídlo, pokud máte hlouběji do kapsy, nebo když doktoři zakázali bůček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 otestoval jsem "milisovu řepu", vizuálně to vypadá skvěle a kupodivu se i dá jíst. vhodné především jako válečné jídlo, pokud máte hlouběji do kapsy, nebo když doktoři zakázali bůček Kubo, jsi kurewský tvrďák. Klobouk dolů před Tvou výdrží a tím, že se pouštíš do takových odvážných kulinárně-dietlogických akcí. Mě ta milisova řepa připomíná zbytnělé howno, takže bych to určitě nedal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 Kubo, jsi kurewský tvrďák. Klobouk dolů před Tvou výdrží a tím, že se pouštíš do takových odvážných kulinárně-dietlogických akcí. Mě ta milisova řepa připomíná zbytnělé howno, takže bych to určitě nedal... Jak jsem psal, vyzkoušeno, ale že by to byl nějakej fastival, tak to ne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 ono to fakt není špatný, někde v té diskuzi je upgrade receptu, aby se to nemuselo dělat 2hodiny - řepu nakrájet na kolesa, promísit s česnekem, cibulí plus oliváč, sůl, pepř, pak zapéct cca 3/4 hodiny, masožrout přidá slaninu, sežrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 (upraveno) K debatě o kalamarách. Minulý týden jsem je ochutnal na jedné akci v Pachtově paláci a málem jsem se z nich posr... (myšleno v tom dobrém slova smyslu). Něco tak chutného jsem už dlouho nejedl. Dokonce mi to chutnalo víc než telecí, které dávali vedle. Je teda fakt, že u těch mořských potvor stál šéfkuchař v rondu s českou vlajkou, jestli to něco znamená. No, ale zpět k vlastnímu kulinářskému umění... Dnes variace na Aglio olio: makarony, česnek, olivy, budapešťská klobása + na dochucení cherry rajčátka a parmazán. Promiň ale do té mnoha léty vyvážené chuti přihodit budapešťskou klobásu může jen barbar Upraveno 10. listopadu 2010 uživatelem Conrad 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 držte mi palce, finišuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 Romane , Romane.... "Hospodyňka pořádná, o dvanácté oběd má" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 Romane , Romane.... "Hospodyňka pořádná, o dvanácté oběd má" wole, martinská husa bude k večeři už ji dělám 6 hodin a začíná se rozpadat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 http://kecy.roumen.cz/sushi_pocesku.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 když jsme u těch dietních pochutin, co třeba domácí vepřové škvarky? Sice se dají koupit ale ty čerstvé, ještě teplé jsou nejlepší. Jen tak zlehka posolit, čerstvý chleba k tomu, slintáte co? Já ne, já je mlsal včera. Výroba je jednoduchá. Syrové sádlo se dá koupit snad v každém řeznictví za pár korun. Sádlo prohlédneme, očistíme od zbytků kůže a odkrájíme případné kousky masa. Oni se s tím řezníci moc nebabrají, já z pěti kil sádla odkrájel masa na tři řízky. Pak sádlo nakrájíme na kousky velké asi jako půl krabičky od sirek a dáme do velkého hrnce. Hrnec je potřeba raději větší, syrové sádlo by mělo sahat maximálně do jedné třetiny výšky. Podlijeme trochou vody aby se to nepřipálilo než to pustí tuk a zatopíme pod tím. Pokud máte plynový sporák, dejte na plamen plotýnku aby se to rovnoměrněji hřálo. Nejlepší je to ale na klasických kamnech. V průběhu škvaření je potřeba s tím opatrně ale často míchat, hlavně ze začátku to má snahu se přichytávat. Postupně se teplem ze sádla uvolní čistý tuk, škvarky se zmenší a začnou zlátnout. Nepřehnat to aby se nepřipálily, raději to vypnout dřív, ony ještě trošku dojdou. Až to trošku zchladne slijeme čisté sádlo a škvarky necháme v cedníku okapat, můžeme z nich přebytečné sádlo trochu vymáčknout třeba naběračkou. Čisté sádlo dáme v hrnci do chladna ztuhnout, jeho využití snad netřeba rozepisovat. Takovej čerstvej chleba, namazat sádlem, na to hromadu cibule.... A při škvaření opatrně, přehřátý tuk může nepěkně popálit a kdyby vystříkl na rozžhavenou plotýnku tak to je jak benzín. Proto je potřeba hrnec raději větší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 (upraveno) když jsme u těch dietních pochutin, co třeba domácí vepřové škvarky? Sice se dají koupit ale ty čerstvé, ještě teplé jsou nejlepší. Jen tak zlehka posolit, čerstvý chleba k tomu, slintáte co? Já ne, já je mlsal včera. Výroba je jednoduchá. Syrové sádlo se dá koupit snad v každém řeznictví za pár korun. Sádlo prohlédneme, očistíme od zbytků kůže a odkrájíme případné kousky masa. Oni se s tím řezníci moc nebabrají, já z pěti kil sádla odkrájel masa na tři řízky. Pak sádlo nakrájíme na kousky velké asi jako půl krabičky od sirek a dáme do velkého hrnce. Hrnec je potřeba raději větší, syrové sádlo by mělo sahat maximálně do jedné třetiny výšky. Podlijeme trochou vody aby se to nepřipálilo než to pustí tuk a zatopíme pod tím. Pokud máte plynový sporák, dejte na plamen plotýnku aby se to rovnoměrněji hřálo. Nejlepší je to ale na klasických kamnech. V průběhu škvaření je potřeba s tím opatrně ale často míchat, hlavně ze začátku to má snahu se přichytávat. Postupně se teplem ze sádla uvolní čistý tuk, škvarky se zmenší a začnou zlátnout. Nepřehnat to aby se nepřipálily, raději to vypnout dřív, ony ještě trošku dojdou. Až to trošku zchladne slijeme čisté sádlo a škvarky necháme v cedníku okapat, můžeme z nich přebytečné sádlo trochu vymáčknout třeba naběračkou. Čisté sádlo dáme v hrnci do chladna ztuhnout, jeho využití snad netřeba rozepisovat. Takovej čerstvej chleba, namazat sádlem, na to hromadu cibule.... A při škvaření opatrně, přehřátý tuk může nepěkně popálit a kdyby vystříkl na rozžhavenou plotýnku tak to je jak benzín. Proto je potřeba hrnec raději větší. vyborne Pepo....jem doplnim to co mam od babicky....okapane skvarky vratime do hrnce,znovu rozehrejeme, mirne zastrikneme smetanou a jeste chvilku restujeme-udela tu nadhernou zlatou kurcicku.............................recept kterej miluju od mala-syrovou bramboru ve slupce nakrajime na slabe platky a po obou stranach opeceme na plotne,na bramboru polozime platek masla,mesicek cibule,kosticku balkanu a skvarek.Prikrejeme druhym platkem opecene brambory a strcime cely do huby Upraveno 13. listopadu 2010 uživatelem xxxxxfazerxxxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 vyborne Pepo....jem doplnim to co mam od babicky....okapane skvarky vratime do hrnce,znovu rozehrejeme, mirne zastrikneme smetanou a jeste chvilku restujeme-udela tu nadhernou zlatou kurcicku.............................recept kterej miluju od mala-syrovou bramboru ve slupce nakrajime na slabe platky a po obou stranach opeceme na plotne,na bramboru polozime platek masla,mesicek cibule,kosticku balkanu a skvarek.Prikrejeme druhym platkem opecene brambory a strcime cely do huby Potvrzuju... akorát táta tam nelil smetanu, ale cca půl deci mlíka. Škvarky jsou pak nejenom zlaťoučký, ale navíc získají jemnou, lehounce nasládlou chuť. Nevýhoda pak je, že je dobré takto upravený škvarky co nejdřív sníst, protože jsou náchylnější ke zkažení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 ..... Nevýhoda pak je, že je dobré takto upravený škvarky co nejdřív sníst, protože jsou náchylnější ke zkažení. S tim asi nemas problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se