Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

to jakože vím, chtěl jsem prostě vypíchnout řepu :) nicméně když jsem byl na ukrajině, tak do sebe místní boršč ládovali imrvére, ale masa tam moc nebylo, bída?

 

S tím souhlasím, je tam bída. Ale kuchyně dobrá. A taky mi chutnalo v Polsku. Jejich "žurek" je úžasnej :)...

Jdu něco sníst...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

drif bejvaly v mem okoli jen same repy.......depesaky,jako byl Ricous sme kopali do riti i s jejich....ICOOOLAAK..ICOOOLAAK

 

To mi připomělo mládí. Jak jsem chodil na zábavy ve vaťáku...to byli časy. Ale nikdy se mi nestalo, že by mě někdo kopal do riti. Ani na zábavě a už vůbec ne na diskotéce. A to poslouchám DM od začátku a vždy jsem se k tomu hlásil.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník milosklikar

Nejdřív damasko a teď i řepa! To je útok na integritu mojí osobnosti... Ještě chvíli a budu si muset pořídit rolády, dvoje, ta druhá bude bůčková :)

 

Bučková Eliška a bůčková roláda...

tak kterou ?

post-786-043516800 1290624882.jpg

post-786-032600900 1290624891.jpg

Upraveno uživatelem milosklikar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...