carpaccio Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2010 carpaccio z řepy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 řepa navždy... pečení jsem zvládl, dnes jsem se vrhl do vaření kvaziboršče ve vegetariánské úpravě, jehož je řepa hlavní a nedílnou součástí tak ona je řepa nedílnou součástí i normálního boršče. kromě tří druhů mas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 tak ona je řepa nedílnou součástí i normálního boršče. kromě tří druhů mas to jakože vím, chtěl jsem prostě vypíchnout řepu nicméně když jsem byl na ukrajině, tak do sebe místní boršč ládovali imrvére, ale masa tam moc nebylo, bída? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 to jakože vím, chtěl jsem prostě vypíchnout řepu nicméně když jsem byl na ukrajině, tak do sebe místní boršč ládovali imrvére, ale masa tam moc nebylo, bída? S tím souhlasím, je tam bída. Ale kuchyně dobrá. A taky mi chutnalo v Polsku. Jejich "žurek" je úžasnej ... Jdu něco sníst... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 to jakože vím, chtěl jsem prostě vypíchnout řepu nicméně když jsem byl na ukrajině, tak do sebe místní boršč ládovali imrvére, ale masa tam moc nebylo, bída? Nebyls tam s Milisem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Nebyls tam s Milisem? ne, tu řepu co si přivezl si určitě nechává jenom pro sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Ty vole, vám tady z tý řepy už fakt hrabe... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Ty vole, vám tady z tý řepy už fakt hrabe... Tak tohle mě teď dostalo, brečím smíchy. Kalifixi, jsi mág Tvoje koláže a předělávky rád vidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 drif bejvaly v mem okoli jen same repy.......depesaky,jako byl Ricous sme kopali do riti i s jejich....ICOOOLAAK..ICOOOLAAK 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Priste si pred focenim umej vlasy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Ty vole, vám tady z tý řepy už fakt hrabe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 (upraveno) Jojo řepáci, dneska večír to vypadá na Schweinskopf Sülze.Ještě že je německo tak blízko. Upraveno 23. listopadu 2010 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 drif bejvaly v mem okoli jen same repy.......depesaky,jako byl Ricous sme kopali do riti i s jejich....ICOOOLAAK..ICOOOLAAK To mi připomělo mládí. Jak jsem chodil na zábavy ve vaťáku...to byli časy. Ale nikdy se mi nestalo, že by mě někdo kopal do riti. Ani na zábavě a už vůbec ne na diskotéce. A to poslouchám DM od začátku a vždy jsem se k tomu hlásil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 ani dnes na řepomily nezapomínám a mám TU pro ně další recept Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 ani dnes na řepomily nezapomínám a mám TU pro ně další recept s tím avokádem je to zajímavá barevná kombinace jinak z avokáda mám rád pomazánku- dužina avokáda, cibulka, tvaroh, pepř, sůl. to vše rozmixovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 TADY TO JE O ŘEPĚ !!! avokádo sem netahej, i když v receptu je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 24. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2010 řepný chipsy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 24. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2010 milí řepomilové, objevil jsem stránku jenž se vám stane svatostánkem tak tady je a dobrou chuť... http://cervena-repa.cz/ jo a zatím nemají fórum... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 24. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2010 Nejdřív damasko a teď i řepa! To je útok na integritu mojí osobnosti... Ještě chvíli a budu si muset pořídit rolády, dvoje, ta druhá bude bůčková Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 24. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2010 (upraveno) Nejdřív damasko a teď i řepa! To je útok na integritu mojí osobnosti... Ještě chvíli a budu si muset pořídit rolády, dvoje, ta druhá bude bůčková Bučková Eliška a bůčková roláda... tak kterou ? Upraveno 24. listopadu 2010 uživatelem milosklikar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se