honza71 Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Prosty vesnicky nedelni obed :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Prosty vesnicky nedelni obed :-DIMG_20161106_122047.jpgO co jednodušší, o to chutnější! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Gastro porno post. V pátek jsem šel potemnělými Pardubicemi a bylo mi teskno. Tak jsem si na cestu koupil jehněčí nohu. Držel jsem ji něžně tam, kde bývalo kopýtko a ruku v noze jsme došli domů. Doma jsem svou novou známost omyl, svlékl ji z blanek a potřel ji olivovým olejem, nevynechal jsem jediné místo. Šeptnul jsem ji: "Milá, chci, abys krásně voněla. Odpočineš si na lůžku z rozmarýnu a šalvěje. Pro pikantnost našeho vztahu jsem ji dal náhrdelník z barevného pepře a udělal ji solný peeling. Díval jsem se na ni upřeně a začal propadat vášni. Ne Romane, teď ne. Není ještě připravená. A s pocity Fritze z Rakous jsem ji zavřel do domácího vězení. Do ledničky. Najednou nebyla, zůstalo prázdno. Dnes brzo ráno jsem ji vytáhl z ledničky a hodinu odpočívala a zahřívala se v kuchyni. Při pokojové teplotě zvláčněla a čekala, co bude dál. Lasko, bude party, na ktere se rozpálíš. Přijede pan česnek, trojčata z familie kořenovic zeleniny, ta štětka cibule a tlustá, ale milá slanina. Na cestu jsem jim nasypal koks z nějaké libanonské směsi koření. Pařili v troubě pět hodin. Stýskalo se mi po ní. V poledne jsem ji surově ukončil party. Byla krásná, zlatavá, voněla bylinami a šťávou. Leskla se. Celá vláčná. Zavřel jsem oči a pomalu do ní vniknul. Nožem. Co bylo pak si nechám pro sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Dnes jen kousek marinovaného vepříka na rychlovku...a hajdy ven na vzduch.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 U nás taky venkovský oběd, inspirovaný Řeckem. Vepřové, salát s pečenou cibulí, tzatziki a koriandrová pita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Hoši, všechno skvěle! Well done... nebo medium-rare?Anyway. Romanovo poeticko-literární střevo, pardon stehno, mi rozjasnilo deštivé odpoledne! Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Maxelovo fotky a Romanovo "storky" by jednoho skoro dokazaly nasytit ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 (upraveno) Ten talíř je boží Jsem ho doma dostal "do výbavy" když jsem se stěhoval na koleje, no a po studiích už jsem si ho nechal do vlastního bydlení, pravda i když mám i jiný, tenhle je v permaneci nejvíc :-) Upraveno 6. listopadu 2016 uživatelem honzyk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 (upraveno) Dneska byla trouba v permanenci. Slaný koláč z listového těsta se špenátem, uzenou panchettou, česnekem a sýrem Gran Moravia. Oříškové marokánky s čokopolevou. Oboje cca (skoro nikdy se receptu nedržim 1:1) podle blogu, který postoval honzyk ; tímto děkuji za tip, má tam super recepty. http://alenkyfood.blog.cz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. listopadu 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Dnes pomalu pečené jehneci , na zelenině a slanine Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Svíce paní nadlesní z kančí kýty, domácí brusinky, HK Knedlík je domácí ? ... vypadá nezvykle dokonale až jakoby .... jakobytonebylodomahněteno ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Trochu na kaši , rozmixovali jsme to, na takovou ala svíčková .. ovšem ja na stavy nejsem , mam rad jen maso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Knedlík je domácí ? ... vypadá nezvykle dokonale až jakoby .... jakobytonebylodomahněteno ... je domácí, ráno zadělávaný a hnětený na hnětači. Hlavně to není takový ten nafoukaný papír z HM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Trochu na kaši , rozmixovali jsme to, na takovou ala svíčková ..ovšem ja na stavy nejsem , mam rad jen maso to je věc názoru, já uznávám teorii, že kořenovka k masu musí být cca 1,5-2 ku jedné. Takže to pak zákonitě musíš mixovat tyčákem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 to je věc názoru, já uznávám teorii, že kořenovka k masu musí být cca 1,5-2 ku jedné. Takže to pak zákonitě musíš mixovat tyčákemAsi tak , každy to ma jinak .. ja radši to rozpadající se maso a slaninku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2016 Kuřecí kari s kokosovým mlékem a hromadou petržele, k tomu vrtule. Na přání drahé polovičky, dala si do nosu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 Tak jsem si doplnil vercajk - ocel, 2,17kg, včelí vosk... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 Vypadá fajne! Dej vědět postřehy, taky po něčem takovém pokukuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 jj dám, příští týden na tom budu dělat nějakou argentinu, dám pak report Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 Klasický deBuyer pánve budu dávat na prodej, kuchaři je nepoužívají (přešli jsme na jiné),mám takové ty s železnou rukojetí. Váha dle rozměru, ale i s tou malou jde ta kráva rovnou zabít jak jsou těžký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se