montemar Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 bufalo. vubec jsem neznal, ale kdyz jsem dnes v moji oblibene rybarne videl s vpravde podezrelou cenou 55/kg, neodolal jsem a vysledek prekvapujici.. vyborna ryba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 No to samozřejmě můžeš, ale je to tak. Je ji dokonce už přes dvacet, má ji máti a je to Zepter. Nejde poznat, jestli má dva roky, nebo dvacet. Je furt stejná.A vyrabel ji tenkrat Konrad... Zkus si ji priste u mati lepe prohlednout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 ? Ne.No fotit ti ji nebudu a přesvědčovat tě taky nebudu. Zřejmě to víš líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 A to ja ti ji klidne vyfotim. Tchyne ma taky jednu pouzivanou nerez Zepter. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2016 Konečně jsem měl trochu čas a tak jsem poprvé použil "debuyerku", maso: hovězí svíčková z Lídlu (česká) a povedlo se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2016 Pánev nikdy drátěnkou !!! Čím starší a vypálenější tím lepší. Opravdu dobrá pánev není nikdy stříbrná a jako nová. Třeba prodejci jídla v asii své pánve dědí, ty nejlepší jsou staré i několik generací. Mají takovou cenu, že by za tu pánev pořídili auto. Ale neprodají. A pozor, nejsou stříbrné- jako nové. Proces neustálého rozpalování pánve po desítky let ten povrch tak zcelí že se na něj nic nepřichytne a nepřipálí, mají tokovou pevnost že se ani kovem nepoškrábou. Pamatuji ještě v učení na hotelu se palačinky pekly na starých plecháčích. Černé jako bota, přesto čisté. Nestalo se aby se jediná palačinka přichytila.Základní pravidlo - nikdy drátěnka nebo písek na nádobí . To poruší povrch pánve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 Dnes klasika klasik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 Prosincové předsevzetí "do vánoc se nepřecpávat" vzalo za své hned první víkend... Jedna celá kačení prsiska (sůl, zespod pepř a zvrchu kmín + trocha provensálského koření), 5 hodin pocená na 90°C, pak 4 hodiny pečená kůží dolů na 130°C a po potření medem čtvrt hoďky pod grilem... k tomu jak říkal Pandrhola: "To zelí Anka pořádně mastný!" (s cibulkou a trochou slaniny na výpečku) + prachsprostej LIDL knedlík ...Maso konzistence drůbežích jater, 4 talíře vymetený, pekáč s kostma vylízanej psem = bezodpadová technologie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 Hm, já vařenou řepu s nízkotučným sýrem a plátkem žitného chleba. Ale to asi fotit nebudu,aby jste mi nezáviděli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 Tomáš hubne do plavek. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 A poprvé začal včas:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 Pch. Raději do Vánoc o mrkvi než na Vánoce bez cukroví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 (upraveno) Hmmm mrkvička... když to tak vidím, mají v té Vaší lyžařské půjčovně i 4XL šponovky? PS: pochopitelně na mě Upraveno 3. prosince 2016 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 Radku, tak pěkně děkuju za ty prsíčka... Mé nové čisté tričko kompletně proslintlé... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pandice73 Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 (upraveno) Konečně jsem měl trochu čas a tak jsem poprvé použil "debuyerku", maso: hovězí svíčková z Lídlu (česká) a povedlo se...Promiň,v čem to maso plave?Polífka Bolek? Upraveno 3. prosince 2016 uživatelem pandice73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stratom Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 (upraveno) Dnes klasika klasik. Jeste ti tam chybí kucup :-D :-D Upraveno 4. prosince 2016 uživatelem stratom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 Jeste ti tam chybí kucup :-D :-DNo vidíš, na základ všech českých těstovinových jídel jsem zapomněl. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stratom Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 No vidíš, na základ všech českých těstovinových jídel jsem zapomněl. ;-)Jinak moc dobre to vypadá. U nás nejoblíbenější těstoviny Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 Promiň,v čem to maso plave?Polífka Bolek?Ve voleji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 Ve voleji Žádný volej, to jen pro manželku trochu másla s e zeleným pepřem, má to tak ráda, když se podíváš, tak na pánvi je to skoro na sucho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se