roura74 Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Dnes cibulačka z kachního vývaru. Taková blbost a kolik to zabere času. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 (upraveno) Rouro, cibulačka vypadá dost dobře! Já dneska večeře z toho, co nám k baráku vyplavilo moře - krevety, mušle a hřebenatky s šalotkou a česnekem. Mix salátů s medovo-hořčičnou zálivkou. Upraveno 29. ledna 2017 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 (upraveno) Já dnes pražma na rozmarýnu, bílém víně a česneku . S krevetkama dohromady pečené. Upraveno 29. ledna 2017 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Rychla, zdrava a lehka vecer po dojezdu z hor - kus hoveziho, tzatziky a celozrna bageta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 (upraveno) Bobe, ten Vietnam ti závidím, vypadá to parádně! Upraveno 29. ledna 2017 uživatelem Rudykopalsson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Dneska jsem chvíli relaxoval u netu koukáním na jídlo, kromě divně znějící slaninové marmelády jsem ale našelmoc povedený beef Wellington, práce tohoto kuchaře: http://akispetretzikis.com/en/chef všimněte si že mezi duxelles a těstem má hezky postarupalačinku, to už se dnes moc nedělá, vypadá to úchvatně,jeden by skoro i olizoval monitor . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Ty jo. Tak to bych si dal. Ted me napada, ze Wellington jsem nikdy nemel. A pritom takova klasika. Ve ctvrtek planuju navstevu zrarny bio hoveziho. Tak jestli bude svickova, nedelni obed je jasnej. Dik Tome za inspiraci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 neco z lídlu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Beef Wellington je Ramseyho recept nie? Či to je iba jeho obľúbený recept...? A inak Maxel, poradíš mi prosím ťa ako spraviť tie mušle?? Ešte som ich nikdy nejedol ani nerobil ale tento víkend sa na to chystám Krevety tiež som mal iba raz a robil som ich ja, tak ich do nákupného košíka asi prihodím tiež Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Ale no tak, beef Wellington Ramseyho recept? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Tak viem len to, že je to jeho obľúbený recept... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Můj taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 (upraveno) Nevím jak moc Ramsay Wellingtona miluje, ale v Hell's Kitchen dělali rizoto, beef Wellington a soufflé, aby ukázali své schopnosti. Vše klade důraz na dodržení přesného postupu...aspoň tak tvrdí Pan Cuketka. Na Pekelnou kuchyni nekoukám Upraveno 31. ledna 2017 uživatelem TomCZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Na Wellingtona se taky dlouho chystam a ten hore od Toma teda vypadá kur*vsky dobře!!! Já dnes trochu experiment, bo sem to nikdy nejedl - pštrosí steak. K tomu houbovo-cibulové ragů s petrželkou. Asi nejlepší steak, co jsem kdy jedl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Tvl Maxeli, na srazu Jeseníky III si Tě podám. Takové žraso pozdě večer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Beef Wellington je Ramseyho recept nie? Či to je iba jeho obľúbený recept...? A inak Maxel, poradíš mi prosím ťa ako spraviť tie mušle?? Ešte som ich nikdy nejedol ani nerobil ale tento víkend sa na to chystám Krevety tiež som mal iba raz a robil som ich ja, tak ich do nákupného košíka asi prihodím tiež Byly to slávky, ale to je na recept buřt. Dělal jsem je takhle čerstvé taky prvně a to následovně - hodil jsem je do vyšší pánve a zalil vodou a suchým bílým vínem (poměr 1:2) tak, aby byly ponořené. Vařil jsem na střední plamen tak 20-25 min, prostě aby změkly. Pak jsem slil zbytek šťávy (nevylévat!!!) a na sucho z obou stran zprudka opekl na barvu ; tak 3min. na stranu, a dal vedle. Potom jsem do pánve hodil na pár kapek oliváče najemno dva stroužky česneku, aby se rozvonil. Na to pak větší šalotka taky najemnou, chvíli zarestovat a vrznout k tomu krevety. Opéct z obou stran, až budou růžové, zalít šťávou ze slávek a částečně zredukovat. Vrátit do pánve slávky a prohřát. Sůl, pepř. Voala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Tvl Maxeli, na srazu Jeseníky III si Tě podám. Takové žraso pozdě večer...Adoprdele! Co si Tě vybavuju v barvách, tak to bych nemusel dopadnout nejlíp Já už budu hodný... jak praví klasik českého filmu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Adoprdele! Co si Tě vybavuju v barvách, tak to bych nemusel dopadnout nejlíp Já už budu hodný... jak praví klasik českého filmu I když je to maso a zelenina, asi jsem se unáhlil...sorry. Mám jen mírumilovných 129 kg...a to jsem 10 kg zhubnul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 (upraveno) Tvl Maxeli, na srazu Jeseníky III si Tě podám. Takové žraso pozdě večer... no taky začínám mít dojem, že si budu muset udělat čas a zajet tam,.................provokatér jeden a to jsem chtěl jít spát Upraveno 31. ledna 2017 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Tommas: díky za odkaz na inspiraci. Doporučuju kliknout na video recepty. Jeden se něčemu přiučí a ještě se slušně pobaví. Ta řecká angličtina je fakt zabiják. Připomnělo mi to tohle:https://www.youtube.com/watch?v=SE8IZjNeE8M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se