RC3 Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 @Radek124: kamarat ty mas dobry prehlad o jedle! Pocasie umoznilo rozbalit grill tak dnes marinovane krevety na ihle s salotkou a parikou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 (upraveno) Jo - máte recht, jsou teď žlutobílý a opravdu je v tom poživatelná ryba. Taky je "fakci" házím do košíku rovnou po třech, jako "železnou zásobu" do mražáku Zbývá otázka kdo první nám dá za uši, že je nám líno s láskou oloupat, nakrájet, spolu s rybou poňahňat těstíčkem a uklohnit vlastnoručně nakopané erteple - a v Kulináriu jej pokoušíme bezbožným Tricatelem za 99,- ? PS: Mořským specialitám od kolegy RC3 to samozřejmě nesahá ani po ocásek... Upraveno 5. února 2017 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 Já hranolky obecně moc nemusím. Max tyhle velký steakový. Děti radši ukecám na pečený brambory. Doma hranolky děláme maximálně z batátů, hokaido, mrkve a petržele. Klasický kupuju mražený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 (upraveno) Jestli do tohodle vlákna vleze ta moje a zjistí jak tady chlapi vaří.........tak, tak jsem fprdeli............... ale máte to luxusní, až jsem dostal hlad a do oběda daleko.... Upraveno 6. února 2017 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 Krkovice naložená dva dny v koření a pak pomalu pečená 12 hodin při teplotě 65 °C. Lepší než šunka... 2 lžičky mletého hořčičného semínka, 2 lžičky sušeného česneku, 1 lžička mletého nového koření, 1 lžička mletého koriandru, 1 lžička mletého černého pepře, 1 lžička koření na divočinu (nějaká směska, mletej bobkovej list jsem nesehnal), 20 g soli, 1 lžička cukru. 1,5 kg krkovice pořádně obalit ze všech stran a nechat dva dny odležet v lednici. Pak zatáhnout na oleji na pánvi a na 12 hodin do trouby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 Tittus: tohle je lepší než porno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ričko Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 vypadá to úžasně.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ričko Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 asi průbnu divočáka á la Tittus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Ta krkovice vypadá naprosto skvěle!!! Já mam připraveno jídlo na dva dny. 4h pečené kuře na červeném víně. V základu je cibule, jablko a mrkev. Zítra jen doladim omáčku, vymyslim k tomu přílohu (asi kuskus) a hotovson. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Takhle to vypadá na talíři. Dobrý to bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Salat z cervenych fazoli s jarni cibulkou, porkem, sus.sunkou, trochou jogurtu a balzamik.redukci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Dane, podělíš se o recept? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 (upraveno) Maxeli to kure nechavas na zacatku zatahnout zrejme a potom ty 4hodky peces pri jake teplote? Ja tomu ted v nedeli dal 2hodky na 140st po asi 20min zatazeni pri 190 a maso super Upraveno 8. února 2017 uživatelem dan83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 (upraveno) Dane, podělíš se o recept? Byla to takova rychlovka na tema co spajzka a lednice nabidla - na panvicce osmahnuta na kousky nakrajena platkovana Schwarcwald.sunka bez oleje, prisypana fazolemi z plechu, ze kterych jsem slil tu vodu. Potom presunuto do misy, smichano s jarni cibulkou, porkem, trochou bylinkove soli a sus.bylinek, asi 3lzicemi jogurtu a balzamikem. edit: jo a jeste krapet stavy z limetky Upraveno 8. února 2017 uživatelem dan83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Maxeli to kure nechavas na zacatku zatahnout zrejme a potom ty 4hodky peces pri jake teplote? Ja tomu ted v nedeli dal 2hodky na 140st po asi 20min zatazeni pri 190 a maso superV podstatě teploty dost podobně, jako ty. Tentokrát jsem to dělal trochu jako líčka po burgunsku. Maso jsem nejdřív zprudka osmahnul nasucho na pánvi, dal stranou, do pánve zelenina a ostatní, osmahnout na barvu, pak dvě lžíce protlaku, zas osmahnout. Vrátit maso, zalít vínem (cca 0,4dcl) a šup do trouby, zakryté. První dvě hodiny na 140st. Pak maso otočim a ještě hodinu na 140. Pak odkryju, zvýšim forsáž na 200st. a peču obě strany á půl hoťky na barvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 V podstatě teploty dost podobně, jako ty. Tentokrát jsem to dělal trochu jako líčka po burgunsku. Maso jsem nejdřív zprudka osmahnul nasucho na pánvi, dal stranou, do pánve zelenina a ostatní, osmahnout na barvu, pak dvě lžíce protlaku, zas osmahnout. Vrátit maso, zalít vínem (cca 0,4dcl) a šup do trouby, zakryté. První dvě hodiny na 140st. Pak maso otočim a ještě hodinu na 140. Pak odkryju, zvýšim forsáž na 200st. a peču obě strany á půl hoťky na barvu. dikes, to zni dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 I muži mají své dny setkali se tři kámoši, koupili kus svíčkové a nalili si dobré pití P.S. omlouvím se za ukapanej talíř Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Tak je to správně, pořádná flakota. A víte jak poznáte že vaší domácí kuchařce jebe? Zkusí třeba něco takového:https://www.prozeny.cz/recepty/recepty-a-vareni/moucniky-a-dezerty/50617-valentynsky-dezert-ktery-oceni-kazdy-chlap-je-v-nem-pivo-a-slanina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 (upraveno) Pisu si nakup na vikend:kakao, slanina.... tvl, to bude smakulada Upraveno 9. února 2017 uživatelem dan83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 To mi připomnělo, jak jsem se ve vyhlášené zmrzlinárně v Tuchlovicích, nyní v Kačici, zeptal na pivní zmrzlinu. Prý nic moc, chutnala jak zvětralé pivo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se