Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To mi připomnělo, jak jsem se ve vyhlášené zmrzlinárně v Tuchlovicích, nyní v Kačici, zeptal na pivní zmrzlinu. Prý nic moc, chutnala jak zvětralé pivo...

Tadyty experimenty stojí vždycky za howno. Já si dal tuhle čabajkovou a taky nic moc

Odesláno

Jako experimenty oukej, ale vocaď pocaď.

Tvarůžková pěna ve slaný kremroli prodávaná v Lošticích budiž, ale bůček plněný banánem (to jsem si vymyslel), slaninová marmeláda (to už najdete recept na netu jako vážně) nebo linkovaný čokoládový muffiny s pivem a slaninou fakt ne.

Něco jak rokfórová zmrzlina, taky existuje a taky je to hnus fialovej.

Odesláno

Jako experimenty oukej, ale vocaď pocaď.

Tvarůžková pěna ve slaný kremroli prodávaná v Lošticích budiž, ale bůček plněný banánem (to jsem si vymyslel), slaninová marmeláda (to už najdete recept na netu jako vážně) nebo linkovaný čokoládový muffiny s pivem a slaninou fakt ne.

Něco jak rokfórová zmrzlina, taky existuje a taky je to hnus fialovej.

přesně tak, trochu selskýho rozumu při tom uvažování to chce

Odesláno (upraveno)

oběd kulinářsky rozpolcené rodiny

na čem se shodnem - salát z Lidlu mix lupení (včetně mladých lístků červené řepy,) mix ředkví a ředkviček, šalotka. Zálivka oliváč, limeta, med, sůl, pepř, chilli

na čem se shodnem - jednou za čas dobrý hranolky - z tesca takový velký z řady Finest Tesco, bez palmového tuku píšou, to je pro moji pani zákon, v troubě pečené.

na čem se neshodnem - maso

• holčičí verze - vem kuřecí prso, udělej filety. osol. Vem kukuřičný lupínky a rozsekej je do konzistence krupice, vsyp koření (u nás Kreolská směs od Antonína) přidej vločky Chipotle,  umatlej vajíčko a kefír, omáchej v tom filety, obal ve směsi. Trouba hučí na dvě kila s hranolky. Dej to na pečicí papír, zakapej oliváčem a do křupava.
  • klučičí verze - vem veverku od pana Roubíčka, zvaž ji, zjisti, že váží 800 g, řekni to s klukem nesežerem, rozpal pánev na max, prskni tam tu veverku, vyslechni si kecy od ženy, že to nemůžete sežrat, po 4 minutách po každé straně ji šlehni do trouby ke kuřeti a nech 10 min. Mocně osol, nech odpočinout a se synem , který je naštěstí ve žravých letech, to sežer. 
  • Nezapomeň na Rulandské bílé pro ženu a Merlot pro pana kuchaře.
  • Pohádej se z manželkou, kdo bude na gauči a jestli poběží tenis nebo pohádka.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno

Jahelný knedlíky? Tvl. Vypadá to zajímavě. Jak to chutná?

njn, dietni a zdravy obed :) nebylo to spatne, jahly jsem asi 3x sparil kvuli odtraneni horkosti, povaril asi 20min s trochou soli a kurkumy, nechal chvili vychladnout a promichal se spald.moukou a petrzeli. Z te smesi jsem "usulal" valecky a ty na paraku povaril asi 10min. Jako celek to bylo lehke, v kombinaci se zelim a krutou (pecena jen na zelenine, jabku a Plzni bez tuku) fajn

Odesláno

Kdo chodíte do Makra, prosím pěkně podívejte se mi jestli tam není tato omáčka, nejsem schopný ji nikde koupit, Makro Olomouc, Ostrava a Zlín ji už delší dobu nemají (ještě v létě jsem ji tam kupoval).

Nebo kdyby jste ji viděli někde jinde, dejte prosím vědět.

Nebo mi ji kupte, klidně 6 lahví, odvděčím se!

Ústřicová omáčka, 45% ústřic.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...