Frostie Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Odesláno 9. února 2017 To mi připomnělo, jak jsem se ve vyhlášené zmrzlinárně v Tuchlovicích, nyní v Kačici, zeptal na pivní zmrzlinu. Prý nic moc, chutnala jak zvětralé pivo...Tadyty experimenty stojí vždycky za howno. Já si dal tuhle čabajkovou a taky nic moc
tommas4 Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Odesláno 9. února 2017 Jako experimenty oukej, ale vocaď pocaď.Tvarůžková pěna ve slaný kremroli prodávaná v Lošticích budiž, ale bůček plněný banánem (to jsem si vymyslel), slaninová marmeláda (to už najdete recept na netu jako vážně) nebo linkovaný čokoládový muffiny s pivem a slaninou fakt ne.Něco jak rokfórová zmrzlina, taky existuje a taky je to hnus fialovej.
tommas4 Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Odesláno 9. února 2017 Pejsek a kočička vařili dort, to je ono!!! Jsem říkal odkaď to paní má. Tak nezbývá jen doufat že dětem na spaní nebalí nohy a hlavy do alobalu a nenalejvá je octem.
Frostie Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Odesláno 9. února 2017 Jako experimenty oukej, ale vocaď pocaď.Tvarůžková pěna ve slaný kremroli prodávaná v Lošticích budiž, ale bůček plněný banánem (to jsem si vymyslel), slaninová marmeláda (to už najdete recept na netu jako vážně) nebo linkovaný čokoládový muffiny s pivem a slaninou fakt ne.Něco jak rokfórová zmrzlina, taky existuje a taky je to hnus fialovej.přesně tak, trochu selskýho rozumu při tom uvažování to chce
Micey Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Odesláno 9. února 2017 U nás v Čelákovicích dělaj burčákovou zmrzku, a jak sladký nežeru, todle je fakt dobrý. A hlavně je to i alkoholický..
mondeo2 Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Odesláno 9. února 2017 přesně tak, trochu selskýho rozumu při tom uvažování to chceono taky kdo by chtěl kurvit slaninu ňákou buchtou................já tedy ne !
Maxel Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 Krůtí kuličky s rajčatovou omáčkou a bazalkou, špagety, petržel a parmazán.
Tittus Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 Maxeli, tohle bych mohl jíst každý den... Nádhera!
roura74 Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 Maxeli smekám. U nás kalorická bomba. 2/3 brambory, 1/3 kys.zelí, vše na sádle smažené.
Bob Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 Ja vcera plnil papriky :-)Nakonec jsem semlel zralej Rumpsteak protoze vsechno ostatni hovezi maso bylo z Polska Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 (upraveno) oběd kulinářsky rozpolcené rodiny na čem se shodnem - salát z Lidlu mix lupení (včetně mladých lístků červené řepy,) mix ředkví a ředkviček, šalotka. Zálivka oliváč, limeta, med, sůl, pepř, chilli na čem se shodnem - jednou za čas dobrý hranolky - z tesca takový velký z řady Finest Tesco, bez palmového tuku píšou, to je pro moji pani zákon, v troubě pečené. na čem se neshodnem - masoholčičí verze - vem kuřecí prso, udělej filety. osol. Vem kukuřičný lupínky a rozsekej je do konzistence krupice, vsyp koření (u nás Kreolská směs od Antonína) přidej vločky Chipotle, umatlej vajíčko a kefír, omáchej v tom filety, obal ve směsi. Trouba hučí na dvě kila s hranolky. Dej to na pečicí papír, zakapej oliváčem a do křupava.klučičí verze - vem veverku od pana Roubíčka, zvaž ji, zjisti, že váží 800 g, řekni to s klukem nesežerem, rozpal pánev na max, prskni tam tu veverku, vyslechni si kecy od ženy, že to nemůžete sežrat, po 4 minutách po každé straně ji šlehni do trouby ke kuřeti a nech 10 min. Mocně osol, nech odpočinout a se synem , který je naštěstí ve žravých letech, to sežer. Nezapomeň na Rulandské bílé pro ženu a Merlot pro pana kuchaře.Pohádej se z manželkou, kdo bude na gauči a jestli poběží tenis nebo pohádka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. února 2017 uživatelem Roman I.
Rudykopalsson Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 Romane: Oboje vypadá skvěle, ale vyhrálo by hovězí. A co teda nakonec běželo v telce? :-)
mondeo2 Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 Romane: Oboje vypadá skvěle, ale vyhrálo by hovězí. A co teda nakonec běželo v telce? :-) A gdo ovládnul gauč ?
dan83 Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Odesláno 12. února 2017 Pecene kruti nohy na cervenem zeli, mrkvi, celeru a jablcich s trochou Plzne. Priloha jahelne knedliky s petrzeli Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Odesláno 12. února 2017 Jahelný knedlíky? Tvl. Vypadá to zajímavě. Jak to chutná? U nás dnes špenátová polévka s ricottou.
dan83 Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Odesláno 12. února 2017 Jahelný knedlíky? Tvl. Vypadá to zajímavě. Jak to chutná? njn, dietni a zdravy obed nebylo to spatne, jahly jsem asi 3x sparil kvuli odtraneni horkosti, povaril asi 20min s trochou soli a kurkumy, nechal chvili vychladnout a promichal se spald.moukou a petrzeli. Z te smesi jsem "usulal" valecky a ty na paraku povaril asi 10min. Jako celek to bylo lehke, v kombinaci se zelim a krutou (pecena jen na zelenine, jabku a Plzni bez tuku) fajn
tommas4 Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Kdo chodíte do Makra, prosím pěkně podívejte se mi jestli tam není tato omáčka, nejsem schopný ji nikde koupit, Makro Olomouc, Ostrava a Zlín ji už delší dobu nemají (ještě v létě jsem ji tam kupoval).Nebo kdyby jste ji viděli někde jinde, dejte prosím vědět.Nebo mi ji kupte, klidně 6 lahví, odvděčím se! Ústřicová omáčka, 45% ústřic.
lukas.78 Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Já bych se podíval do Sapy, Kouknu tam až budu mít cestu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se