Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

...  zítra si skočím pro medvědí česnek do nádivky ....

Chlapi, pěkně prosím, nějaký tip na to, kam na mědvědí česnek okolo Brna? Ideálně na straně Šlapanic. Ještě jsem ho nikdy "nelovil". Díky ;)

Odesláno

Doporucuji v žádném případě nedávat do těch omáček kečup. Nikdy a ani trochu. Je to vždycky cítit. Nevím proč, ale ta pachuť tam pak je, i když je toho kečupu málo. A mě osobně to teda dost vadí. Samé dobré věci a po přidání kečupu to chutná jak polotovar z konzervy. Jinak proti kečupu vůbec nic nemám a v hotdogu má své nezastupitelné místo.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Odesláno (upraveno)

To máš jak s tim pivem vedle, sto lidí... nám to tak chutná. Jina čekup je vot Markse. Jestli je to sračka, tak to ani nemusíš psát :D

//edit: Sem to pro sichr ověřil na flašce a je tam 37% rajčat. Je kvalitní. Ufff

Upraveno uživatelem Maxel
Návštěvník
Odesláno

Taková blbost. Opečená domácí šunka se salátem z červené čočky s kapary, bílým vinným octem a koriandrem, volské oko

9ed5d420819019865ed8d46a709a242b.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Żurek miluju, nedělám si ho, jen ho vyhledávám v Polsku...

Já dnes poprvé kuře v remosce a very good. Taková blbost ta remoska a ono to funguje...:-)

Fotit nebylo proč.

Upraveno uživatelem marosh
Odesláno (upraveno)

Boloňské ragů podle Ridiho (s menšími úpravami), na Romanovo doporučení, založeno. See you in 4 hours. To bude nedělní dlabanec jako vyšitý! Akorát to budem jíst tak do půlky příštího týdne, tak doufam že to klapne.

6e7c5467763699388e3bc9fb6f088a3b.jpg

4a7773de854142e9dd29491b5e9d5fa8.jpg

Mezitím jen jednoduchá večeře - krůtí játra na cibulce s petrželkou, na toustu z žitného chleba, kapie na ozdobu. Taková blbost a jaký měla žena boule za ušima :)

b9c38ef20eb6d14c28ae1eff03f6c493.jpg

Upraveno uživatelem Maxel

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...