Sicik Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Odesláno 31. března 2017 ... zítra si skočím pro medvědí česnek do nádivky ....Chlapi, pěkně prosím, nějaký tip na to, kam na mědvědí česnek okolo Brna? Ideálně na straně Šlapanic. Ještě jsem ho nikdy "nelovil". Díky
Maxel Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Odesláno 31. března 2017 To se nudíš docela brzo Jinak ale pěkný mumijáci. U nás dnes takto.
tommas4 Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Odesláno 31. března 2017 Pěkná dietka Ten česnek - na netu byla mapa lokalit, z mobilu ji nenajdu, zkus to vygooglit jestli ji najdeš.
Rudykopalsson Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Odesláno 31. března 2017 Ty mumie vypadají jak z horroru... Něco jako Noc amputovaných končetin:-) Ale na výsledek jsem zvědavej, to jo.
Hasňa Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Odesláno 31. března 2017 Doporucuji v žádném případě nedávat do těch omáček kečup. Nikdy a ani trochu. Je to vždycky cítit. Nevím proč, ale ta pachuť tam pak je, i když je toho kečupu málo. A mě osobně to teda dost vadí. Samé dobré věci a po přidání kečupu to chutná jak polotovar z konzervy. Jinak proti kečupu vůbec nic nemám a v hotdogu má své nezastupitelné místo. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
nividic Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Odesláno 31. března 2017 Hasno, ze ty mas zas novej telefon?
Maxel Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Odesláno 31. března 2017 (upraveno) To máš jak s tim pivem vedle, sto lidí... nám to tak chutná. Jina čekup je vot Markse. Jestli je to sračka, tak to ani nemusíš psát //edit: Sem to pro sichr ověřil na flašce a je tam 37% rajčat. Je kvalitní. Ufff Upraveno 31. března 2017 uživatelem Maxel
Hasňa Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Odesláno 31. března 2017 Hasno, ze ty mas zas novej telefon? 2:Do hajzlu, díky za upozornění. Tu blbost mi do nastavení vrátil asi update Tapatalku.
JaRooN Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2017 Jste mě tady namlsali, tam jsem dnes také udělal Bolognese...
tommas4 Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2017 Teď jsem se tim taky přecpal, výborný, od včera moc hezky rozležené. Vynechal jsem víno teda.
Návštěvník Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2017 Taková blbost. Opečená domácí šunka se salátem z červené čočky s kapary, bílým vinným octem a koriandrem, volské oko Sent from my iPhone using Tapatalk
Maxel Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2017 Hezky pěkně, všichni Na čočku se dneska taky chystam.
Ondrej71 Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2017 Dnes Žurek staropolski s jajkom i kelbasou
marosh Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2017 (upraveno) Żurek miluju, nedělám si ho, jen ho vyhledávám v Polsku...Já dnes poprvé kuře v remosce a very good. Taková blbost ta remoska a ono to funguje...:-)Fotit nebylo proč. Upraveno 1. dubna 2017 uživatelem marosh
Maxel Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2017 (upraveno) Boloňské ragů podle Ridiho (s menšími úpravami), na Romanovo doporučení, založeno. See you in 4 hours. To bude nedělní dlabanec jako vyšitý! Akorát to budem jíst tak do půlky příštího týdne, tak doufam že to klapne. Mezitím jen jednoduchá večeře - krůtí játra na cibulce s petrželkou, na toustu z žitného chleba, kapie na ozdobu. Taková blbost a jaký měla žena boule za ušima Upraveno 1. dubna 2017 uživatelem Maxel
Maxel Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2017 Dopadlo to na výbornou! Ještě jednou díky za tip, Romane.
tommas4 Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2017 Nádobí někde v krabici v garáži, kuchyň velmi skromná, tak jsem tu kachní roládu pekl v tom pečicím pytlíku a vůbec to není blbý.
montemar Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2017 ja nevim, jestli nejsem uchylnej, ale z fotek si vetsinou umim predstavit, jak to chutna... a tohle je teda hodne lakavy, ta kachni rolada...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se