Návštěvník Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 No abyste se nezjevili, gurmeti. Na počátku mého kladného vztahu k alkoholu bylo mj. i báječné rybízové víno mojí maminky, které při průchodu ven mohlo i zuby vyrazit. Žádné Châteauneuf-du-Pape, žádné velké Bordeaux a jak mě pěkně vybavilo na cestu životem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 (upraveno) No abyste se nezjevili, gurmeti. Na počátku mého kladného vztahu k alkoholu bylo mj. i báječné rybízové víno mojí maminky, které při průchodu ven mohlo i zuby vyrazit. Žádné Châteauneuf-du-Pape, žádné velké Bordeaux a jak mě pěkně vybavilo na cestu životem No však právě Romane. A tohle český matlalství, kdy to místo parmezánu zasypu eidamem, místo Riccotty použiju termix a telecí lýtko nahradím paprikovým bůčkem, totiž v podstatě uráží ty italský maminky. Samozřejmě v přeneseným slova významu. Každá kuchyně (a italskou přes její častou jednoduchost nevyjímaje) má své postupy a zákonitosti, který zajistí, že přesně podle receptury připravený jídlo má nejen skvělou, ale i časově konzistentní chuť. Upraveno 19. ledna 2011 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 a já vim, odkud to má po krásném věšáku na zahradní hadici se rozpoutá gastrpeklo od 32. minuty http://prima.stream.cz/receptar-prima-napadu/548420-receptar-16-01-11 teda ten Receptář je vážně nářez. Dovedu pochopit že si takový recepty opisujou důchodkyně na vesnici, že to třeba některá "vymyslela" protože to třeba někde ochutnala a recept nedokázala sehnat. Ale že s tím někdo půjde do televize, do soutěže a ještě nedostane od poroty nakopáno do soutoku, s tím vážně nestačím držet krok. Až budou mít soutěž v dělání steaků tak se přihlásím a vopeču jim kolečko Gothaje švajcaparátem do černa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 (upraveno) Kakája kultura, takaja natura, kakaja natura, takoj narod.....! Upraveno 19. ledna 2011 uživatelem hciq Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 No však právě Romane. A tohle český matlalství, kdy to místo parmezánu zasypu eidamem, místo Riccotty použiju termix a telecí lýtko nahradím paprikovým bůčkem, totiž v podstatě uráží ty italský maminky. Samozřejmě v přeneseným slova významu. Každá kuchyně (a italskou přes její častou jednoduchost nevyjímaje) má své postupy a zákonitosti, který zajistí, že přesně podle receptury připravený jídlo má nejen skvělou, ale i časově konzistentní chuť. chjo, to měl být joke a evidentně se nepovedl. Stárnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 chjo, to měl být joke a evidentně se nepovedl. Stárnu. Nestárneš, já to pochopil. Jestli on spíše Kalifx neblbne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 chjo, to měl být joke a evidentně se nepovedl. Stárnu. Neblázni Romane. Já jsem jenom ten tvůj post použil jako odrazovej můstek k vlastní úvaze. Ostatně - na rybízák nedám dopustit. Bez něj bych jen těžko dokázal, v podstatě bez vynaložení finančních prostředků, prochlastat celou pubertu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2011 kamarád mi poslal odkaz na blog své manželky....enjoy,pánové http://www.natanieri.sk/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2011 Neviem prečo to pozerám večer, teraz by som si niečo dal pod zub. kamarád mi poslal odkaz na blog své manželky....enjoy,pánové http://www.natanieri.sk/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 23. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2011 prosím,co znamená nedomrlej ????? Asi jsem cáklej, ale hledal jsem dál a narazil jsem na sborník Lid český. A tam je i výklad některých méně používaných slov, mezi nimi i nedomrlý Nedomrlý: kdo neví, co by chtěl, jest omrzelý, není mu slano ani mastno, nevrlý. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2011 Mám na vás prosbu pánové. Nemáte někdo recept na nějaké těstoviny s mořskými plody? Něco ověřeného. Já na ty mořské potvory dostal hroznou chuť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2011 Toho je samozrejme spousta... Ale kdyz uz mam neco konkretniho doporucit, tak rovnou moje nejmilejsi spaghetti al nero di seppia. Dobrou chut! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2011 Toho je samozrejme spousta... Ale kdyz uz mam neco konkretniho doporucit, tak rovnou moje nejmilejsi spaghetti al nero di seppia. Dobrou chut! Děkuji. Jsem přesvědčen, že je to vynikající ale kde sehnat "inkoust" z olihně tedy opravdu netuším. Nenapadá Tě něco trochu méně exotického? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cova Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2011 (upraveno) Děkuji. Jsem přesvědčen, že je to vynikající ale kde sehnat "inkoust" z olihně tedy opravdu netuším. Nenapadá Tě něco trochu méně exotického? Kupuju třeba tady: http://www.cerstveryby.cz/Morske-plody/Sepiovy-inkoust-10x4g.html Ale myslím, že jsem sépiový inkoust zahlédl i v Makru... A recept postovaný carpacciem vyzkoušej, znám, je super... Navíc, obdobné suroviny se dají využít i na skvělé rissoto (pokud bys netrval na těstovinách). Upraveno 18. února 2011 uživatelem Cova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2011 Děkuji. Jsem přesvědčen, že je to vynikající ale kde sehnat "inkoust" z olihně tedy opravdu netuším. Nenapadá Tě něco trochu méně exotického? Nebude to sice uplně ono ,ale mužeš koupit přímo špagety barvený sepiovým inkoustem. Balíček stojí kolem 80ti korun. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2011 Ty barvene testoviny moc nedoporucuji - ale pravdu ma Cova, sepiovy inkoust neni zase tak nesehnatelne zbozi... Jinak je samozrejme spousta jinych receptu, ale nevim, kde je ta mira Tebou pozadovane "exoticnosti." Vyborne jsou treba testoviny se svatojakubkami... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2011 Mám na vás prosbu pánové. Nemáte někdo recept na nějaké těstoviny s mořskými plody? Něco ověřeného. Já na ty mořské potvory dostal hroznou chuť. Mohu doporucit TENTO recept Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2011 (upraveno) Chci si koupit na dušená masa (gulášky, perkelty, hovězí po burgundsku, roštěnky a jiné milované mňamky) hrnec Le Creuset. Máte to někdo vyzkoušený? Je to drahý jak prase, blbý na manipulaci, ale ty de facto ruční litinové kusy mě lákají víc než hanebně. http://www.youtube.com/watch?v=un8JJamhCxE Upraveno 18. února 2011 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2011 Kupuju třeba tady: http://www.cerstveryby.cz/Morske-plody/Sepiovy-inkoust-10x4g.html Ale myslím, že jsem sépiový inkoust zahlédl i v Makru... A recept postovaný carpacciem vyzkoušej, znám, je super... Navíc, obdobné suroviny se dají využít i na skvělé rissoto (pokud bys netrval na těstovinách). Děkuji za info. Už ho mám doma. Mohu doporucit TENTO recept To vypadá taky moc dobře. Vzhledem k tomu, že mám těch potvor plný mrazák, vyzkouším oba recepty. Děkuji všem za rady. Budu informovat jak to dopadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 (upraveno) Recept na prosté venkovské jídlo: Nakájejte špek od Bejry na plátky a hoďte do pekáčku. Přidejte jitrnici. Dejte do trouby a upečte dozlatova. Nakrájejte si měkký chléb a otevřete studený pivo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. března 2011 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se