filo-boxer Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 Ještě kyselou okurku k tomu. Kurňa...dal bych si. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 Hmm, já kyselý nemůžu, nedělá mi to dobře na reflux. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 antabus a magnezium bojuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 Jednak proto, že je ten masopust a taky proto, že se odpoledne zastaví sava při cestě ze Slovenska.Připravoval hospodský od vedle (synovo pacient :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 Jednak proto, že je ten masopust a taky proto, že se odpoledne zastaví sava při cestě ze Slovenska. Připravoval hospodský od vedle (synovo pacient :-) Za postování takových věcí bys měl dostat banána - ne ban, ale to ovoce, za trest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 brette to mi nedelej. Uz dlouho jsem nemel dobrou domaci jitrnicku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 kdepak jitrnice, nejlepší je ten prejt pečený! Jitrnice je hrozně pracná, většina tý práce je velmi mírně řečeno hnusná a nic to nevydrží. Třetí den po zabijačce už to nikdo nechce a je toho plná lednička. Lepší je ten prejt dát na pekáč a šup s tím do trouby a pěkně do zlatova. Dostane to křupavou kůrčičku a je to samá chuť. Pak se to nakrájí na čtverečky, čerstvý chleba, hořčici, cibuli nebo kyselé zelí. A když zbyde tak se to dá do mrazáku a pak to stačí resuscitovat v mikrovlnce nebo třeba na pánvi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 Pepiku , vzhledem k tvym telesnym proporcim dam na zkusenejsiho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 Jednak proto, že je ten masopust a taky proto, že se odpoledne zastaví sava při cestě ze Slovenska. Připravoval hospodský od vedle (synovo pacient :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 kdepak jitrnice, nejlepší je ten prejt pečený! Jitrnice je hrozně pracná, většina tý práce je velmi mírně řečeno hnusná a nic to nevydrží. Třetí den po zabijačce už to nikdo nechce a je toho plná lednička. Lepší je ten prejt dát na pekáč a šup s tím do trouby a pěkně do zlatova. Dostane to křupavou kůrčičku a je to samá chuť. Pak se to nakrájí na čtverečky, čerstvý chleba, hořčici, cibuli nebo kyselé zelí. A když zbyde tak se to dá do mrazáku a pak to stačí resuscitovat v mikrovlnce nebo třeba na pánvi. Ty jsi poet ... Ani se to nedá dočíst, aby se člověk neposlintal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 To mi ani neukazuj. Som hladný, ako vlk a vyzerá to perfektne. Hneď by som si dal. Jednak proto, že je ten masopust a taky proto, že se odpoledne zastaví sava při cestě ze Slovenska. Připravoval hospodský od vedle (synovo pacient :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vvkvv Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 si děláte srandu ne,tet jserm přišel z hospůdky a místo prolézání chronomagu tak tetka budu muset vybílit ledničku:rolleyes: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 Brete a máš na tyhle fotky zbrojní pas? ještě že jsem na to nekoukl večer by mi z ledničky zbylo jen madlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 až sem vleze millisák, tak se pobleje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carllos Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 (upraveno) Chci si koupit na dušená masa (gulášky, perkelty, hovězí po burgundsku, roštěnky a jiné milované mňamky) hrnec Le Creuset. Máte to někdo vyzkoušený? Je to drahý jak prase, blbý na manipulaci, ale ty de facto ruční litinové kusy mě lákají víc než hanebně. http://www.youtube.com/watch?v=un8JJamhCxE Tady ti posílám typ na nákup,není to můj případ,je to někde z fora Já jsem koupil litinovou pánev v Outletu ve Štěrboholech, v nové části centra otevřela francouzská firma Le Creuset obchod. Mají úžasné litinové pánve, hrnce, pekáče, opravdu krásný, pro ty, co rádi vaří a chtějí vsadit na kvalitu a na jistotu, tak se jeďte podívat. A mají opravdu výhodný kakce, koupil jsem pánev se 40% slevou (asi za 1500,?) a obrovský hrnec s 50% slevou(2400,?). Akce prý mění, tak se zase pojedu podívat, co mají nového. Jsem nadšenej, masíčko jak z grilu, prostě paráda. A pak jsem našim koupil k Vánocům teflonovou pánev Le Creuset, a ta je taky parádní, prostě je vidět kvalita. Upraveno 6. března 2011 uživatelem Carllos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carllos Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 Já nakupuji zde http://www.titanovepanve.com/ mám již druhým rokem tuhle hranatou pánev,maximální spokojenost,navíc má výbornou ergonomii,držadla vydrží i v troubě do 260stupnu,je to radost na takovém nádobí vařit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 až sem vleze millisák, tak se pobleje Milisák to samozřejmě bedlivě sleduje a jak říká Šiva: Na každýho jednou dojde a na ty ku*vy, co žerou maso taky. Jak by se vám líbilo, kdyby někdo takovýdle talíře dělal z vás???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 Tak si to tak neber princi, naaranžuj zrní a zeleninu na talíř a třeba se někdo chytne , dneska je bezmasý den, jdu obalovat květáček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 to já zas budu mít krutí steak a mě si jednou někdo na talíř určitě taky dá...a navíc je to přirozenej výběr silnější sežerou slabší..potravní řetězec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 Jak by se vám líbilo, kdyby někdo takovýdle talíře dělal z vás???? nelíbilo neboj, já tydle srágory taky nežeru, ale rybu nebo kuře si dám šivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se