Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum

Doporučené příspěvky

kdepak jitrnice, nejlepší je ten prejt pečený! Jitrnice je hrozně pracná, většina tý práce je velmi mírně řečeno hnusná a nic to nevydrží. Třetí den po zabijačce už to nikdo nechce a je toho plná lednička. Lepší je ten prejt dát na pekáč a šup s tím do trouby a pěkně do zlatova. Dostane to křupavou kůrčičku a je to samá chuť. Pak se to nakrájí na čtverečky, čerstvý chleba, hořčici, cibuli nebo kyselé zelí. A když zbyde tak se to dá do mrazáku a pak to stačí resuscitovat v mikrovlnce nebo třeba na pánvi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kdepak jitrnice, nejlepší je ten prejt pečený! Jitrnice je hrozně pracná, většina tý práce je velmi mírně řečeno hnusná a nic to nevydrží. Třetí den po zabijačce už to nikdo nechce a je toho plná lednička. Lepší je ten prejt dát na pekáč a šup s tím do trouby a pěkně do zlatova. Dostane to křupavou kůrčičku a je to samá chuť. Pak se to nakrájí na čtverečky, čerstvý chleba, hořčici, cibuli nebo kyselé zelí. A když zbyde tak se to dá do mrazáku a pak to stačí resuscitovat v mikrovlnce nebo třeba na pánvi.

Ty jsi poet ...

Ani se to nedá dočíst, aby se člověk neposlintal :-)

Odkaz ke komentáři

To mi ani neukazuj. Som hladný, ako vlk a vyzerá to perfektne. Hneď by som si dal. :crying_anim02:

Jednak proto, že je ten masopust a taky proto, že se odpoledne zastaví sava při cestě ze Slovenska.

Připravoval hospodský od vedle (synovo pacient :-)

post-5108-023497400 1299324840.jpg

Odkaz ke komentáři

Chci si koupit na dušená masa (gulášky, perkelty, hovězí po burgundsku, roštěnky a jiné milované mňamky) hrnec Le Creuset. Máte to někdo vyzkoušený? Je to drahý jak prase, blbý na manipulaci, ale ty de facto ruční litinové kusy mě lákají víc než hanebně.

http://www.youtube.com/watch?v=un8JJamhCxE

Tady ti posílám typ na nákup,není to můj případ,je to někde z fora

Já jsem koupil litinovou pánev v Outletu ve Štěrboholech, v nové části centra otevřela francouzská firma Le Creuset obchod. Mají úžasné litinové pánve, hrnce, pekáče, opravdu krásný, pro ty, co rádi vaří a chtějí vsadit na kvalitu a na jistotu, tak se jeďte podívat. A mají opravdu výhodný kakce, koupil jsem pánev se 40% slevou (asi za 1500,?) a obrovský hrnec s 50% slevou(2400,?). Akce prý mění, tak se zase pojedu podívat, co mají nového. Jsem nadšenej, masíčko jak z grilu, prostě paráda. A pak jsem našim koupil k Vánocům teflonovou pánev Le Creuset, a ta je taky parádní, prostě je vidět kvalita.

Upraveno uživatelem Carllos
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...