Návštěvník Kamil Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 nelíbilo neboj, já tydle srágory taky nežeru, ale rybu nebo kuře si dám šivo Ta kráva má aspoň jakžtakž normální život, je třeba občas venku na pastvě... Ale viděl jsi někdy velkovýkrmnu kuřat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 viděl, neboj, občas sním i hovězí a vepřovou panenku, ale beru to od kamaráda, soukromého zemědělce, pravda je, že toho masa sníme opravdu velmi málo, jedeme hlavně na rybách, zelenině, těstovinách, atd., maso samozřejmě taky, ale v malé míře, uzeniny, paštiky, atd do huby nedám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 Taaaaak, ještě jste tady nepomlouvali jehněčí.Dnes jsem si svědomitě přivstal a připravil pro rodinku a ostatní nacházejícící se pod mou střechou tohleto jehněčí na víně a divokém koření.Už jede jede na pomalu v troubě :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 No to je mazec. Já i dorostenka jsme nad fotkou jehněčího ve slow potu začali slintat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 No to je mazec. Já i dorostenka jsme nad fotkou jehněčího ve slow potu začali slintat. No, jestli by Ti třeba nevadily ty plátky slaniny ....? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 No, jestli by Ti třeba nevadily ty plátky slaniny ....? :-) Mám nápad: Rabimu to nepovíme ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 No to je mazec. Já i dorostenka jsme nad fotkou jehněčího ve slow potu začali slintat. Neuděláme si výlet na Moravu? EDIT: To stihnem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 13. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 Milisák to samozřejmě bedlivě sleduje a jak říká Šiva: Na každýho jednou dojde a na ty ku*vy, co žerou maso taky. Jak by se vám líbilo, kdyby někdo takovýdle talíře dělal z vás???? Nelíbilo, ale pokud bych se dostal do tlapek kanibalům, bylo by to asi tak všechno, co bych s tím mohl dělat. Není mi jasný, proč jsou zrnožrouti tak agresivní vůči všežravcům. Pokud by příroda a Nejvyšší chtěli, by sme se pásli a nevzali do huby steak, dali by nám alespoň 3 žaludky. Kromě toho, po živočišných bílkovinách se urychluje vývoj a tvor stoupá po potravinovém žebříku. Už jste někdy slyšeli o koze jako vrcholu potravinového řetězce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 Taaaaak, ještě jste tady nepomlouvali jehněčí. Dnes jsem si svědomitě přivstal a připravil pro rodinku a ostatní nacházejícící se pod mou střechou tohleto jehněčí na víně a divokém koření. Už jede jede na pomalu v troubě :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sežráno! Už dlouho jsem nesklidil tolik pochval. Jednu dokonce od manželky! A to je co říct :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 Na letošní kulinářskou sezónu jsem se řádně připravil a vysel jsem chili /už klíčí/:Dorset Naga/Bhut Jolokia, Bishops Crown, Habanero Red, Red Peter, Scotch Bonnet Red, Jamaican Yelow a Trinidad Scorpion. To zase bude peklo.Po sklizni se, pokud bude zájem, podělím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 Sežráno! Už dlouho jsem nesklidil tolik pochval. Jednu dokonce od manželky! A to je co říct :-) Ani netušíš, jak málo chybělo, a byl jsi navštíven samotným Rootadminem. Nekecám, do telefonu mi brzy dopoledne tvrdil, že to k Tobě fakt ještě stihnem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 Co mě čeká k večeří.. lehce pikantní k topinkám... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 Na letošní kulinářskou sezónu jsem se řádně připravil a vysel jsem chili /už klíčí/: Dorset Naga/Bhut Jolokia, Bishops Crown, Habanero Red, Red Peter, Scotch Bonnet Red, Jamaican Yelow a Trinidad Scorpion. To zase bude peklo. Po sklizni se, pokud bude zájem, podělím Když tak přilož fotky, až bude čeho Začínám a mám za oknem jenom pár noname, tak jsem zvědav jestli z toho něco bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 Spíš jedno doporučení. Včera jsem si dal v pražským Retru 300 g fillet, požadoval jsem rare, dostal jsem přesný rare, odpovídajícím způsobem kořeněný + vynikající chuť masa. Troufám si tvrdit, že to maso bylo dokonce adekvátně stařený. Řek bych, že jsem už nějaký ten steak měl, ale tohle byl druhý nejlepší, kterej jsem kdy jedl. Mimo toho, co si udělám doma. Navíc na místě, kde jsem to zrovna moc nečekal.Jako přílohu jsem měl vynikající šťouchaný brambor. Takže kuchaře v Retru doporučuju. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 Když tak přilož fotky, až bude čeho Začínám a mám za oknem jenom pár noname, tak jsem zvědav jestli z toho něco bude. Jestli chceš, tak ti pošlu semena Habanera Red. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 Doporučuji vyzkoušet vypěstovat si vlastní cironovou trávu. Je možné jí používat i k provonění čaje. Po předpěstování spolehlivě roste i na záhoně až do prvních mrazíků. Já jsem měl loni pět trsů a přírůstky jsem nestačil "likvidovat" i když jsem jí i rozdával. Sice nebude tak vzrostlá jako z obchodu, ale zato bude zaručeně čerstvá. /jde to i v truhlíku/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 lehká a prý zdravá svačinka vyrazíme do lastury díru... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ...vytáhneme mlže (pravá ruka)... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ...nakrájíme na kostky, zálivku a dobrou chuť Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 Doporučuji vyzkoušet vypěstovat si vlastní cironovou trávu. Je možné jí používat i k provonění čaje. Po předpěstování spolehlivě roste i na záhoně až do prvních mrazíků. Já jsem měl loni pět trsů a přírůstky jsem nestačil "likvidovat" i když jsem jí i rozdával. Sice nebude tak vzrostlá jako z obchodu, ale zato bude zaručeně čerstvá. /jde to i v truhlíku/ lemongrass do kvetinaca som zhanal, bohuzial nejak som na ziadny matros nenatrafil ... posli prosim ta tip. inac u mna uz von oknom pozeraju semenace Thai Red a Habanero (a teraz neviem, ktore som zasadil, bud Red alebo Orange) ... este skusim zohnat tu Jolokiu Bhut. Prebytky milerad vymenim za nieco nove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 (upraveno) Já jsem tu trávu koupil loni na nějakým e-shopu. Nejprve jsem měl zlost, že jsem platil 100 poštovného za sáček semínek, ale jak tak na to koukám, tak bude na 3 roky. Mají jí např. tady http://www.semena-osiva.cz/lecive-rostliny/citronovatrava.htmlna ebay jí mají taky http://cgi.ebay.de/21078-Zitronengras-Cambopogon-cit-Krauter-Samen-Saatgut-/180482389191?pt=S%C3%A4mereien_Zwiebeln&hash=item2a0596b4c7edit. doplnění Upraveno 21. března 2011 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 NO ja varim kazdy den Som kcuhar v anglicku.Vse co varim,je cerstve a domaca vyroba neskor ked tak hodim par mojich jedal co mam na menu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se