Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tohle je pecka, kafe mám rád, moc rád, ale s touhle výbavou bych se teda netáhnul. Holt srdcař, to se pozná :-)

Prvý krát som to mal so sebou, ale bez toho už ani na krok. Ešte vymením veľkú konvičku za menšiu a bude to dokonalé. Ono je rozdiel dať v bufáči 50Kč za hnusné prekapávané kafé alebo si vychutnať v prírode luxus. Ver, že popíjať kafíčko na takomto mieste, na nezaplatenie :)

post-12730-0-63871300-1534707170_thumb.jpg

čo to je za paravan? Sa da kupit niekde v outdoor shope?

Kúpiš bežne v outdoor shope. 

post-12730-0-73569700-1534707163_thumb.jpg

Odesláno

Dnes na vyslape, Krkonose, ale bez poriadnej kavy by to neslo :D

Prvý krát som to mal so sebou, ale bez toho už ani na krok. Ešte vymením veľkú konvičku za menšiu a bude to dokonalé. Ono je rozdiel dať v bufáči 50Kč za hnusné prekapávané kafé alebo si vychutnať v prírode luxus. Ver, že popíjať kafíčko na takomto mieste, na nezaplatenie :)

Paráda, to coby kafe závislák oceňuju!

Jenom můj přístup bývá trochu punkovější:

post-14111-0-90374900-1534714713_thumb.jpg

Odesláno

Není. Plynový hořák ohřívá misku s dřevem (mám kousky asi 1 cm) nad tím je miska s vodou, nad tím se vaří.

Můžeš pls poslat odkaz? něco podobného sháníme, děkuji

Odesláno (upraveno)

Kua to se mi zamlouvá, chtěl sem tu udirnu od Webra, ale cena 15k a dlouhá doba přípravy mě odradily... Jak dlouho trvá příprava masa, když je to plné?

Aha, teprve testuješ

Upraveno uživatelem Lion
Odesláno

doost dobrý a posílají to teda i k nám? v tom amazonu píšou že ne nebo?

To nevim, ja objednaval v DE minuly tyden za 99 Euro vcetne postovneho.

Kua to se mi zamlouvá, chtěl sem tu udirnu od Webra, ale cena 15k a dlouhá doba přípravy mě odradily... Jak dlouho trvá příprava masa, když je to plné?

Aha, teprve testuješ

Hmm, tak se dívám na nějaké videa a flák masa 5 hodin, tak zas nic...

To je prece jedno od jakeho vyrobce mas naradi. Zalezi na druhu masa, priprave a teplote. Jsou veci, ktere musis nalozit tyden az tri tydny do kamenaku a pak udis tyden nastudeno (15-20°C). Nebo dva. Nebo vezmes kus prasete, nalozis 24 hodin do koreni a pak 12 hodin cekas na pulled pork. To proste neuspechas. Je fuk co mas za gril nebo smoker. 

Dycky zalezi na tom, co mas za vychozi surovinu, co s ni udelas a co chces mit za vysledek. V zavislosti na tom to muze trvat 20 minut, nebo mesic.

Odesláno

Něco podobného má kámoš (jiný vyrobce) a je to tak na ty ryby... Ryby dělal cca 2 hodiny+ myslím... Dělat v tom těch 10 kg masa je na pul dne

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...