tikzot Odesláno 18. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2018 My dnes čabáty ?deluxe? domácí pesto, domácí rajčata, bůvol mozzarela a trhaný kuře, rukola a jako schmeckt gut!;-)
Vanila Odesláno 19. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2018 Dnes na vyslape, Krkonose, ale bez poriadnej kavy by to neslo 4E877495-A459-4000-B003-599F4A3058DB.jpeg Tohle je pecka, kafe mám rád, moc rád, ale s touhle výbavou bych se teda netáhnul. Holt srdcař, to se pozná :-)
bocko Odesláno 19. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2018 Dnes na vyslape, Krkonose, ale bez poriadnej kavy by to neslo 4E877495-A459-4000-B003-599F4A3058DB.jpegčo to je za paravan? Sa da kupit niekde v outdoor shope?
vietor007 Odesláno 19. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2018 Tohle je pecka, kafe mám rád, moc rád, ale s touhle výbavou bych se teda netáhnul. Holt srdcař, to se pozná :-)Prvý krát som to mal so sebou, ale bez toho už ani na krok. Ešte vymením veľkú konvičku za menšiu a bude to dokonalé. Ono je rozdiel dať v bufáči 50Kč za hnusné prekapávané kafé alebo si vychutnať v prírode luxus. Ver, že popíjať kafíčko na takomto mieste, na nezaplatenie čo to je za paravan? Sa da kupit niekde v outdoor shope?Kúpiš bežne v outdoor shope.
Filip.J Odesláno 19. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2018 Dnes na vyslape, Krkonose, ale bez poriadnej kavy by to neslo Prvý krát som to mal so sebou, ale bez toho už ani na krok. Ešte vymením veľkú konvičku za menšiu a bude to dokonalé. Ono je rozdiel dať v bufáči 50Kč za hnusné prekapávané kafé alebo si vychutnať v prírode luxus. Ver, že popíjať kafíčko na takomto mieste, na nezaplatenie Paráda, to coby kafe závislák oceňuju!Jenom můj přístup bývá trochu punkovější:
filo-boxer Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2018 Testuju novou hračku. Dnes zakuřuju naprázdno, v sobotu zkusím kuře.
mondeo2 Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2018 divný kamna................není to cejtit tím plynem ?
filo-boxer Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2018 Není. Plynový hořák ohřívá misku s dřevem (mám kousky asi 1 cm) nad tím je miska s vodou, nad tím se vaří.
busmil Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2018 Není. Plynový hořák ohřívá misku s dřevem (mám kousky asi 1 cm) nad tím je miska s vodou, nad tím se vaří. Můžeš pls poslat odkaz? něco podobného sháníme, děkuji
filo-boxer Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2018 Je to El Fuego Portland, spousta muziky za pár korun, teda co jsem tak nastudoval online. El Fuego Gasgrill, Gas-Smoker Portland, Schwarz, 55x105x45 cm https://www.amazon.de/dp/B00BDNN7BM/ref=cm_sw_r_cp_apa_wiBFBbA4XYCRC
tikzot Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2018 doost dobrý a posílají to teda i k nám? v tom amazonu píšou že ne nebo?
Lion Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2018 (upraveno) Kua to se mi zamlouvá, chtěl sem tu udirnu od Webra, ale cena 15k a dlouhá doba přípravy mě odradily... Jak dlouho trvá příprava masa, když je to plné? Aha, teprve testuješ Upraveno 22. srpna 2018 uživatelem Lion
Lion Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2018 Hmm, tak se dívám na nějaké videa a flák masa 5 hodin, tak zas nic...
Kapo Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2018 A co třeba Kaiserovy udírny? https://www.udirny.cz/Tu malou jsme testovali na ryby a byla dobrá.
filo-boxer Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2018 doost dobrý a posílají to teda i k nám? v tom amazonu píšou že ne nebo?To nevim, ja objednaval v DE minuly tyden za 99 Euro vcetne postovneho. Kua to se mi zamlouvá, chtěl sem tu udirnu od Webra, ale cena 15k a dlouhá doba přípravy mě odradily... Jak dlouho trvá příprava masa, když je to plné? Aha, teprve testuješ Hmm, tak se dívám na nějaké videa a flák masa 5 hodin, tak zas nic... To je prece jedno od jakeho vyrobce mas naradi. Zalezi na druhu masa, priprave a teplote. Jsou veci, ktere musis nalozit tyden az tri tydny do kamenaku a pak udis tyden nastudeno (15-20°C). Nebo dva. Nebo vezmes kus prasete, nalozis 24 hodin do koreni a pak 12 hodin cekas na pulled pork. To proste neuspechas. Je fuk co mas za gril nebo smoker. Dycky zalezi na tom, co mas za vychozi surovinu, co s ni udelas a co chces mit za vysledek. V zavislosti na tom to muze trvat 20 minut, nebo mesic.
Lion Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2018 Něco podobného má kámoš (jiný vyrobce) a je to tak na ty ryby... Ryby dělal cca 2 hodiny+ myslím... Dělat v tom těch 10 kg masa je na pul dne
filo-boxer Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2018 Twl a co by sis predstavoval? 10 kg masa za pul hodiny?
filo-boxer Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2018 Ale jo, jde to i za 30 minut v elektrickd troube..Ale chutna to ......no......jde to i lip.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se