Lion Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2018 (upraveno) To ani ne, spokojil bych se třeba se třema hodinama... Až to vyzkoušíš dej vědět... Vypadá to dobře, topení obstaraný, teplota taky... Pokud tam bude nějaký znatelný posun místo klasické udírny, tak to bude super 10 hodin práce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. srpna 2018 uživatelem Lion
filo-boxer Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2018 A co chces vlastne delat? Pulled pork za 3 hodiny neudelas. To je proste fakt. Zebirka 3-2-1 taky ne. Smoker je o nizke teplote (+-110 °C) a dlouhe dobe pripravy. Udirna je o jeste nizsi teplote a jeste delsi dobe pripravy. Mam pocit, ze to co ty hledas, je mikrovlna trouba.
filo-boxer Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2018 To ani ne, spokojil bych se třeba se třema hodinama... 10 hodin práce10 hodin prace vypada uzasne. Za 3 hodiny mas tak to kure, pstruha nebo lososa i driv.
JaRooN Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2018 (upraveno) No, ono jde udit maso i třeba po dobu 10 minut při teplotě 70?. Tak jak to dělá většina masokombinátů...Ale kdo to pak má žrát?Doba uzení prostě nejde zkrátit bez toho, aby trpěla kvalita! Upraveno 22. srpna 2018 uživatelem JaRooN
cuborg Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2018 Taky jsem nikdy neudil nikdy míň než deset hodin, to by byl potřeba nějakej udící papiňák
Návštěvník Zmizík Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2018 .......... Pokud tam bude nějaký znatelný posun místo klasické udírny, tak to bude super ........Bude to asi vo něco zdravější, ne? Nebo já nevím.
jenik77 Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2018 grilovaci sezona pro me nikdy nekonci, ale leto je leto:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tom4 Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2018 Bude to asi vo něco zdravější, ne? Nebo já nevím. Hlavně se neopovažuj udit tu ovcu nebo králíka, to už nepřerazíš!!!
Návštěvník km.kmk Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2018 Bude to asi vo něco zdravější, ne? Nebo já nevím.Nejzdravejsi je uzena repa
Tom4 Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2018 A co třeba Kaiserovy udírny? https://www.udirny.cz/Tu malou jsme testovali na ryby a byla dobrá.Prosím tě, nahradí to normálně oldschool udírnu? Jako že si naložím klasicky na tři týdny maso, ráno ho tam dám a večer zakrojím uzené? Diky.
Bert Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2018 Pokud použiješ do el udírny i vyvíječ kouře, dá se o náhradě mluvit. Vlastní zkušenost.
Tom4 Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2018 Aha, já měl za to, že je tam topná spirála na teplotu a pak štěpky z dřeva které doutnají = kouř.Přestěhoval jsem se a nějak se nemůžu dokopat k postavení udírny, vždycky jsem na podzima na jaře udil tak mi to po dvou letech začíná chybět . . .
Bert Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2018 https://www.udirny.cz/generator-koure/ s tou spirálou bych to nekombinoval jinak, než to mají v originále :-)
Tom4 Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2018 Koukám na to, nicméně to je na studené uzení, ale na klasický uzený bůček bude potřeba to topeniště s miskou na udící piliny - https://www.udirny.cz/topeniste-set-s-el-spiralou/s tím že některé udírny už to mají jakou součást z výroby.Jdu si načíst nějaké praktické zkušenosti na těch internetech, to se mi moc líbí.
Bert Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2018 No, jenže právě to topeniště s miskou je, co se "kouřovitosti" týká, nic moc. Proto jsem psal o vyvíječi.
Tom4 Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2018 Aha, to jsem netušil. Dřevo - štěpka - piliny si vyrobím na zahradě, to je to nejmenší, už mám proschlé třešňové dřevo. Moc jsem nevypátral praktických zkušeností jestli v tom vyudím bůček nebo ne.
montemar Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2018 zdravě .. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2018 (upraveno) Co to je? Vypadá to jak prdel veverky. Upraveno 24. srpna 2018 uživatelem Maxel
montemar Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2018 ne, to neni prdel... to jsou zebirka..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se