tikzot Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Pripojuju se slintem a urcite vyzkousim, vypada to mega zratelne;-) dikzz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 * 1 lžička vanilkové esence (nebo část cukru nahraďte 2 balíčky vanilkového cukru) Když tady koukám jak se statečně vrháte do sladkého tak si dovolím moje 2 centy k té vanilce. Objednejte si nebo kupte v obchodě tak 3 vanilkové lusky, rozplůlit podél, dejte do sedmičky zavařovačky nebo nejlíp do takové té větší sklenice se skleneným víkem a drátěným uzávěrem. Zasypte krupicovým cukrem, hotovo. Mám to takhle strčený mezi věcmi na pečení, jen dosypávám cukr, když mám pocit že už to je slabší tak vyměním lusky. (Obvykle po roce před Vánoci a ty použité lusky vyvařím do vaječňáku ) Bez rizika že se s nákupem dostane domů "vanilínový" místo "vanilkového" cukru, náklady 12 korun za kilo, a rozhodně to neobsahuje jen stopové prvky vanilky jako ten z obchodu a je vždy po ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 Tome s tou vanilkou mas samozřejmě pravdu Ještě jsem nepsal, ze nejlepsi to je jist horký, což ale mozna z roztekajici zmrzliny bylo jasný. Dneska ráno jsem si ohral poslední kousek v mikrovlnce a byla to mana nebeska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 Ja tam mam par neznamejch ve srovnani s tim english recipe;)Nevidel sem ji tam davat ani caj ani kafe ani rum, to je nakej upgrade?Masla ona rika 300 g masakr, ty mas v receptu 50;-)Ten toffee sirup pouzivas jakej, to sezenu ve spenceru?Chcem se na to doma vrhnout, ale aby to bylo v poradku;-)Diky moc za osvetu;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 (upraveno) zbytky z lednicky a mrazaku Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 18. listopadu 2018 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 pstroužek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 Ja tam mam par neznamejch ve srovnani s tim english recipe;) Nevidel sem ji tam davat ani caj ani kafe ani rum, to je nakej upgrade? Masla ona rika 300 g masakr, ty mas v receptu 50;-) Ten toffee sirup pouzivas jakej, to sezenu ve spenceru? Chcem se na to doma vrhnout, ale aby to bylo v poradku;-) Diky moc za osvetu;-)To video jswm dával jako přibližnej návod, ingredience jsem si lehce upravil dle chute a snížení sacharidů v receptu, Nigella je známá tím, že má všechno strašně sladký a strašně tučný Melasu sem kupoval ve zdravý výživě, ve Spenceru budou mít Treacle, což je UK obdoba V různých receptech dávali datle do čaje nebo do vody, přidávali tam místo espressa třeba Caro nebo jakoukoli cikorkovou náhražku, v přípravě karamelu jsou taky různý postupy, mrkni na youtube a najdi si co Ti vyhovuje nebo se ptej:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Ono vaření není o přesné gramáži, teplotě, čase . . . jinak by vařili roboti a chutnalo by všude všechno stejně. Je to disciplína pro soutěživé, kreativní a ješitné narcisy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Tome, z Tebe prostě mluví ta zkušenost:-) Jak říkáš, je to o zkoušení a striktním nedoržování, každopádně ta melasa mě fakt nadchnula, není to tak sladký, ale vůně (jak lehce přípálený povidla) a tmavost je neuvěžitelná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Tom: Tak ano, neni to o presnejch gramazich, ale kdyz neco delas poprve a zrovna dort, tak chces vedet estli 50 masla nebo 300...;-))) jako mensi rozptyl bych neresil zejo;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Já sem včera v 11 večer po patnácti hodinách dopekl trhané vepřové a dneska to všecko zežeru. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Zase ta chapadla... mlask Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 (upraveno) Lososový tatarák & co. Upraveno 23. listopadu 2018 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 (upraveno) Tvl stesti, ze jsem sem vlezl az ted. Tohle bych vcera vecer neprezil Upraveno 24. listopadu 2018 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 já si řikal, že m nikdo nenadává... asi byli fšicí na pifku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Lososo z lidla za tri kilka to tenhle vikend jisti;?-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 No a kde myslíš, že sem včera koupil ten na tataráka Za tři kila sem ho vzal kilo. Tohle bude na kulikvíz asi snadný ? co to bude, až to bude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Espanola siiii;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Olé! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Bude Pája! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se