gas Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2011 Si pomatuju, jak jsi dlabal u Anci kacenu s cervenym zelim a br knedlikem, vypecek strikal kolem a chutnalo ti naramne repomile Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2011 Si pomatuju, jak jsi dlabal u Anci kacenu s cervenym zelim a br knedlikem, vypecek strikal kolem a chutnalo ti naramne repomile Videl sem te poprve a nechtel sem te urazit. Ale nezbyde, nez padna odpoved pribehem: Milis Krišna byl hravé dítě, rád jedl máslo, které stloukla jeho matka Devaki. Milis byl Nekonečný Pán Višnu, inkarnovaný jako líbezný malý hošík a měl zdánlivě kapacitu pro nezbednosti ... a máslo. Jednou, když Devaki stloukla hodně másla, nařídila Milisovi, aby je nejedl. Ale zatím co byla pryč, Milis je všechno snědl. Devaki se vrátila a našla ospalé dítě s plným břichem a mastnou bradou. Devaki zacloumal hněv a začala mu násilně otevírat ústa. Milis však nespal. Když se mu matka dívala do pusy, zjevil jí svoji božskou podobu. Když mu zírala do pusy, uviděla sluneční soustavu kroužící vesmírem, rodící se a umírající galaxie v nekonečnosti času. Devaki se posadila, protože jí z toho brněla hlava a Milis spokojeně zavřel ústa a byl opět malým dítětem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2011 chce to chlast, hodne chlastu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2011 chce to chlast, hodne chlastu HARI ÓM MILIS ÓM MILIS ÓM HARI ÓM HARI MILIS MILIS HARI ÓM. Tak to sem zvedavej, co se stane, tohle se asi nesmi. A za to muzes ty, vyprovokovals me! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2011 Tak nevím jestli by nepomohl reset velmi vysokým napětín.Nic proti řepě ale maso je maso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2011 Trochu Vám jdu natušit tu vegetariánskou selanku.Dnešní program - vepřový pilaf.Část již zkonzumována ! Bašta :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2011 Brette ty si pořiď na svoje fotky zbroní pas, jsem si poslinatl monitor...a abych nebyl OT tak jsem zmáknul bramborovej salát a řízek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2011 Trochu Vám jdu natušit tu vegetariánskou selanku. Dnešní program - vepřový pilaf. Část již zkonzumována ! Bašta :-) Nějaký osvědčený recept by nebyl? Nebo to je "co dům dal"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2011 Recept z internetu - pro nabrání směru, zbytek fantazie - jako vždy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2011 Dnes bramborový knedlík,špenát a uzená krkovička k tomu černé krušovice a potom rychlý přesun do obýváku na gauč taková krásná neděle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 (upraveno) Taková drobnost ale výborná, spáchal jsem si na kolejích škvarkovou pomazánku, namletý škvarky, k tomu nakrájet trochu cibule, sterilovaný okurky, spojit lžící hořčice, namazat na chleba a zapít studeným pivem. Hned je ten večer hezčí. P.S. Přidáváte tam někdo něco navíc ? Upraveno 16. května 2011 uživatelem honzyk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 Taková drobnost ale výborná, spáchal jsem si na kolejích škvarkovou pomazánku, namletý škvarky, k tomu nakrájet trochu cibule, sterilovaný okurky, spojit lžící hořčice, namazat na chleba a zapít studeným pivem. Hned je ten večer hezčí. P.S. Přidáváte tam někdo něco navíc ? Hodně pepře a přiměřeně vegety. Pak to bude dokonalý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 A sakra, Vegetu zrovna nevedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 Úplně mě z toho receptu na škvarkovou mazánku začala pálit žáha...Včera jsem se bouchal smíchy nad Millisovými příspěvky.BTW už si zkoušel řepánky? Řepa na sladko taky ujde:Suroviny:500 g polohrubé mouky, 50 g tuku, 1 vejce, 30 g droždí, asi 1/4 l mléka, sůl, tuk na plechNáplň : 1 středně velkou cukrovou řepu, 100 g máku, cukr dle chuti PostupOčištěnou řepu nastrouháme, trochu podlijeme vodou a dusíme do měkka. Pak přidáme mletý mák a dusíme do měkka do zhoustnutí.Do mísy dáme mouku, přidáme vlahý tuk , cukr, vzešlý kvásek, sůl s teplým mlékem a rozmícháme vejce. Vypracujeme těsto, které necháme vykynout asi hodinu.Z těsta pak uděláme placičku a plníme nádivkou. Potom upečeme a potřeme mlékem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 Taková drobnost ale výborná, spáchal jsem si na kolejích škvarkovou pomazánku, namletý škvarky, k tomu nakrájet trochu cibule, sterilovaný okurky, spojit lžící hořčice, namazat na chleba a zapít studeným pivem. Hned je ten večer hezčí. P.S. Přidáváte tam někdo něco navíc ? jo, olomoucké tvarůžky. Normálně rozmačkat do mletých škvarků třeba vidličkou, případně vylepšit nějakou tou cibulí, okurkou, pažitkou, prostě co komu libo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 (upraveno) Žitné slané sušenky...zdravé...a pro Milise, kompletně háre, šálom, košér, aláh a ámen..můj vlastní recept: celozrnná žitná mouka, voda, ..vytvoříš těsto podobné hrnčířské hlíně,...vyválíš tenkou placku, nejlépe na pečící papír,...potřeš vodou a nasypeš semínka a sůl, když nemáš semínka, dej třeba písek, když nemáš písek nedávej nic... pak do trouby s větrákem do "bavičky" Plně to nahrazuje brambůrky, oříšky, tyčky, křupky k telce a je to zdravý...a háre, ale to už sem říkal Upraveno 17. května 2011 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 To já si občas takhle koupim prejt viz obrázek, nakrájim na cca 1cm tlustá kolečka, položim na plech a dám do trouby. Nejdradši to mám do křupava vypečené. To už se prejt musí bejt hnědej a připomínat bramboráčky. K tomu samozřejmě měkký chéb a pifko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 (upraveno) To já si občas takhle koupim prejt viz obrázek, nakrájim na cca 1cm tlustá kolečka, položim na plech a dám do trouby. Nejdradši to mám do křupava vypečené. To už se prejt musí bejt hnědej a připomínat bramboráčky. K tomu samozřejmě měkký chéb a pifko. háre s tebou... http://gnosis9.net/view.php?cisloclanku=2004010004 Upraveno 17. května 2011 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 Žitné slané sušenky...zdravé...a pro Milise, kompletně háre, šálom, košér, aláh a ámen.. můj vlastní recept: celozrnná žitná mouka, voda, ..vytvoříš těsto podobné hrnčířské hlíně,...vyválíš tenkou placku, nejlépe na pečící papír,...potřeš vodou a nasypeš semínka a sůl, když nemáš semínka, dej třeba písek, když nemáš písek nedávej nic... pak do trouby s větrákem do "bavičky" Plně to nahrazuje brambůrky, oříšky, tyčky, křupky k telce a je to zdravý...a háre, ale to už sem říkal Mohl bych sedávat na srazech vedle Tebe? Velmi se mi líbíš, máš rozumné názory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 Mohl bych sedávat na srazech vedle Tebe? Velmi se mi líbíš, máš rozumné názory. a nejseš teplej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se