Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

........před časem si pěknou litinovou kokotku koupil mAra ne ? :-)

Odesláno

Jó a nemohu nevyužít příležitost - kdo by věděl oficiální terminus technicus pro tu jednoporcovou zapékací misku na foto výše? ;)

nebo ramekin

Odesláno

Vzdy ma potesi ked sa mi zadari doma navarit nieco co som obkukal v restike

Včera špargla s šupke varenymi zemiakmi a holandskou omačkou. Omačku som robil prvy raz, moja variacia bola zltka,vinny oc., cukor, sol, korenie, roztop. maslo + makky kozi syr a kapary lebo boli prave v chladnicke, Omačka aj bez syra by bola výborná, musim robit omacku s našlahanych žltkov častejšie.

Dnes rychla pizza Gorgonzola & špenát, super!

8120014b7d085488e2eda14720bffe7c.jpg

Odoslané z SM-A600FN pomocou Tapatalku

Odesláno (upraveno)

Langos jedine s tou cesnekovou vodou !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Manzelka je zrovna v sobotu delala. S kecupem a sejrem to je pro maly deti ;-)

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno (upraveno)

Sichr. Šak todle taky bylo pro děcka ? resp. ženu a synátora.

Můj flák byl s česnekem a domácí rajčatovou marmeládou s chilli ? viz. foto, co tu (už se dá říci před lety) dával Tom4. Jenom to nebylo tak fotogenický no :P

eeee78bd6ff1b0cb856bd7cff7adafcb.jpg

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

Tak jsem si koupil tu Anovu a nechápu, že to nepoužíváte. Já nerozumím tomu, že jsem to neměl. Třeba vajíčko bych takhle nikde nedal. Maso taky super, hlavně drůbež a paradoxně to až tolik netrvá. Spíš je to naopak pohodlné, čas to nežere. Normálně tam na hoďku-dvě švihnu to co dělám a jdu si zacvičit nebo ještě pracuji. Kdybych to dělal jinak, tak u toho musím pořád být...

Odesláno

To si myslím je v pohodě, ostatně naprostá většina věcí co koupíš v obchodě je v igelitu....

Odesláno (upraveno)

já mám furt problém, že to vaříš v igelitu

Stejného efektu dosáhneš v pomalém hrnci a bez "igelitu". Ale igelit (měkčený PVC) se na to opravdu nepoužívá. Pytlíky jsou z PET.

Není plast, jako plast.

Upraveno uživatelem VS
Odesláno

Stejného efektu dosáhneš v pomalém hrnci a bez "igelitu". Ale igelit (měkčený PVC) se na to opravdu nepoužívá. Pytlíky jsou z PET.

Není plast, jako plast.

Tak tomu stejnému efektu nevěřím ;) 

Odesláno

To si myslím je v pohodě, ostatně naprostá většina věcí co koupíš v obchodě je v igelitu....

to  sice ano, ale nevaříš to v tom

Není plast, jako plast.

jasně, ale furt je to plast

Odesláno (upraveno)

Lidi neblbněte - na jednu stranu se hrozíte termoplastů (igelit/PET) používaných za relativně nízkých teplot, ale klidně přepalujete olej na teflonu, pochutnáváte si na křupavých hranclech pokrytých plexisklem a vesele baštíte "čerstvé domácí pečivo" z obilí ošetřeného glyfosfátem v mikroplastech...  :whistling:

Upraveno uživatelem Radek124

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...