nekdo Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Odesláno 14. května 2019 zapekaci miska, nebo miska na mufiny
nekdo Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Odesláno 14. května 2019 https://www.homeware.cz/zapekaci-misky/pripadne tescoma https://eshop.tescoma.cz/miska-na-muffiny-gusto-9-cm-2-ks
Kuba13 Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Odesláno 14. května 2019 ........před časem si pěknou litinovou kokotku koupil mAra ne ? :-)
Radek124 Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Odesláno 14. května 2019 Dneska samodomo Méchiko-stájl, ještě teď mě pálí huba... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lloffass Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Odesláno 14. května 2019 (upraveno) ... Méchiko-stájl, ještě teď mě pálí huba... No a počkej teprve zítra Upraveno 14. května 2019 uživatelem lloffass
Moty Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Odesláno 15. května 2019 Jó a nemohu nevyužít příležitost - kdo by věděl oficiální terminus technicus pro tu jednoporcovou zapékací misku na foto výše? nebo ramekin
minimus80 Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Odesláno 15. května 2019 Vzdy ma potesi ked sa mi zadari doma navarit nieco co som obkukal v restike Včera špargla s šupke varenymi zemiakmi a holandskou omačkou. Omačku som robil prvy raz, moja variacia bola zltka,vinny oc., cukor, sol, korenie, roztop. maslo + makky kozi syr a kapary lebo boli prave v chladnicke, Omačka aj bez syra by bola výborná, musim robit omacku s našlahanych žltkov častejšie. Dnes rychla pizza Gorgonzola & špenát, super! Odoslané z SM-A600FN pomocou Tapatalku
Maxel Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Odesláno 15. května 2019 Já dneska jednu stánkovou klasiku. Langoše.
honza71 Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Odesláno 15. května 2019 (upraveno) Langos jedine s tou cesnekovou vodou !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Manzelka je zrovna v sobotu delala. S kecupem a sejrem to je pro maly deti ;-) Upraveno 15. května 2019 uživatelem honza71
Maxel Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Odesláno 15. května 2019 (upraveno) Sichr. Šak todle taky bylo pro děcka ? resp. ženu a synátora. Můj flák byl s česnekem a domácí rajčatovou marmeládou s chilli ? viz. foto, co tu (už se dá říci před lety) dával Tom4. Jenom to nebylo tak fotogenický no Upraveno 15. května 2019 uživatelem Maxel
krutor Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Odesláno 16. května 2019 Tunak :-) Vim ze se dela min propeceny, ale ja sushi nerad. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Odesláno 16. května 2019 Tak jsem si koupil tu Anovu a nechápu, že to nepoužíváte. Já nerozumím tomu, že jsem to neměl. Třeba vajíčko bych takhle nikde nedal. Maso taky super, hlavně drůbež a paradoxně to až tolik netrvá. Spíš je to naopak pohodlné, čas to nežere. Normálně tam na hoďku-dvě švihnu to co dělám a jdu si zacvičit nebo ještě pracuji. Kdybych to dělal jinak, tak u toho musím pořád být...
Moty Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Odesláno 16. května 2019 já mám furt problém, že to vaříš v igelitu
Návštěvník Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Odesláno 16. května 2019 To si myslím je v pohodě, ostatně naprostá většina věcí co koupíš v obchodě je v igelitu....
VS Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Odesláno 16. května 2019 (upraveno) já mám furt problém, že to vaříš v igelituStejného efektu dosáhneš v pomalém hrnci a bez "igelitu". Ale igelit (měkčený PVC) se na to opravdu nepoužívá. Pytlíky jsou z PET.Není plast, jako plast. Upraveno 16. května 2019 uživatelem VS
Návštěvník Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Odesláno 16. května 2019 Stejného efektu dosáhneš v pomalém hrnci a bez "igelitu". Ale igelit (měkčený PVC) se na to opravdu nepoužívá. Pytlíky jsou z PET.Není plast, jako plast.Tak tomu stejnému efektu nevěřím
Moty Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Odesláno 16. května 2019 To si myslím je v pohodě, ostatně naprostá většina věcí co koupíš v obchodě je v igelitu....to sice ano, ale nevaříš to v tom Stejného efektu dosáhneš v pomalém hrnci a bez "igelitu". Ale igelit (měkčený PVC) se na to opravdu nepoužívá. Pytlíky jsou z PET.Není plast, jako plast.jasně, ale furt je to plast
Radek124 Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Odesláno 16. května 2019 (upraveno) Lidi neblbněte - na jednu stranu se hrozíte termoplastů (igelit/PET) používaných za relativně nízkých teplot, ale klidně přepalujete olej na teflonu, pochutnáváte si na křupavých hranclech pokrytých plexisklem a vesele baštíte "čerstvé domácí pečivo" z obilí ošetřeného glyfosfátem v mikroplastech... Upraveno 16. května 2019 uživatelem Radek124
montemar Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Odesláno 16. května 2019 toustik s trhanou veprovou krkovici, rukolou a habanero majonezou.. neni to spatny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Odesláno 16. května 2019 S tou krkovicí ti budem muset věřit, no Ale jinak pěkný jídlo jako vždy!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se