Návštěvník Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2011 Fakt tam byl,a to si vezmi,že mrazy zrovna minulý týden nebyly.Ale to je Mechov:) dobřéééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2011 dobřéééé Ale teplo taky uplne nebylo. To nevim, vo co ti de, pane Posmevacek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2011 Ale teplo taky uplne nebylo. To nevim, vo co ti de, pane Posmevacek. Nic, momentální erupce nezdravého lokálpatriotismu Prostě někde uvnitř to všech Polabanech, Polabankách i Polabančetech je.... A my naplaveniny sme to fofrem přejali... Jo wole, mám ti na piknik chystat na grilování zeleninový špízy nebo polkneš s nám i nějakou naloženou mrtvolu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2011 Nic, momentální erupce nezdravého lokálpatriotismu Prostě někde uvnitř to všech Polabanech, Polabankách i Polabančetech je.... A my naplaveniny sme to fofrem přejali... Jo wole, mám ti na piknik chystat na grilování zeleninový špízy nebo polkneš s nám i nějakou naloženou mrtvolu? Ocistena pupava pampelisky chutna jako kedluben. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2011 Ocistena pupava pampelisky chutna jako kedluben. Aha, a kde to mám koupit? Co je to ta pupava? Co kuřecí prsa marinovaný v pomerančové šťávě a chilli... To zní taky obstojně zeleninově, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2011 Aha, a kde to mám koupit? Co je to ta pupava? Co kuřecí prsa marinovaný v pomerančové šťávě a chilli... To zní taky obstojně zeleninově, ne? To by se muselo vedet, v jakejch pomerech a kde to kure vyrustalo, co jedlo, jak zilo, na co zemrelo, a tak. Aby me to nenarusilo cakru. Chilli OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2011 Ocistena pupava pampelisky chutna jako kedluben. Popel kůry hlohu nahradí sůl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2011 Popel kůry hlohu nahradí sůl. To jsem nevedel. KFL ma hodne hlohu, myslim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2011 (upraveno) To by se muselo vedet, v jakejch pomerech a kde to kure vyrustalo, co jedlo, jak zilo, na co zemrelo, a tak. Aby me to nenarusilo cakru. Chilli OK. málem chcíplo ve vajíčku, protože máma slepice ho nezahřívala pořádně jako ostatní. Když se vyklubalo, vidělo do okna kuchyně, jak jeho vlastní matku strká hospodyně do hrnce na vývar, vyrůstalo v příšernejch poměrech se zlou slepičí macechou, bydlelo na nejspodnějším bidýlku, gde na něj s.raly ostatní slepice, žralo podměrečné žížaly, pařátky si zle obrousilo o tvrdou nehostinnou kamenitou půdu na dvorku, takže když ho sežeřeš, tak mu uděláš tu nejlepší službu jeho bídného kuřecího života a tvoji čakru to vytuní, že se ti o tom doteď ani nesnilo. Upraveno 7. července 2011 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2011 ty wole z vás by jeden umřel hladem, jdu si rychle spařit kuskus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2011 Milisi, až sklidím první letošní úrodu chili, tak ti pošlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2011 nechtěla jsem hradec urazit,deset let jsem tam žila,ale studia v pardubicích mne naštípla a jako rodilá plzeňka si teď dělám srandu i z perníka:). Jakpa jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2011 málem chcíplo ve vajíčku, protože máma slepice ho nezahřívala pořádně jako ostatní. Když se vyklubalo, vidělo do okna kuchyně, jak jeho vlastní matku strká hospodyně do hrnce na vývar, vyrůstalo v příšernejch poměrech se zlou slepičí macechou, bydlelo na nejspodnějším bidýlku, gde na něj s.raly ostatní slepice, žralo podměrečné žížaly, pařátky si zle obrousilo o tvrdou nehostinnou kamenitou půdu na dvorku, takže když ho sežeřeš, tak mu uděláš tu nejlepší službu jeho bídného kuřecího života a tvoji čakru to vytuní, že se ti o tom doteď ani nesnilo. To by mě zajímalo, kterou čakru mu to bude tunit...vy dva vohnouti. Spíš karma vole, karma. Jináč to zní dobře, to kůře na chilli...jo a kdyby ta drzá Plzeňanda dorazila, tak by jste jí hoši určitě ukázali, zač je v Pardubicích perník a v Mechově pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2011 Milisi, až sklidím první letošní úrodu chili, tak ti pošlu Tyjo, dík. Mně se pěstitelství moc nedaří, abych pravdu řek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2011 (upraveno) Já to taky pěstuju tak nějakpodivně, nikdy to nepálí dost. Máte fígl? NA slunci, foliák či skleník? Kravský nebo koňský h...o?...a navíc máme vždycky tak nízkou výnosnost, že tu papriku považuju spíš za pokojovou rostlinu než za plodinu edit:edit Upraveno 8. července 2011 uživatelem Alina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2011 Alino, musíš začít tím, že vybereš konkrétní odrůdy chili, které chceš pěstovat /ale i tam je pravděpodobnost, že ti prodávající pošle něco jiného, protože to poznáš až když začnou růst plody/. Potom je to stejné jako s paprikou. Já je po předpěstování z části přesazuji do kontejnerů /kvalitní "silná" zemina a hnojení je základ/ a větší část vysázím rovnou do fólijáku. V současné době jsem se dopracoval k tomu, že tam už nic jiného nemám /citrónovou trávu nepočítám/. Rostliny v kontejnerech pravidelně "venčím" na přímém slunci. Přihnojovat i na list, bacha na přelití /spíš méně, než více/ a potom jen čekat na úrodu. Jestli chceš, tak ti pošlu semena Habanera Red /kolem 300.000 - 500.000 SHU/ z loňský sklizně, nebo něco z letošní. Tam je ďábelská ostrost zaručena, klíčivost téměř 100%, nejméně dvě sklizně. Potom už to není ono, chybí tomu sluce, muselo by se svítit sodíkovkou jak v pěstírně konopí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2011 Byl bys laskav . JEdu na dva truhlíky, bude jich stačit pár. Vždycky jsem rostliny rovnou někde koupila, odrůdu nikdy nevím, stejně jako letos. Takže základ je pořádně prohnojená zem a teplo a kua, to snad musí jít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2011 Pošli mi v SZ doručovací adresu a já ti to po neděli pošlu a přidám "vzorek" z loňské sklizně. Ale bacha, je to fakt ostré. Pozor na oči a tak .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2011 kedze jedalen cez prazdniny nevari, musel som sa do toho pustit sam spagety a to cervene je lasagnova masova omacka a nejaky ten siera ta cervena omacka fakt ide blbo dole z obrusu.. to mate tak, ked jete nad knihami.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2011 Zajímavý pokus, který dokazuje, že úroveň hodinek není přímoúměrná úrovni kultury stolování jejich nositele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se