montemar Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2020 (upraveno) obět Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. ledna 2020 uživatelem montemar
montemar Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2020 obět upgrade Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tom4 Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2020 Tedy elektrická udírna a piliny na uzení místo dřeva a ohně má svoje specifika, ale tak nějak už po prvním pokusu tuším že s tím dokážu žít :D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2020 (upraveno) Ehm, kdy že?s řikal se uvidíme? ? paráda! Upraveno 14. ledna 2020 uživatelem Maxel
Filip.J Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2020 Já jenom tak na punk a zase zalezu pod placatej kámen: Večerní svačinka místo obvyklé klobásky nebo salámku nebo čokoládičky...Klobouček všem tady! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tikzot Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2020 Dneska moje asijská kachnička! Kurwa to bylo ale fakt dobrý! Ólfreš;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tikzot Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2020 Diky, maestro!recipe je zase jen moja improvizace na thai a chuti co mam rad;-)kachna prsa vime, jen zprudka orestovat a dotahnout v troube na pozadovanou barvu.ta smes je pak choi, bambus fresh, salotka, chilli, cesnek, zazvor, citr trava, hoisin omacka a shitake houby. cesnek a chilli orestuju na oleji, vyndam, pridam salotky, zazvor, citr travu, trochu pomeranc kury suseny a necham rozvonet a uz tam davam vse ostatni, zarestuju a ted trochu vyvaru- tady ideal silnej kachni(koupil sem celou kachnu, zkostil prsa, stehna, ze skeletu a kridel vyvarek, stehna upecu a prsa na thai tady) pak uz jen zakapnout trochou ryzovyho octa a pridat hoisin omacku dle obliby, ja ji miluju, takze davam dost ;-) sezam bilej a cernej a je to hotovy! Jasmin rejže je jasna.Easy a za pul hodky max servis;-)je to klasicka palivo, sladko-kysela chut, to nic neprekona;-)dulezity jsou vsechny ty ingredience fresh( bydlim kousek od sapy) to je proste na tyhle veci nejlepsi a maso hezky nalozeny nasoleny aspon den.
Maxel Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2020 Díkes Zařazuju na seznam weekly meal planu!
tikzot Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2020 Neudelas fail;-) a kachnu kup fresh v lidlu, byla skvela, prsa jak dort, sem nechapal - mel sem trochu obavy nebot poland, ale supr;-)
Maxel Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2020 Do Sapy to mam daleko, ale co tak koukam, až na pak choi (a asi ani ten) to nebude big deal schrastit aji tady u mě na vesnici (čako). Lidl je jasná volba. Zejtra tam sjedu.
tikzot Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2020 Tak tak a da se fakt improvizovat a jinak mas trznici vietnamese kousek v hloubetine;-)
Maxel Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2020 Nekeke... sem to teda moc nešpekuloval, co tady kolem máme.Rohlík(.cz) zatim vesměs uměl fšecko. Musim se mrknout
Moty Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2020 Do Sapy to mam daleko, ale co tak koukam, až na pak choi (a asi ani ten) to nebude big deal schrastit aji tady u mě na vesnici (čako).Lidl je jasná volba. Zejtra tam sjedu. pak choi ma Lidl docela běžněspíš mě překvapilo to bílý shi-také
Maxel Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2020 Nevíte kde by se dal sehnat kozí sýr v takových ?malých perličkách?? Ikea má v bistru salát s nakládanou hruškou, rukolou a právě takovymdle sýrem ? chci to udělat doma, ale nemůžu ten sýr nikde najít.
Návštěvník Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2020 Pane @Maxel mám dotaz Když jsi tady dával, že v sous vide hodíš vše na stejnou teplotu a potom postupně odebíráš. Podle čeho určuješ čas? Protože já jsem zrovna u zeleniny (mrkev/brambory) našel jen výrazně vyšší teploty na Anova/Joule a tak kdybych používal například 56 stupňů, tak nevím jak dlouho to tam nechat. Poslal bych sz, ale může to zajímat i někoho jiného.Díky.
Maxel Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2020 (upraveno) Je to simpl jak facka. Sem to vodhadnul. A jaxem psal výše ? chřest vyšel na jedna s hvězdou, fenykl naopak. Zítra se chystam na poslední, baby karotku. Ale je měká i v pytlíku, tak čekam, že bude OK. Takle ještě. Sem to tudle řešil myslim s tengem, kterej teď má sous vide vercajk pučenej. Priorita byla maso, resp. hovězí steaky. Tam mam osvědčených 55-57st. a jelikož sem lakomej, chtěl sem vynaloženou energii maximálně vytěžit (jak rád používá Petr Mára). Proto jediná možnost byla naládovat tam všecko, natáhnout čas a postupně vyndavat, co bude ready. Nejni to asi ten best postup... sichr Jinak dneska simple dish ? carpaccio z červené řepy s kozím sýrem, opraženou pinií a kapkou medu. V jednoduchosti je síla, a pořád se to potvrzuje! Upraveno 17. ledna 2020 uživatelem Maxel
Návštěvník Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2020 Ok to je presne odpoved co jsem nechtel slyset :-D Cekal jsem neco jako tady mas odkaz na web, pres foto automaticky pozna surovinu. Vyfotis vse najednou, das teplotu a potom ti to napise na mobil pokazde 10 min pred tim, nez budes muset neco vytahnout :-D
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se