Maxel Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 Závitky in progress. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 Maxeli, tusim si pisal, ze v sobotu nakupy, v nedelu priprava, ale zena mala chut na sladke uz dnes, takto to dopadlo. Moc nemusim jablkove dezerty, ani dokonca almás pité, ale Tatranska Teta je bohovske zradlo. V zivote som to este nejedol, ani nepiekol, tak neviem ci sa to vyklapa a konzumuje teple alebo studene, no za 15 minut bolo po vsetkom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 (upraveno) No vida, a to sem myslel, že v tom zůstanu sám. Vypadá to skvěle. Jsem rád, že chutnalo! Držel ses postupu nebo přišla i nějaká vlastní invence? Jinak vyklápí se horké. Pak nechává zchladnout. Ale nejni to mantra. Upraveno 27. února 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 Postup ten tvoj webovy, este je tam plus jedna hruska, a do uvareneho ovocia a karamelu som dal nadrvene orechy. Plus 1ks skorice a 2 klinceky. Cesto bolo listkove. Schladnut to nestihlo:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 Tady to asi znáte, ale menší tip. Vždy jsem bojoval s obyčejnou rajčatovou omáčkou na špagety, buď to bylo moc kyselý nebo jsem to pořád musel dochucovat cukrem... a nikdy to nechutnalo jako v dobrý italský restauraci. No a pak jsem poznal rajčata San Marzano...od tý doby nekupuju nic jinýho. Krásně slaďoučký a výborný...víceméně to stačí jen ohřát a osolit A to normálně syrový rajčata nesnášim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 u nas tarte tatin neprosel, byl pred tydnem, dneska makovy zavin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Fešnej závin. Zrovna včera dělal Maršálek v Kluci v akci podobnej — maková Bába. Zajímavej recept. https://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/221562221900005/ U nás na neděli pro změnu kuře. Od včera se válelo v solno-bylinkovém nálevu, teď bude cca 2-3h vodpočívat v lednici s maldonskou solí; tzv. dry brining. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 chlapi, zadam o radu, potrebuju koupit formu na tyhle zaviny a toastaky.idelane 30x10x10. to, co jsem koupil (nejaka italska zelezna forma) neni ono, pripika se to jako prase, u toastaku jsem mel dost stesti, u zavinu uz min, a to vymazavam vdycky fest. diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 před 2 hodinami, Maxel napsal: Fešnej závin. Zrovna včera dělal Maršálek v Kluci v akci podobnej — maková Bába. Zajímavej recept. https://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/221562221900005/ U nás na neděli pro změnu kuře. Od včera se válelo v solno-bylinkovém nálevu, teď bude cca 2-3h vodpočívat v lednici s maldonskou solí; tzv. dry brining. pekne, pekne. Ja mam recept od Vanka. chutna to paradne, jen to kynulo skoro pul dne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 lasagne dneska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Tarte tatin challenge accepted:) Jinac rychlolasagne a polivka z cervene cocky, zazvoru a kari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 (upraveno) Pěkně! To máš jabka... nějakou sovětskou odrůdu? :)) Oběd hotovo. Krátkej voraz a jdu na tatina Upraveno 28. února 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 (upraveno) Jo, sem zapomněl. Ta plněná a zapečená brambora byla premiéra, a dost se to povedlo. Ingredience: grilovací brambora (neboli velká jaxviňa) camembert gruyére smetana 33% pažitka/petrželka výpek z kuřete sůl Bramboru předvařit do poloměkka, a dopéct spolu s kuřetem na 200st. 10-15min. před kuřetem vyndat a nechat pár minut vodfrknout. Nožem odříznout vrch cca v 2/3. Ještě za tepla vydlabat vnitřek brambory, zbyde taková lodička. Lehce osolit. Bokem připravit náplň = vnitřek camembertu bez kůrky, nastrouhaný gruyére, pár lžic smetany, pár lžic výpeku, pažitku a petrželku dobře promíchat. Horkou br.dužinu smíchat s připravenou směsí. Naplnit brambory a dát zapéct pod gril na cca 10min. Voala. Upraveno 28. února 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 (upraveno) Maxel: Pěkně! To máš jabka... nějakou sovětskou odrůdu? :)) Karamel a jarni slunko udelaly sve:) Upraveno 28. února 2021 uživatelem dan83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 #wkndchallenge TARTE TATIN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 (upraveno) Pred rokem padla otazka, jestli jde ve fermentacni nadobe Kilner delat kimcchi. Jde a je vyborne. Suroviny nakoupene v makru (korejske chilli vlocky a ryzova mouka). Vse ostatni v jakekoli vecerce. Upraveno 1. března 2021 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 (upraveno) Návrh na #wkndchallenge = GULÁŠ. Ač se to bude asi zdát divný, pro mně oblast minimálně probádaná. Budu tudíž rád za vaše tipy & triky na fajnovej gulášek. Může být asi jakékoliv maso, já pudu po klasice s hov.kližkou. Asi jediný, čeho bych se chtěl vyvarovat, je styl legendárního prezidentského (burgund)guláše podle Václava Havla; v podání Ondřeje Hejmy. To byl strašnej paskvil. Upraveno 2. března 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Tak tenhle humáč jsem viděl a s každou další přidanou ingrediencí zaúpěl Jinak dobrý téma, snad vyjde čas... Kromě kližky dělám dost často z hov. krku, taky vhodný maso na delší vaření. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 výbornej je z pštrosí kližky, to je lábuž, dělám ho v papiňáku, kolik masa tolik cibule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Vidíš sakra, pštrosa jsem z Tebe už ranec dlouho nemámil Farma pořád jede? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se