Tom4 Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 (upraveno) Jsou úplně stejné, se zavřenýma očima nepoznáš jestli jíš fialové nebo žluté. Upraveno 26. dubna 2021 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 Fettuccine s krevetama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 Krevety maj zrovna v Lidlu, je španělský týden. Že by weekend challenge ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 Pocita se mi to uz do vikendu? Ja ted budu zaneprazdneny, chystam kanci hody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 Krutor má omluvenku na kančí hody (závist), a my bysme mohli dát jako víkendové téma KREVETY. Takle obecně, zbytek na fantazii nože a vařečky. Co řikáte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Kanci panenka s kroketama, nebe v hube. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Todle je pecka !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Dik zacinam mit obavy aby z divocaka neco do vikendu zbylo. Sous vide kotleta,venku dodelana na ohni. Vyvar pujde na polevku a do sklenek na omacky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2021 Dalsi davka kimci. Vyfotil jsem i dve slozky, ktery mu davaji grady. Papricky jsou z makra a krevetova pasta z netu eshop taste of asia z Havirova. Tedka mi trochu ujela ruka s tou pastou, tak kimci chutna jak vysypany z boty staryho korejskyho rybare. Je moc dobry . Ten product placement jsem sem dal, aby dalsi nakladaci vedeli kam jit. Ja to hledal dost dlouho. Tantiemy z toho neberu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 29. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 Jedna rychlovka pred cestou. Krevety na masle s cesnekem. Aneb fotky pred a po. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 Poslední dobou frčim na japonské majonéze. Následek sledování kanálu Sam the cooking guy. Spolu s třemi druhy sýra a kváskovým chlebem skvělej sendvič. Aneb... guilty pleasure po dvaadvacáté Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 29. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 Pánové, jste fakt frajeři! Tohle vlákno mě vždycky magicky přitáhne a pak tady nechápavě kroutím hlavou. U nás byly fazole z tchýniny zahrádky po indicku, libeček z naší zahrádky, rajčata v tom jsou z Lidlu, koření z nějakého stánku na trzích (garam masala, kurkuma, curry, chilli), rýže z Tesca. Zdravé, dietní, a stejně furt tloustneme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Špekáky na čarodky je tradice. Příští rok už budou u baráku na ohni, dneska na grilu. I tak byly dobrý. Focaccia tentokrát by Pizza Nuova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellé Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Ja len rak skromne..nieco sladke na vikend. Baklava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 Baklava parádní! Jak nejsem na sladký, když je v Lidlu řecký týden, dycky si platíčko koupim a za pár dní je fuč. Musí to bejt docela prcačka, ne? Já dělam na oběd kuře, čimž už se tu chlubit nebudu. Zkoušim ale, krom obligádní kaše pro děcka, novou jednoduchou přílohu, kterou sem vykoukal včera u Sama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 Teleci kyta s hobouvou omackou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 Tomovi sneci...pre ditko bez polevy, druhy plech iba s cukrom a karamelom. Je to zradlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 (upraveno) #wkndchallenge Tygří ká na bílém víně, česneku a šalotce. Konfitovaný česnek, ředkvičkové klíčky, bagetka. Žádná velká věda, ale rodinka si jen mlaskla (na mě samo nezbylo). Navíc co se krevet týče, a mořských plodů obecně, jsem zastáncem škodováckého simply clever. Upraveno 2. května 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 (upraveno) Ja si na dnesek objednal sekanou K obedu byla s naslehanou brkasi no a k veceri jsem si flaknul platek na chleba potrenej horcici a na to kyselou vokurku. Jestli clever netusim, ale simple to bylo urcite a moc dobry taky. Upraveno 2. května 2021 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se