Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja dneska nestiham fotit, ale tak aspon teda napisu mozna nekoho inspiruju jako me chlapci hore s tiramisu.

Smazak s hranama
Hummus s pitou a zeleninou (tady sem uvaril jeden robot)
Ramen (delam ho od zacatku roku uz po 4 a pokazdy jinak, strasne me to jidlo bavi)
Obri pekac tiramisu s jahodama (trochu twist kafe, rumu a vanilkovyho burbonu), neni to tradicni, ale sem ze sicilie takze fuck it.
Na zejtra ready rozpejkany testoviny s fetou a rajcakama

Jedinou fotku co mam je ten pekac (espresso cup for scale)
a576a295494bad6d969fad2b41c3a4d2.jpg

A 3/4 misek k ramenu (zabere mi to dycky pul lednice to me na tom jediny sere)
2a794be2d25a8e7cabcf7f4df65d934a.jpg

Odesláno

Pri pondelku jsem si dopral vydatny obed. 😀

Polevka/krem z cervene cocky a burgr s trhanym hovezim. 🙂

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Je potřeba si ten pondělek zpříjemnit.
Souhlas 😉

Na roládu došlo až dnes. K tomu provensálská majda a pečené brambory. 
Jako dezert horká láska. 

Odesláno

Pekne prosim, at to nemusim hledat xy stran zpet. Hodte mi sem ten navod na utopeni kurete do nalevu. Pamatuju si jen 35-40g soli na 1litr vody. Nic vic.

Dekuji 

Odesláno

vychází mi to cca 0,8 l na kilo kuřete, do nálevu dávám černek, divoký koření, tymián a rozmarýn necháš po provaření vychladnout. pak do toho  klidně na 24h namočíš celý kuře, zatížím ho další nádobout s vodou, když byla zima tak venku za normálního očasí už raději lednice. hodinu před pečením vytáhnout, omýt a velice důkladně usušit, pak nasolit a dát na rošt do trouby, pod to plech a do něj klidně brambory na plátky, kape na ně šťáva a udělaj se Ti s kuřetem. Dle velikosti to vychází na běžný kuře +/- 70 min na 220st horkej vzduch, já dělal 3,5kg krávu a dal sem ho jen na 175 st horkej vzduch cca 1,5h

pak ho vytáhneš necháš cca 20 min rozjet šťávy a pak až porcuješ

Odesláno

Něco z posledních dnů: vepřový na jabkách a skořici, pomalu tažený hovězí s fazolema a já mám zas zaděláno na marmošku...

Odesláno
před 5 hodinami, Tom4 napsal:

Bezva, chutnaly?

Já dnes na oslavu toho že si konečně můžu dát oběd na terase v tričku a ne ve vaťáku spíchnul rýži s rybou a avokádem.

jo, za mě dobrý, ráno ještě lepší, hlavně je super, jak je toho hodně. Ještě jsem do másla na potření těsta nalil voňavej rum a voní to fakt parádně.

Odesláno

Tento víkend na cestách, takže se budu jen kochat. Jinak teda pro inspo - Ramen leží od neděle (postupně ho likviduju, udělal sem toho kotel) a je každej den ležení o něco lepší. :) 

Odesláno
před 1 hodinou, Tom4 napsal:

Víkendový challenge ;)

předkrm: ruské vejce

polévka: boršč

hlavni chod: šašlik

dezert: ruská zmrzlina

Ntvl :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...