montemar Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Odesláno 28. června 2021 a tenky platky wg bych vubec tepelne neupravoval.. carpaccio nebo naskrabat tatarak..
JoyStick Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Odesláno 28. června 2021 Podle fotky toho má @Maxel dost na obě, případně všechny 3 varianty, to bych se zas nebál, že v jeho podání "zlehka" je 10 deka
Maxel Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Odesláno 28. června 2021 (upraveno) Skoro přesně, 15 deka Jo, brioška by byla fajn. Ono ale todle od Merhauta chutná hodně podobně, ač vypadá docela jinak. Maso šlo na gril asi na 15-20s. Víc ne. Nebudu vás napínat. Dopadlo to skvěle! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. června 2021 uživatelem Maxel
JoyStick Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Odesláno 28. června 2021 Jo to só sourdough houske, tož dobre no. Jo vypadá to skvěle, du si ukrojit pár plátků tý 7 hodin tažený krkovice co sem dělal do 2 do rána v sobotu a budu se tvářit že to je wagyu
Bob Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Odesláno 28. června 2021 Test novyho grilu, musim rict ze to maso bylo skvely, i kdyz mi to trochu ujelo a bylo to medium+ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JoyStick Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Odesláno 28. června 2021 No wagyu to nejni, ale jist se to da Krom chleba (nechtelo se mi rozmrazovat celej bochnik kvuli 1 sandwichy) vsecko domaci. Ty nakladany vokurky se mi taky povedly, se musim pochvalit
Maxel Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Odesláno 28. června 2021 Pěkně! Poděl se pls o recept na krknu, o víkendu bych prubnul.
JoyStick Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Odesláno 28. června 2021 Jesi to bylo na mě tak nevim na co recept? Na ty pickles?
Robero79 Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Odesláno 29. června 2021 tak taky pridam neco z nedelni grilovacky, BBQ bucek metodou 3-2-1 na uhli, zauzeny tresni. Zatim jednoznacne moje nejnarocnejsi grilovani.fotky mizerny od pribuzenstva, sam jsem to nestacil ani nafotit jak rychle se to sezralo [emoji1787]bucek extra libovy, veskere vnejsi sadlo a kuze orezano - jen maso ve 2 vrstvach oddelene tenkou vrstvou tukunalozeno den predem na sucho ve smesi: uzena paprika, koriandr, sul, tymian, suseny cesnek, cibuleduseni: trtinovy cukr, maslo, pomerancova stavafinal: BBQ omacka: koriandr, med, rajc.protlak, jabl.ocet, worcestr, sojovka, uzena paprikagrilovano neprimo 6 hodin mezi 110-130 st. na rostu: 3 hodiny s obcasnym pridanim par vetvicek z tresne, 2 hodiny v alobalu, 1 hodina s bbq omackoubyl jsem trochu skepticky, ale vysledek prekvapil vsechny. Ale drzet konstantni teplotu ve weberovi mi dalo pekne zabrat, priste to zkusim normalne v troube.
Maxel Odesláno 30. června 2021 Nahlásit Odesláno 30. června 2021 (upraveno) Bůček hodně dobře! U nás to nikdo, krom mě, nežere, tak na to seru. U nás po vydatném off-house obědě jen vyklusáváme. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. června 2021 uživatelem Maxel
Bob Odesláno 30. června 2021 Nahlásit Odesláno 30. června 2021 (upraveno) Ja musim az bude cas ten bucek v grilu zkusit, to musi byt dalsi level my dnes kalamary a tunak. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. června 2021 uživatelem Bob
Bob Odesláno 30. června 2021 Nahlásit Odesláno 30. června 2021 Jo minutu na kazdou stranu jako vzal jsem maly kalamary protoze jsem je jeste nikdy necistil, to je voser, priste beru velky
Maxel Odesláno 30. června 2021 Nahlásit Odesláno 30. června 2021 Jooo, známe Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bob Odesláno 30. června 2021 Nahlásit Odesláno 30. června 2021 (upraveno) Ja to nefotil, ale kdyz jsem z toho tahal ty vnitrnosti tak me trochu kopalo, zlaty krevety pripomelo mi to vietnam, dal jsem si squid with egg, rikal jsem si, oni asi udelaji michany vejce a naplni ty kalamary, hovno to byly kalamary s tim bordelem uvnitr, fuj Upraveno 30. června 2021 uživatelem Bob
Maxel Odesláno 30. června 2021 Nahlásit Odesláno 30. června 2021 (upraveno) Jo, a bacha na průhlednou páteř. Občas se jí potvoře nechce ven. Já je dělal pár let zpět plněné takovou nádivkou, a podávané s krevetami a rajčatovou omáčkou. Jako gut, ale za tu prcačku to (tenkrát) nestálo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. června 2021 uživatelem Maxel
Maxel Odesláno 1. července 2021 Nahlásit Odesláno 1. července 2021 Grilovaná krůtí játra s tymiánem a brandy, pečené grenaille, domácí aioli a rajčatový salát. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 2. července 2021 Nahlásit Odesláno 2. července 2021 (upraveno) Šel sem kolem řezníka ve Kbelích a neodolal, měl tam fajnový kolínko. Zkoušim tedy druhý pokus o porchettu, tentokrát s vykoštěným kolenem. Je to taková jednohubka půlkilová, nic velkýho. U nádivky sem ubral na bylinkách. Jinak víceméně klasika. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. července 2021 uživatelem Maxel
honza71 Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Odesláno 3. července 2021 A ted uz to jen rychle zbastit Hezkej dlouhej vikend vsem ! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Odesláno 3. července 2021 Kopračka a bez stajlingu, ale ingredience skoro vse nase domaci, takze chutove prijemnej obed. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se