Návštěvník Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 nevím, jak bych to podal decentněji. je mi Kubo upřímně líto, že se podruhé za sebou v krátké době musím vopřít do tvého kulinářsko estetického snažení. To maso vypadá jak z čoklí konzervy. Promiň, ve skutečnosti jsi milý,mladý, sympatický člověk a jsem v tvé společnosti rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 ale zase uznej, že ty fazolky se mu povedly, chytly správnou zelenou barvu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 ale zase uznej, že ty fazolky se mu povedly, chytly správnou zelenou barvu Jsou přibarvený, podívej se na barvu toho chleba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 Jsou přibarvený, podívej se na barvu toho chleba. Mně to celý přijde jak z Photoshopu, talíř je jak namalovanej na stole a chleba je jako vy visel ve vzduchu... Jakube, ty jsi vařil virtuálně.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 Dnes jsem dělal klasiku, knedlo-zelo-vepřo Tady je porce prcka s polentovýma knedlíkama - Houskovej knedlík jsem koupil, ten mi doma nejde. Ale i ten, časem, zvládnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 Dnes jsem dělal klasiku, knedlo-zelo-vepřo Tady je porce prcka s polentovýma knedlíkama - Houskovej knedlík jsem koupil, ten mi doma nejde. Ale i ten, časem, zvládnu No fuj,po nemocniční dietě mi dělat takové chutě,za to by měl být ban. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 No fuj,po nemocniční dietě mi dělat takové chutě,za to by měl být ban. Teda chtít po moderátorovi aby si dal ban ale na tom talíři to vypadá krásně,jdu loupit do kuchyně manželka dělá bramboráky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 Teda chtít po moderátorovi aby si dal ban ale na tom talíři to vypadá krásně,jdu loupit do kuchyně manželka dělá bramboráky Jděte se bodnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 Bohumile...Ty se z toho za chvilku vylížeš a budeš si to moct dát. Víš, co to bylo pro mne, s mou slinivkovou dietou ??? Ani ochutnat jsem si netroufl....vařím, v podstatě, jen po paměti....a dle citu. Ještě teď je provoněnej celej byt....UÁÁÁÁÁÁÁ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 Bohumile...Ty se z toho za chvilku vylížeš a budeš si to moct dát. Víš, co to bylo pro mne, s mou slinivkovou dietou ??? Ani ochutnat jsem si netroufl....vařím, v podstatě, jen po paměti....a dle citu. Ještě teď je provoněnej celej byt....UÁÁÁÁÁÁÁ Ano vím co je slinivková dieta,táta ji drží nafurt /ne dočasně/.Ale zase na druhou stranu se cítím lépe a mám o pár kil míň.Občas je ta dieta i přínosná /jím to co moje děti t.j.krupice,sladká rýže,špenátek atd./A to moje chtěla tento týden vařit dobrou zelnou polévku s uzeným, uáááááá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 Já to mám taky asi nafurt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2011 Opět něco jednoduchého... Do velkého pekáče naleju olivový olej (stačí málo - jen pokrýt dno) a přidám na kolečka nakrájené syrové neloupané omyté brambory (samozřejmě vybíráme pěkné) + libovolnou přílohu (v tomto případě nastrouhaná kedlubna, ale může být zelí, houby, cibule nebo ... řepa? ). Osolíme, přidáme kmín či další koření dle chuti a promícháme. Na uvedenou směs položíme osolené maso (zde vepřové řízky, ale jde to např. s kuřecím masem), přikryjeme poklicí a dáme do trouby cca 200 C na dvě hodiny (čas přibližný - doporučuji maso kontrolovat, případně otočit a posledních 15 minut péct kvůli "kůrčičce" bez poklice). Tak ricousi, dík, je to moc dobrý. Udělal jsem to s kotletama a použil brambory, cibuli a červený zelí. A dovolil jsem si to proklást sušeným bokem od Bejra z Kněžmosta. Mám rád tohle vaření, kdy to všechno nacpeš do jedný nádoby a zapomeneš na to. Dřív než jsem stih udělat fotku, to zmizelo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2011 Už se těším na semínka které mám od jednoho váženého člena slíbená http://www.novinky.cz/koktejl/246717-sampionat-v-pojidani-paliveho-jidla-skoncil-malem-tragicky.html?ref=boxD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2011 (upraveno) Vtipná příhoda z poledního vaření. Měl jsem naložené hovězí zadní (olej, paprika, sůl, kečup) a těšil jsem, že si ho udělám na čínský způsob. Do hrnce jsem dal nejdříve cibulku, že si ji do toho trochu opeču, a potom přidám maso. Tak jsem i udělal. Vše šlo, jak po másle. Až najednou se tam začala tvořit z čista jasna nějaká hnědá voda. Říkám si WTF, z čeho?! Chtěl jsem tu vodu vylít, aby se mi to maso místo opečení neudusilo. Nakonec jsem si hodil korunou a padlo, že to tak mám nechat. No a nakonec z toho vyšla docela dobrá gulášová omáčka. huh Mýlíš se příteli,to by Horác nepozřel,už jen proto že zastává názot,že kečup a čína je jako lihuprostej fernet o konečném výsledku ani nemluvě Upraveno 8. října 2011 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2011 Už se těším na semínka které mám od jednoho váženého člena slíbená http://www.novinky.cz/koktejl/246717-sampionat-v-pojidani-paliveho-jidla-skoncil-malem-tragicky.html?ref=boxD Neboj, využíval jsem sluníčka, dokud to šlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2011 Podzim je tady: Krémové risotto s dýní Hokaido a parmazánem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2011 Chci si udělat dýni, nadívanou řepou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2011 Já jsem dneska na společenskou objednávku dělal houbovku, vařené hovězí /nic moc/ a houskový knedlík. Fotek asi netřeba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 (upraveno) Sklizeň zahájena /nepočítám to/. Jen pro zajímavost - ten zelený lavor má v průměru 40 cm. Pro všechny zájemce, kteří mi psali - poslal bych vám to sušené, se semínky a popisem. Sice je to sušení chilli peklo /dusí, všechno pálí/, ale těžko bych sháněl tolik krabiček. Po dnešní zkušenosti - kdybyste používali vinylové jednorázové rukavice /10 ks za 12,- kaček/, tak je po použití zahoďte, protože ten kapsaicin proleze dovnitř.edit.: ono to tak na fotce nevypadá, ale byla toho nákupní taška. Upraveno 10. října 2011 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 gandalfe, se zajmem sleduji tve prispevky na tema chilli papricky. beres jeste "objednavky" na vzorky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se