Maxel Odesláno 11. května Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května Na večeři lehký experiment. Onigirazu. Dal jsem lunchmeat, omeletu, nakládané zelí s řepou, avokádo, leďák, sriracha a kewpie. Docela to mělo úspěch, jako prvotina dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 11. května Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května @honza71 Doprej si vic masa Tak prvni pokus s pizzou se povedl, ale do priste to vyladim jeste lip. Ted se pece krkovicka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 11. května Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. května Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května @krutor Parádní pizzina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 12. května Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května Dik asi ted pizzu rozjedu ve velkem a vyladim k dokonalosti. Nakonec se mi nechtelo na trhane cekat... Vytahl jsem ji s vnitrni teplotou asi 67 a roplyvala se v hube. Pulku jsem sezral holou a zbytek dam s krenovou kasi dneska k obedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 12. května Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května Pizza se povedla! Já dnes jen simple rump steak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 13. května Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května Jojo pizza vypadá velmi vydařeně! Jen nějakej ten salámek, nebo šunčička mi tam chybí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května Maccheroncini, omáčka z medvědího česneku s pestem, grilované prso s cherry rajčaty, pecorino. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 16. května Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května Když už začala sezóna...prostě rychlá večeře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května Sushi. Mako s lososem a avokádem. To samé s tuňákem. Nigiri losos, a tuňák s kewpie a sriracha. Jako prvotina ušlo, ale ještě to bude chtít trochu cviku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května Sač. Сач. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května Dojíždím neestetické zbytky, marinovaný losos, ředkev, hovězí nudličky, fermentovaná zelenina, grilovaný hermouš, grilovaná řepa, ořechové glazé, chilli/žitný chlebík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května Drahá si přála ceasara, so be it. S kuřecím, abych tam procpal aspoň nějaký bílkoviny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května Mezitím jsem si založil hovězí (flank) roládu s pestem a prosciuttem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května @Maxel Tak jak dopadla rolada? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května Zatim nijak. Nakonec se chystala jiná kuchyně. O víkendu se na to vrhnu; snad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května @Berbatow zajímavý pokus s tím sačem. Dotaz: jak tomu ten kouř pomohl oproti normální troubě? Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. května Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května První pokus o baklavu. Nehledě na vizuál, chuťové očekávání to splnilo — sladký jak prd*l Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 23. května Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května [mention=2182]Berbatow[/mention] zajímavý pokus s tím sačem. Dotaz: jak tomu ten kouř pomohl oproti normální troubě? Dík.Je to prostě očouzené od ohně. Na té ploténce to vře ještě 20 minut po sundání z grilu. V neposlední řadě je to velmi efektní při podávání hostům, zvláště českým, kteří to nikdy neviděli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. května Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května Díky, zkusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se