Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Dik asi ted pizzu rozjedu ve velkem a vyladim k dokonalosti. 😀

Nakonec se mi nechtelo na trhane cekat... 😀 Vytahl jsem ji s vnitrni teplotou asi 67 a roplyvala se v hube. Pulku jsem sezral holou a zbytek dam s krenovou kasi dneska k obedu.

IMG_3733.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pizza se povedla! Já dnes jen simple rump steak.

IMG_20240512_133032.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dojíždím neestetické zbytky,

 marinovaný losos, ředkev, hovězí nudličky, fermentovaná zelenina, grilovaný hermouš, grilovaná řepa, ořechové glazé, chilli/žitný chlebík.

IMG_20240518_134949.jpg

IMG_20240518_135023.jpg

IMG_20240518_135103.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

[mention=2182]Berbatow[/mention] zajímavý pokus s tím sačem. Dotaz: jak tomu ten kouř pomohl oproti normální troubě? Dík.
Je to prostě očouzené od ohně. Na té ploténce to vře ještě 20 minut po sundání z grilu. V neposlední řadě je to velmi efektní při podávání hostům, zvláště českým, kteří to nikdy neviděli.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...