nizkotucnytvaroh Odesláno 14. července Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července Chalupářské klohnění! Kulajda & Blbouny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 14. července Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července Cacio e Pepe aka tikzot vole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radasw Odesláno 14. července Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července Domácí holanďák dle receptu od Pauluse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července Vyskocilo na novinkach, asi to myslej vazne.. bych blil:) https://www.toprecepty.cz/clanky/7168-rychla-bramborova-kase-z-chipsu-staci-jeden-pytlik-trochu-mleka-a-masla-a-za-par-minut-je-hotovo/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=1326561&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radasw Odesláno 16. července Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července Kuře na paprice a domácí kulatý knedlík 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orite Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července Zdravím, budu pořizovat nové nádobí do kuchyně. Zatím jsem vybral dle místních zkušeností hrnce od ZWILLING a pánve od WOLL. Narazil jsem ještě na nádobí od značka Swiss diamond. Nemá s touto značkou někdo zkušenosti? Nebo bude lepší zůstat u mé zvolené kombinace. Případně jestli znáte lepší, tak si nechám rád poradit. Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července (upraveno) Chystám se do západních Čech, mate nějaké tipy kde se dobre najíst a napít v Mariánských Lázních, K.Varech, Chebu a na Klinovci ? Upraveno 17. července uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července Ve Varech nam velmi chutnalo zde, tapas, supr pizza, ideal na lehkej obed. https://maps.app.goo.gl/ZzERmEu1XbtbCFs4A?g_st=ic Marianky jsou, jestli se za posledni rok neco nezmenilo, co se tyce jidla, uplne otresny:) Aspon v sirsim centru teda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července před 10 minutami, Micey napsal: Ve Varech nam velmi chutnalo zde, tapas, supr pizza, ideal na lehkej obed. https://maps.app.goo.gl/ZzERmEu1XbtbCFs4A?g_st=ic Marianky jsou, jestli se za posledni rok neco nezmenilo, co se tyce jidla, uplne otresny:) Aspon v sirsim centru teda.. Díky Peto, to mám radost, ubytování mám přesně v centru Marianek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července Hele to byl fakt bizar. Ja celkem nemam problem priplatit si za dobry jidlo, ale platit tri kila za kure s broskvi a hranolkama..:) Byla tam nejaka relativne rozumna s tankovou Plzni, todle myslim, ale nutno rezervovat, vecer jinak bez sance.. https://maps.app.goo.gl/qQop48mcb4D19Ywy9?g_st=ic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radasw Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července V Karlových Varech se nabízí podnik ve středomořském stylu Restaurace Le Marché. V Mariánských Lázních na pizzu Restaurant Tabarin, dá se tam dobře zaparkovat, mají docela fajn posezení ve vnitrobloku, na kávu a dezert Kavárnu18g. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radasw Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července před 5 hodinami, orite napsal: Zdravím, budu pořizovat nové nádobí do kuchyně. Zatím jsem vybral dle místních zkušeností hrnce od ZWILLING a pánve od WOLL. Narazil jsem ještě na nádobí od značka Swiss diamond. Nemá s touto značkou někdo zkušenosti? Nebo bude lepší zůstat u mé zvolené kombinace. Případně jestli znáte lepší, tak si nechám rád poradit. Díky moc Mám zkušenosti jen se ZWILLING a klidně bych zůstal u nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července Poraďte mlýnek na pepř Jsme dva vaří se občas, dost sladké, takže mlýnek bude makat minimálně, proto velká investice nemá cenu to raději koupím dobré víno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 18. července Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července před 16 hodinami, Conrad napsal: Poraďte mlýnek na pepř Jsme dva vaří se občas, dost sladké, takže mlýnek bude makat minimálně, proto velká investice nemá cenu to raději koupím dobré víno Bohate staci tento, mam jich doma nekolik. https://www.ikea.com/cz/cs/p/ikea-365-ihaerdig-mlynek-na-koreni-cerna-10152875/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radasw Odesláno 18. července Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července před 21 hodinami, Conrad napsal: Poraďte mlýnek na pepř Jsme dva vaří se občas, dost sladké, takže mlýnek bude makat minimálně, proto velká investice nemá cenu to raději koupím dobré víno Nebál bych se naštíviit jakoukoliv prodejnu Tescoma a vzít klidně cokoliv od nich, není v tom v podstatě žádný kvalitativní rozdíl. Jinak spoustu mlýnků různého designu jde najít v XXXLutz. Levně se dá taky pořídit Lamart, eventuelně bambusové mlýnky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 18. července Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července (upraveno) Dík ta rady vzal jsem v Alze Tescoma grand chef a k tomu 100 gramů kampotského černého pepře Upraveno 18. července uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orite Odesláno 18. července Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července V 17. 7. 2024 v 15:28, radasw napsal: Mám zkušenosti jen se ZWILLING a klidně bych zůstal u nich. Super díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července V 18. 7. 2024 v 16:36, Conrad napsal: Dík ta rady vzal jsem v Alze Tescoma grand chef a k tomu 100 gramů kampotského černého pepře Dobře jsi udělal, stejnou kombinaci používám k naprosté spokojenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. července Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července (upraveno) Pečená vykoštěná půlka olivového kuřete s máslem a citrónem, grenaille s mrkví a pancettou. Šťavka z výpeku, jen redukce a kousek másla. @Ace84 Neni to jako ve Stodole, ale dalo se Upraveno 21. července uživatelem Maxel 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 21. července Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července V 17. 7. 2024 v 13:48, Ondrej71 napsal: Chystám se do západních Čech, mate nějaké tipy kde se dobre najíst a napít v Mariánských Lázních, K.Varech, Chebu a na Klinovci ? Ve Varech Sabor, za mě super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se