Maxel Odesláno 8. září Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září (upraveno) Mini porchetty. Protože rojhlazj dovezl dva kousky bůčku místo jedno velkého. Whatever. Upraveno 8. září uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 8. září Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září (upraveno) před 5 hodinami, Maxel napsal: Mini porchetty. Protože rojhlazj dovezl dva kousky bůčku místo jedno velkého. Whatever. To bude urcite velka dobrota. Ten Rohlajz je v tomhle fakt debilni. Ty jejich zameny velikosti/poctu kusu uz me se.ou. Ale Cupr dobry vi, ze to vetsinu z nas stejne nedonuti zvednout zadek a vyrazit do kramu, kdyz nam ten pacholek doruci nakup az na prah Upraveno 8. září uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. září Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září (upraveno) @honza71 Jo, občas se jim to nepovede. Ale oproti ještě pár rokům zpět se dost zlepšili. Todle bylo na zobačku ke známým, takže to vlastně bylo lepší Na véču včerejší grilovací inspirace od Petra Rychlého / Loskuták na nově. Kuřecí naložené v jogurtu. Salát s pečenými broskvemi, fetou a zálivkou. Bylinková bageta. Upraveno 8. září uživatelem Maxel 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. září Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září Přátelé, doufám, že níže uvedený odkaz některým kuchtíkům pomůže. Já osobně kvůli vaření indických jídel objednával přes ebay na moji německou adresu. Trochu voser, ale šlo to. No, a pak jsem objevil tohle, a připadám si jako v ráji https://www.profikoreni.cz/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno 8. září Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září před 57 minutami, Bert napsal: https://www.profikoreni.cz/ z vlastnej skúsenosti tiež môžem len odporúčať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září (upraveno) Po delší době, taková klasika. Upraveno 10. září uživatelem nizkotucnytvaroh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září To umělý světlo mě fakt ničí, ale co už 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září V 8. 9. 2024 v 19:47, Bert napsal: Přátelé, doufám, že níže uvedený odkaz některým kuchtíkům pomůže. Já osobně kvůli vaření indických jídel objednával přes ebay na moji německou adresu. Trochu voser, ale šlo to. No, a pak jsem objevil tohle, a připadám si jako v ráji https://www.profikoreni.cz/ Tos mi připomněl https://www.kopra.cz/ , za mne super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září Díky za tipy. Nejsem úplně kořenící maniak, vesměs si vystačim se solí a pepřem, ale na bbq bych občas využil. Na večeři tagliatelle s liškovým ragú a lanýžovým olejem, panenka na grilu, pancettové chipsy. Podle drahé aspirant na sesazení z gastrotrůnu její mostfav losos s chřestem a holandskou. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 17. září Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září před 12 hodinami, Maxel napsal: Díky za tipy. Nejsem úplně kořenící maniak, vesměs si vystačim se solí a pepřem, ale na bbq bych občas využil. Na večeři tagliatelle s liškovým ragú a lanýžovým olejem, panenka na grilu, pancettové chipsy. Podle drahé aspirant na sesazení z gastrotrůnu její mostfav losos s chřestem a holandskou. Nebylo to na ní moc rare? Vím, že´s dycky dělal na šedou mrtvolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 17. září Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září Zdar pls - děláte někdo Buffalo Wings? Za klasiku považuju tuhle omáčku: https://www.grilovani.cz/franks-red-hot-buffalo-wings-sauce-148ml/ Nicméně pro mladýho je moc kyselá (pálivost paradoxně nevadí). Takže bych rád alternativu, co je míň kyselá. Narazil jsem od stejného výrobce třeba na tuto, nicméně je v ní taky ocet, tak se blbě odhaduje ta kyselost. https://www.grilovani.cz/franks-red-hot-original-cayenne-pepper-148ml/ Takže pls nějaký zkušenosti/tipy? Díkes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 17. září Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září (upraveno) Ja bych takhle krvavy dal jen hovezi, panenku musim mit vic udelanou warann: ja na zebra daval tuhle a kysela nebyla vubec, byla naprosto bozi, ale asi neni buffalo ja teda ty kysely kridla taky nemusim https://www.pipmaster.cz/Blues-Hog-Champion-Blends-Sauce-680g-d341.htm Upraveno 17. září uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. září Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září před 14 hodinami, Moty napsal: Nebylo to na ní moc rare? Vím, že´s dycky dělal na šedou mrtvolu Todle byla moje porce. Kdybys viděl její mrtvolku… 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září @warann Před lety jsem používal tudle. Co si tak matně vybavuju, nakyslá snad nebyla vůbec, nebo jenom málo. Faktem ale je, že jsem to dycky zamíchal s dalšími chutěmi, často i medem na sladkost. https://www.grilovani.cz/sweet-baby-rays-buffalo-wing-sauce-473ml/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září @Maxel kámo díky, to by mohlo bejt ono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září Japonsko vs Austrálie - mega rozdíl, ale oboje nebe v hubě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září Ovšem todle je velká paráda !! Když mega rozdíl, povídej… v čem, a kterej byl nakonec lepší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září Jednoznačně Japonsko, jemnější, výraznější, celkově lepší .. oba ribeye .. Astralan byl skvelej, ale kdyz to mas takhle vedle sebe, je to o parník jinde Proužek japonského jsme zkusili udělat víc a to maso prostě nejde přetáhnout, furt je luxus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září Holt japonec prostě umí! U nás na véču miniburgery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se