Maxel Odesláno 8. září 2024 Nahlásit Odesláno 8. září 2024 (upraveno) Mini porchetty. Protože rojhlazj dovezl dva kousky bůčku místo jedno velkého. Whatever. Upraveno 8. září 2024 uživatelem Maxel
honza71 Odesláno 8. září 2024 Nahlásit Odesláno 8. září 2024 (upraveno) před 5 hodinami, Maxel napsal: Mini porchetty. Protože rojhlazj dovezl dva kousky bůčku místo jedno velkého. Whatever. To bude urcite velka dobrota. Ten Rohlajz je v tomhle fakt debilni. Ty jejich zameny velikosti/poctu kusu uz me se.ou. Ale Cupr dobry vi, ze to vetsinu z nas stejne nedonuti zvednout zadek a vyrazit do kramu, kdyz nam ten pacholek doruci nakup az na prah Upraveno 8. září 2024 uživatelem honza71
Maxel Odesláno 8. září 2024 Nahlásit Odesláno 8. září 2024 (upraveno) @honza71 Jo, občas se jim to nepovede. Ale oproti ještě pár rokům zpět se dost zlepšili. Todle bylo na zobačku ke známým, takže to vlastně bylo lepší Na véču včerejší grilovací inspirace od Petra Rychlého / Loskuták na nově. Kuřecí naložené v jogurtu. Salát s pečenými broskvemi, fetou a zálivkou. Bylinková bageta. Upraveno 8. září 2024 uživatelem Maxel 1
Bert Odesláno 8. září 2024 Nahlásit Odesláno 8. září 2024 Přátelé, doufám, že níže uvedený odkaz některým kuchtíkům pomůže. Já osobně kvůli vaření indických jídel objednával přes ebay na moji německou adresu. Trochu voser, ale šlo to. No, a pak jsem objevil tohle, a připadám si jako v ráji https://www.profikoreni.cz/ 1
rado74 Odesláno 8. září 2024 Nahlásit Odesláno 8. září 2024 před 57 minutami, Bert napsal: https://www.profikoreni.cz/ z vlastnej skúsenosti tiež môžem len odporúčať
nizkotucnytvaroh Odesláno 10. září 2024 Nahlásit Odesláno 10. září 2024 (upraveno) Po delší době, taková klasika. Upraveno 10. září 2024 uživatelem nizkotucnytvaroh
nizkotucnytvaroh Odesláno 10. září 2024 Nahlásit Odesláno 10. září 2024 To umělý světlo mě fakt ničí, ale co už 2
Lynx12 Odesláno 12. září 2024 Nahlásit Odesláno 12. září 2024 V 8. 9. 2024 v 19:47, Bert napsal: Přátelé, doufám, že níže uvedený odkaz některým kuchtíkům pomůže. Já osobně kvůli vaření indických jídel objednával přes ebay na moji německou adresu. Trochu voser, ale šlo to. No, a pak jsem objevil tohle, a připadám si jako v ráji https://www.profikoreni.cz/ Tos mi připomněl https://www.kopra.cz/ , za mne super...
Maxel Odesláno 16. září 2024 Nahlásit Odesláno 16. září 2024 Díky za tipy. Nejsem úplně kořenící maniak, vesměs si vystačim se solí a pepřem, ale na bbq bych občas využil. Na večeři tagliatelle s liškovým ragú a lanýžovým olejem, panenka na grilu, pancettové chipsy. Podle drahé aspirant na sesazení z gastrotrůnu její mostfav losos s chřestem a holandskou. 2
Moty Odesláno 17. září 2024 Nahlásit Odesláno 17. září 2024 před 12 hodinami, Maxel napsal: Díky za tipy. Nejsem úplně kořenící maniak, vesměs si vystačim se solí a pepřem, ale na bbq bych občas využil. Na večeři tagliatelle s liškovým ragú a lanýžovým olejem, panenka na grilu, pancettové chipsy. Podle drahé aspirant na sesazení z gastrotrůnu její mostfav losos s chřestem a holandskou. Nebylo to na ní moc rare? Vím, že´s dycky dělal na šedou mrtvolu
warann Odesláno 17. září 2024 Nahlásit Odesláno 17. září 2024 Zdar pls - děláte někdo Buffalo Wings? Za klasiku považuju tuhle omáčku: https://www.grilovani.cz/franks-red-hot-buffalo-wings-sauce-148ml/ Nicméně pro mladýho je moc kyselá (pálivost paradoxně nevadí). Takže bych rád alternativu, co je míň kyselá. Narazil jsem od stejného výrobce třeba na tuto, nicméně je v ní taky ocet, tak se blbě odhaduje ta kyselost. https://www.grilovani.cz/franks-red-hot-original-cayenne-pepper-148ml/ Takže pls nějaký zkušenosti/tipy? Díkes.
Bob Odesláno 17. září 2024 Nahlásit Odesláno 17. září 2024 (upraveno) Ja bych takhle krvavy dal jen hovezi, panenku musim mit vic udelanou warann: ja na zebra daval tuhle a kysela nebyla vubec, byla naprosto bozi, ale asi neni buffalo ja teda ty kysely kridla taky nemusim https://www.pipmaster.cz/Blues-Hog-Champion-Blends-Sauce-680g-d341.htm Upraveno 17. září 2024 uživatelem Bob
Maxel Odesláno 17. září 2024 Nahlásit Odesláno 17. září 2024 před 14 hodinami, Moty napsal: Nebylo to na ní moc rare? Vím, že´s dycky dělal na šedou mrtvolu Todle byla moje porce. Kdybys viděl její mrtvolku… 1
Maxel Odesláno 18. září 2024 Nahlásit Odesláno 18. září 2024 @warann Před lety jsem používal tudle. Co si tak matně vybavuju, nakyslá snad nebyla vůbec, nebo jenom málo. Faktem ale je, že jsem to dycky zamíchal s dalšími chutěmi, často i medem na sladkost. https://www.grilovani.cz/sweet-baby-rays-buffalo-wing-sauce-473ml/
semi001 Odesláno 21. září 2024 Nahlásit Odesláno 21. září 2024 Japonsko vs Austrálie - mega rozdíl, ale oboje nebe v hubě
Maxel Odesláno 21. září 2024 Nahlásit Odesláno 21. září 2024 Ovšem todle je velká paráda !! Když mega rozdíl, povídej… v čem, a kterej byl nakonec lepší?
semi001 Odesláno 21. září 2024 Nahlásit Odesláno 21. září 2024 Jednoznačně Japonsko, jemnější, výraznější, celkově lepší .. oba ribeye .. Astralan byl skvelej, ale kdyz to mas takhle vedle sebe, je to o parník jinde Proužek japonského jsme zkusili udělat víc a to maso prostě nejde přetáhnout, furt je luxus
Maxel Odesláno 21. září 2024 Nahlásit Odesláno 21. září 2024 Holt japonec prostě umí! U nás na véču miniburgery.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se