Maxel Odesláno 8. září Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září (upraveno) Mini porchetty. Protože rojhlazj dovezl dva kousky bůčku místo jedno velkého. Whatever. Upraveno 8. září uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 8. září Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září (upraveno) před 5 hodinami, Maxel napsal: Mini porchetty. Protože rojhlazj dovezl dva kousky bůčku místo jedno velkého. Whatever. To bude urcite velka dobrota. Ten Rohlajz je v tomhle fakt debilni. Ty jejich zameny velikosti/poctu kusu uz me se.ou. Ale Cupr dobry vi, ze to vetsinu z nas stejne nedonuti zvednout zadek a vyrazit do kramu, kdyz nam ten pacholek doruci nakup az na prah Upraveno 8. září uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. září Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září (upraveno) @honza71 Jo, občas se jim to nepovede. Ale oproti ještě pár rokům zpět se dost zlepšili. Todle bylo na zobačku ke známým, takže to vlastně bylo lepší Na véču včerejší grilovací inspirace od Petra Rychlého / Loskuták na nově. Kuřecí naložené v jogurtu. Salát s pečenými broskvemi, fetou a zálivkou. Bylinková bageta. Upraveno 8. září uživatelem Maxel 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. září Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září Přátelé, doufám, že níže uvedený odkaz některým kuchtíkům pomůže. Já osobně kvůli vaření indických jídel objednával přes ebay na moji německou adresu. Trochu voser, ale šlo to. No, a pak jsem objevil tohle, a připadám si jako v ráji https://www.profikoreni.cz/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno 8. září Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září před 57 minutami, Bert napsal: https://www.profikoreni.cz/ z vlastnej skúsenosti tiež môžem len odporúčať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září (upraveno) Po delší době, taková klasika. Upraveno 10. září uživatelem nizkotucnytvaroh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září To umělý světlo mě fakt ničí, ale co už 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září V 8. 9. 2024 v 19:47, Bert napsal: Přátelé, doufám, že níže uvedený odkaz některým kuchtíkům pomůže. Já osobně kvůli vaření indických jídel objednával přes ebay na moji německou adresu. Trochu voser, ale šlo to. No, a pak jsem objevil tohle, a připadám si jako v ráji https://www.profikoreni.cz/ Tos mi připomněl https://www.kopra.cz/ , za mne super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno pondělí v 17:16 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 17:16 Díky za tipy. Nejsem úplně kořenící maniak, vesměs si vystačim se solí a pepřem, ale na bbq bych občas využil. Na večeři tagliatelle s liškovým ragú a lanýžovým olejem, panenka na grilu, pancettové chipsy. Podle drahé aspirant na sesazení z gastrotrůnu její mostfav losos s chřestem a holandskou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno včera v 05:45 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 05:45 před 12 hodinami, Maxel napsal: Díky za tipy. Nejsem úplně kořenící maniak, vesměs si vystačim se solí a pepřem, ale na bbq bych občas využil. Na večeři tagliatelle s liškovým ragú a lanýžovým olejem, panenka na grilu, pancettové chipsy. Podle drahé aspirant na sesazení z gastrotrůnu její mostfav losos s chřestem a holandskou. Nebylo to na ní moc rare? Vím, že´s dycky dělal na šedou mrtvolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno před 21 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 21 hodinami Zdar pls - děláte někdo Buffalo Wings? Za klasiku považuju tuhle omáčku: https://www.grilovani.cz/franks-red-hot-buffalo-wings-sauce-148ml/ Nicméně pro mladýho je moc kyselá (pálivost paradoxně nevadí). Takže bych rád alternativu, co je míň kyselá. Narazil jsem od stejného výrobce třeba na tuto, nicméně je v ní taky ocet, tak se blbě odhaduje ta kyselost. https://www.grilovani.cz/franks-red-hot-original-cayenne-pepper-148ml/ Takže pls nějaký zkušenosti/tipy? Díkes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno před 21 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 21 hodinami (upraveno) Ja bych takhle krvavy dal jen hovezi, panenku musim mit vic udelanou warann: ja na zebra daval tuhle a kysela nebyla vubec, byla naprosto bozi, ale asi neni buffalo ja teda ty kysely kridla taky nemusim https://www.pipmaster.cz/Blues-Hog-Champion-Blends-Sauce-680g-d341.htm Upraveno před 21 hodinami uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno před 17 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 17 hodinami před 14 hodinami, Moty napsal: Nebylo to na ní moc rare? Vím, že´s dycky dělal na šedou mrtvolu Todle byla moje porce. Kdybys viděl její mrtvolku… 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se