Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

před 5 hodinami, Maxel napsal:

Mini porchetty. Protože rojhlazj dovezl dva kousky bůčku místo jedno velkého. Whatever. 

IMG_5882.jpeg

To bude urcite velka dobrota. Ten Rohlajz je v tomhle fakt debilni. Ty jejich zameny velikosti/poctu kusu uz me se.ou. 
Ale Cupr dobry vi, ze to vetsinu z nas stejne nedonuti zvednout zadek a vyrazit do kramu, kdyz nam ten pacholek doruci nakup az na prah 😎

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@honza71 Jo, občas se jim to nepovede. Ale oproti ještě pár rokům zpět se dost zlepšili. 
Todle bylo na zobačku ke známým, takže to vlastně bylo lepší :)

Na véču včerejší grilovací inspirace od Petra Rychlého / Loskuták na nově. 
Kuřecí naložené v jogurtu. Salát s pečenými broskvemi, fetou a zálivkou. Bylinková bageta.

IMG_5895.jpeg

Upraveno uživatelem Maxel
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přátelé, doufám, že níže uvedený odkaz některým kuchtíkům pomůže. Já osobně kvůli vaření indických jídel objednával přes ebay na moji německou adresu. Trochu voser, ale šlo to.

No, a pak jsem objevil tohle, a připadám si jako v ráji 🙂

https://www.profikoreni.cz/

 

  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po delší době, taková klasika🙃.

 

IMG_20240910_145300.jpg

Upraveno uživatelem nizkotucnytvaroh
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To umělý světlo mě fakt ničí, ale co už😁

IMG_20240910_210327.jpg

  • Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 8. 9. 2024 v 19:47, Bert napsal:

Přátelé, doufám, že níže uvedený odkaz některým kuchtíkům pomůže. Já osobně kvůli vaření indických jídel objednával přes ebay na moji německou adresu. Trochu voser, ale šlo to.

No, a pak jsem objevil tohle, a připadám si jako v ráji 🙂

https://www.profikoreni.cz/

 

Tos mi připomněl https://www.kopra.cz/ , za mne super...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za tipy. Nejsem úplně kořenící maniak, vesměs si vystačim se solí a pepřem, ale na bbq bych občas využil.

Na večeři tagliatelle s liškovým ragú a lanýžovým olejem, panenka na grilu, pancettové chipsy. 
Podle drahé aspirant na sesazení z gastrotrůnu její mostfav losos s chřestem a holandskou. 

IMG_6040.jpeg

  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 12 hodinami, Maxel napsal:

Díky za tipy. Nejsem úplně kořenící maniak, vesměs si vystačim se solí a pepřem, ale na bbq bych občas využil.

Na večeři tagliatelle s liškovým ragú a lanýžovým olejem, panenka na grilu, pancettové chipsy. 
Podle drahé aspirant na sesazení z gastrotrůnu její mostfav losos s chřestem a holandskou. 

Nebylo to na ní moc rare? Vím, že´s dycky dělal na šedou mrtvolu🤣

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar pls - děláte někdo Buffalo Wings? Za klasiku považuju tuhle omáčku:

https://www.grilovani.cz/franks-red-hot-buffalo-wings-sauce-148ml/

Nicméně pro mladýho je moc kyselá (pálivost paradoxně nevadí). Takže bych rád alternativu, co je míň kyselá. 

Narazil jsem od stejného výrobce třeba na tuto, nicméně je v ní taky ocet, tak se blbě odhaduje ta kyselost. 

https://www.grilovani.cz/franks-red-hot-original-cayenne-pepper-148ml/

Takže pls nějaký zkušenosti/tipy? Díkes. 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja bych takhle krvavy dal jen hovezi, panenku musim mit vic udelanou

 

warann: ja na zebra daval tuhle a kysela nebyla vubec, byla naprosto bozi, ale asi neni buffalo 🙂

ja teda ty kysely kridla taky nemusim

https://www.pipmaster.cz/Blues-Hog-Champion-Blends-Sauce-680g-d341.htm

Upraveno uživatelem Bob
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...