Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
před 5 hodinami, Maxel napsal:

Mini porchetty. Protože rojhlazj dovezl dva kousky bůčku místo jedno velkého. Whatever. 

IMG_5882.jpeg

To bude urcite velka dobrota. Ten Rohlajz je v tomhle fakt debilni. Ty jejich zameny velikosti/poctu kusu uz me se.ou. 
Ale Cupr dobry vi, ze to vetsinu z nas stejne nedonuti zvednout zadek a vyrazit do kramu, kdyz nam ten pacholek doruci nakup az na prah 😎

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno (upraveno)

@honza71 Jo, občas se jim to nepovede. Ale oproti ještě pár rokům zpět se dost zlepšili. 
Todle bylo na zobačku ke známým, takže to vlastně bylo lepší :)

Na véču včerejší grilovací inspirace od Petra Rychlého / Loskuták na nově. 
Kuřecí naložené v jogurtu. Salát s pečenými broskvemi, fetou a zálivkou. Bylinková bageta.

IMG_5895.jpeg

Upraveno uživatelem Maxel
  • Dát hlas 1
Odesláno

Přátelé, doufám, že níže uvedený odkaz některým kuchtíkům pomůže. Já osobně kvůli vaření indických jídel objednával přes ebay na moji německou adresu. Trochu voser, ale šlo to.

No, a pak jsem objevil tohle, a připadám si jako v ráji 🙂

https://www.profikoreni.cz/

 

  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Po delší době, taková klasika🙃.

 

IMG_20240910_145300.jpg

Upraveno uživatelem nizkotucnytvaroh
Odesláno

To umělý světlo mě fakt ničí, ale co už😁

IMG_20240910_210327.jpg

  • Dát hlas 2
Odesláno
V 8. 9. 2024 v 19:47, Bert napsal:

Přátelé, doufám, že níže uvedený odkaz některým kuchtíkům pomůže. Já osobně kvůli vaření indických jídel objednával přes ebay na moji německou adresu. Trochu voser, ale šlo to.

No, a pak jsem objevil tohle, a připadám si jako v ráji 🙂

https://www.profikoreni.cz/

 

Tos mi připomněl https://www.kopra.cz/ , za mne super...

Odesláno

Díky za tipy. Nejsem úplně kořenící maniak, vesměs si vystačim se solí a pepřem, ale na bbq bych občas využil.

Na večeři tagliatelle s liškovým ragú a lanýžovým olejem, panenka na grilu, pancettové chipsy. 
Podle drahé aspirant na sesazení z gastrotrůnu její mostfav losos s chřestem a holandskou. 

IMG_6040.jpeg

  • Dát hlas 2
Odesláno
před 12 hodinami, Maxel napsal:

Díky za tipy. Nejsem úplně kořenící maniak, vesměs si vystačim se solí a pepřem, ale na bbq bych občas využil.

Na večeři tagliatelle s liškovým ragú a lanýžovým olejem, panenka na grilu, pancettové chipsy. 
Podle drahé aspirant na sesazení z gastrotrůnu její mostfav losos s chřestem a holandskou. 

Nebylo to na ní moc rare? Vím, že´s dycky dělal na šedou mrtvolu🤣

Odesláno

Zdar pls - děláte někdo Buffalo Wings? Za klasiku považuju tuhle omáčku:

https://www.grilovani.cz/franks-red-hot-buffalo-wings-sauce-148ml/

Nicméně pro mladýho je moc kyselá (pálivost paradoxně nevadí). Takže bych rád alternativu, co je míň kyselá. 

Narazil jsem od stejného výrobce třeba na tuto, nicméně je v ní taky ocet, tak se blbě odhaduje ta kyselost. 

https://www.grilovani.cz/franks-red-hot-original-cayenne-pepper-148ml/

Takže pls nějaký zkušenosti/tipy? Díkes. 

 

Odesláno

IMG_20240919_131857.jpg

Odesláno

Jednoznačně Japonsko, jemnější, výraznější, celkově lepší .. oba ribeye ..

Astralan byl skvelej, ale kdyz to mas takhle vedle sebe, je to o parník jinde :) 

Proužek japonského jsme zkusili udělat víc a to maso prostě nejde přetáhnout, furt je luxus ☺️

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...