pciza Odesláno 4. března 2024 Nahlásit Odesláno 4. března 2024 Teď jezdím jedničkovou ovcí a pick-up filckou takže Škoda-Panerai
pku Odesláno 5. března 2024 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2024 před 22 hodinami, pciza napsal: Teď jezdím jedničkovou ovcí a pick-up filckou takže Škoda-Panerai Pusť jedny Pamy, desatery ti ještě zbydou a můžeš jezdit dvojkovou.
pku Odesláno 5. března 2024 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2024 před 15 hodinami, pi3ta napsal: Čo by mohlo byť Ferrari? Jo jo nad Ferrari jsem dost přemýšlel, ale nenapadlo mě k čemu je přiřadit. Teď si tak říkám co Bulgari, ale moc jistej si tím nejsem.
ivan_989 Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Odesláno 5. března 2024 V 3. 3. 2024 v 12:10, hodnypan napsal: Nejvíc mi nesedí: Tudor - Lexus Veru, hneď ma to koplo logicky tam fakt sedi to GS. Ale iracionálne k zelenemu NX radšej budem 2 roky čakať na mint green DJ41
pciza Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Odesláno 5. března 2024 Před hodinou, pku napsal: Pusť jedny Pamy, desatery ti ještě zbydou a můžeš jezdit dvojkovou. Já jsem na auta lakomej. Jezdím jenom tím, co dostanu zadarmo
pi3ta Odesláno 6. března 2024 Nahlásit Odesláno 6. března 2024 V 5. 3. 2024 v 13:47, pku napsal: Jo jo nad Ferrari jsem dost přemýšlel, ale nenapadlo mě k čemu je přiřadit. Teď si tak říkám co Bulgari, ale moc jistej si tím nejsem. BVLG - Alfa Romeo
Lookyn Odesláno 6. března 2024 Nahlásit Odesláno 6. března 2024 Vážně si to napíšu jako první? Samozřejmě Hublot - Ferrari
childe Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Odesláno 7. března 2024 Za mě patří k Ferrari jasně Heuer. Odkaz k závodění je z toho jasný. Ale jaký pak k Porsche?
ATOM Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Odesláno 7. března 2024 V 3. 3. 2024 v 21:04, Zdenek1307 napsal: A co bude Sinn? Sinn, dal bych k nemu VW. Rolex hmm, nejlepe seriove vyrabene mechanicke hodinky, asi me k nim sedi Porsche. GS a Lexus hybrid je fajn kombinace, ale za me pouze GS quartz s 50-letym servisnim intervalem. Hodi se mi k sobe taky The Citizen eco-drive a hybridni Lexux. Takove bezstarostne auto i hodinky. Automaty GS urcite ne. Ty mi spis sedi k nejakemu vymazlenemu veteranovi
pi3ta Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Odesláno 7. března 2024 Ferrari mozno cartier, a maserati priradit k inej značke K hublotu mi pasuje tesla cybertruck a co Blancpain, UN, JLC, GP ?
Slejška bohumil Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Odesláno 8. března 2024 V 3. 3. 2024 v 8:15, pku napsal: Ahoj všem, jsem na služební cestě a trochu se nudím. No a jak jinak si zkrátit volnou chvíli než vymýšlením krávovin a pokud možno v tom co mám rád. Sestavil jsem takový žebříček, jak bych asi viděl srovnání hodinek s auty. Primárně nejde o to, že musí odpovídat nejdražší nejdražšímu, nejsériovější nejsériovějšímu a nejvzácnější nejvzácnějšímu, ale o to jak to kdo vidí. Já zvolil ten pohled, co bych si vzal na ruku, když bych jel tím a tím autem a naopak. Krom toho podotýkám, že pořadí, které jsem zvolil je zcela náhodné a neznamená, že Patek je nejlepší a Longines nejhorší!!! Patek Phillipe - Rolls Royce Audemars Piguet - Bentley Vacheron Constantin - Aston Martin Richard Mile - McLaren Jacob&Co - Bugatti Cartier - Maserati Rolex - Mercedes IWC - Audi Panerai - Porsche Hublot - Lamborghini Omega - Volvo Zenith - Jaguar Breitling - BMW Tudor - Lexus Seiko - Toyota Longines - Volkswagen Zenith je určitě na vyšší úrovni používá svoje kalibry než breitling Takže zenith BMW breitling Jaguar
Bert Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Odesláno 8. března 2024 před 29 minutami, Slejška bohumil napsal: Zenith je určitě na vyšší úrovni používá svoje kalibry než breitling Takže zenith BMW breitling Jaguar Bohumile, Bohumile, ..... Copak Breitling své kalibry nemá a nepoužívá? https://www.breitling.com/cy-en/find-your-breitling/in-house-movement/
Slejška bohumil Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Odesláno 8. března 2024 Ale má B01 ale většinou mají etu ale zenith ten jich má opravdu hodně El primero
safi Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Odesláno 8. března 2024 V 3. 3. 2024 v 9:32, pciza napsal: Kdysi dávno jsem uznaval kombo Breitling- Volvo. Ne. Volvisti jezdí zásadně s Tudory. Takový naleštěný cirkusácký design Béček nepatří k nadčasovému severskému designu aut...
safi Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Odesláno 8. března 2024 V 7. 3. 2024 v 7:40, ATOM napsal: Sinn, dal bych k nemu VW. Rolex hmm, nejlepe seriove vyrabene mechanicke hodinky, asi me k nim sedi Porsche. GS a Lexus hybrid je fajn kombinace, ale za me pouze GS quartz s 50-letym servisnim intervalem. Hodi se mi k sobe taky The Citizen eco-drive a hybridni Lexux. Takove bezstarostne auto i hodinky. Automaty GS urcite ne. Ty mi spis sedi k nejakemu vymazlenemu veteranovi To také nesedí. Některé komponenty pro 9S kalibry Seiko vyrábí metodou Micro-Electro-Mechanical Systems (MEMS). To prostě k veteránům nepasuje. Prostě většina toho, co jste napsali jsou fakt pěkné blbosti
ATOM Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Odesláno 8. března 2024 Na restaurovani veterana muzes take pouzit moderni technologie a kdyz to pak poskladas dohromady, je z toho stene archaismus stejne jako ty hodinky a k tem blbostem, kazdej to holt vnima nejak jinak no
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se