African Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září před 2 hodinami, kdojinej napsal: Snad jsi myslel po jednom roce... kdyby to bylo po jedne ruce, viz fotka, tak to by bylo horsi.. Dojebaných Rolexek na uřízlé ruce... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 25. září Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září Submariner dnes par hodin bouraci kladivo. 1 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září V 25. 9. 2024 v 21:04, Koza_c napsal: Submariner dnes par hodin bouraci kladivo. Jako fotka dobra, priznam se, ze jsem s drahyma hodinkama na ruce taky delal lecos, ale tohle mi prijde jako profesionalne provozovat sexturismus v subsaharske Africe.. 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekKlm Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září Však má na ty rolby bílý rukavičky, co chcete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září před 36 minutami, kdojinej napsal: Jako fotka dobra, priznam se, ze jsem s drahyma hodinkama na ruce taky delal lecos, ale tohle mi prijde jako profesionalne provozovat sexturismus v subsaharske Africe.. Inu, myšlenka je to efektní, rádoby s určitou hloubkou, ale IMHO veskrze je to blábol. @kdojinej, mohl by ses pokusit napsat shodné prvky nošení rolexek při práci s bouracím kladivem a provozováním sexuálního turismu v subsaharské Africe? Kdfyž už jsem u těch otázek, jaký je, prosím, rozdíl mezi Tebou zmíněnou činností na úrovni profesionální a amatérské? Pustil jsem si představivost hodně navolno, a jediné, co mne jako společný jev napadlo je, že do toho bušíš jak vo život .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září Je to riskantní. 2 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapelnik Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září Je to riskantní. Sle stojí to za to…(někomu)Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září před 5 hodinami, kdojinej napsal: Je to riskantní. Nádherná odpověď 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 1. října Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října V 25. 9. 2024 v 21:04, Koza_c napsal: Submariner dnes par hodin bouraci kladivo. Prodam zanovny Suby, malo pouzivane, nosene len par krat cez vikend, ziadny kancel dajving 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 2. října Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října Dnes “jen” čištění a uklid čtrnácti hotel. pokojů včetně koupelen, tak by to nemuselo být riskantní. Většinou jsou hodinky stejně pod mikinou nebo rukavicí, když nemusím mít zrovna natahnutý ruce. Jestli tyhle moje Suby někdo někde bude nabízet k prodeji, tak pokud budu živ to určitě nebude. . 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monkey Odesláno 2. října Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října Myslím, že podobných wristshotů moc nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 2. října Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října Wristshot roka. Suby s hajzel kefou! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 2. října Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října @filo-boxer sem moze hodit nejake svoje wrist shoty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 2. října Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října Před hodinou, Koza_c napsal: Dnes “jen” čištění a uklid čtrnácti hotel. pokojů včetně koupelen, tak by to nemuselo být riskantní. Většinou jsou hodinky stejně pod mikinou nebo rukavicí, když nemusím mít zrovna natahnutý ruce. Jestli tyhle moje Suby někdo někde bude nabízet k prodeji, tak pokud budu živ to určitě nebude. . jj Můj ty rotore, tohle si myslela většina aktivních členů. Jak vidím ty jsi hyperaktivní, takže se už těším na ty fotky v tvém inzerátu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 2. října Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října Tak nie všetci so Subami môžu sedieť v kancelárii 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. října Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října před 1 hodinou, Koza_c napsal: Dnes “jen” čištění a uklid čtrnácti hotel. pokojů včetně koupelen, tak by to nemuselo být riskantní. Většinou jsou hodinky stejně pod mikinou nebo rukavicí, když nemusím mít zrovna natahnutý ruce. Jestli tyhle moje Suby někdo někde bude nabízet k prodeji, tak pokud budu živ to určitě nebude. . Můžeš klidně hlouběji, Suby jsou konstruované do velkých hloubek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 3. října Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října V 1. 10. 2024 v 20:18, miguel napsal: Prodam zanovny Suby, malo pouzivane, nosene len par krat cez vikend, ziadny kancel dajving Párkrát na ruce, převážně uloženy v trezoru v bance Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 3. října Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října V 2. 10. 2024 v 10:22, African napsal: Můžeš klidně hlouběji, Suby jsou konstruované do velkých hloubek To je moc tady.. nečekaný vývoj vlákna, suby v ha.zlu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října Na zahřátí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se