Přejít na obsah

Vaše první Rolex

Robo7

Doporučené příspěvky

V 25. 9. 2024 v 21:04, Koza_c napsal:

Submariner dnes par hodin bouraci kladivo.

IMG_6135.jpeg

Jako fotka dobra, priznam se, ze jsem s drahyma hodinkama na ruce taky delal lecos, ale tohle mi prijde jako profesionalne provozovat sexturismus v subsaharske Africe.. :)

• Like 1
  • Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 36 minutami, kdojinej napsal:

Jako fotka dobra, priznam se, ze jsem s drahyma hodinkama na ruce taky delal lecos, ale tohle mi prijde jako profesionalne provozovat sexturismus v subsaharske Africe.. :)

Inu, myšlenka je to efektní, rádoby s určitou hloubkou, ale IMHO veskrze je to blábol. @kdojinej, mohl by ses pokusit napsat shodné prvky nošení rolexek při práci s bouracím kladivem a provozováním sexuálního turismu v subsaharské Africe? Kdfyž už jsem u těch otázek, jaký je, prosím, rozdíl mezi Tebou zmíněnou činností na úrovni profesionální a amatérské?

Pustil jsem si představivost hodně navolno, a jediné, co mne jako společný jev napadlo je, že do toho bušíš jak vo život ....

Odkaz ke komentáři

V 25. 9. 2024 v 21:04, Koza_c napsal:

Submariner dnes par hodin bouraci kladivo.

IMG_6135.jpeg

Prodam zanovny Suby, malo pouzivane, nosene len par krat cez vikend, ziadny kancel dajving ;) 

• Haha 4
Odkaz ke komentáři

Dnes “jen” čištění a uklid čtrnácti hotel. pokojů včetně koupelen, tak by to nemuselo být riskantní.

Většinou jsou hodinky stejně pod mikinou nebo rukavicí, když nemusím mít zrovna natahnutý ruce.

Jestli tyhle moje Suby někdo někde bude nabízet k prodeji, tak pokud budu živ to určitě nebude. 😉.

IMG_6198.jpeg

• Like 2
Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Koza_c napsal:

Dnes “jen” čištění a uklid čtrnácti hotel. pokojů včetně koupelen, tak by to nemuselo být riskantní.

Většinou jsou hodinky stejně pod mikinou nebo rukavicí, když nemusím mít zrovna natahnutý ruce.

Jestli tyhle moje Suby někdo někde bude nabízet k prodeji, tak pokud budu živ to určitě nebude. 😉.

🤞jj

Můj ty rotore, tohle si myslela většina aktivních členů. Jak vidím ty jsi hyperaktivní, takže se už těším na ty fotky v tvém inzerátu.

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Koza_c napsal:

IMG_6198.jpeg

Můžeš klidně hlouběji, Suby jsou konstruované do velkých hloubek :punk:

Odkaz ke komentáři

V 1. 10. 2024 v 20:18, miguel napsal:

Prodam zanovny Suby, malo pouzivane, nosene len par krat cez vikend, ziadny kancel dajving ;) 

Párkrát na ruce, převážně uloženy v trezoru v bance 🤓

Odkaz ke komentáři

V 2. 10. 2024 v 10:22, African napsal:

Můžeš klidně hlouběji, Suby jsou konstruované do velkých hloubek :punk:

To je moc tady.. nečekaný vývoj vlákna, suby v ha.zlu.. 🤦🏻‍♂️🤣

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...